Hergün yatmadan önce temizlesem sorun olur mu?
haftada 5 gün sürüyorum
Hergün süren var mı?
haftada 5 gün sürüyorum
Hergün süren var mı?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sadece lekelerin ustune surerek kullanirsan daha iyi olur senin icin ne kadar temizlesende cildin emiyor ilerde çukur çukur bir görünüm olusturur kesinlikle yikamadan yatma zaten haftada bir de buhar banyosuyla zarari en aza indirebilirsin
merhaba fondöten içeriği cok önemli spf 15 yda 20 içerikli plmalı ayrıca kullanmadan öncede mutlaka makyaz bazı onerrırım. heee bide düzenli cilt temizliği:)))
Bunları uyguladığım zaman sence sorun olmaz mı
Fondöten sürmek zaten zararlı. Hergün sürmek hepten zarar. Bence belli bir yaşa gelene kadar nemlendirici harici bir şey kullanma. Erken yaşta föndöten ve pudra kullanımı cildin yapısını bozuyor ve erken yaşlanmasına sebep oluyor.
30 yaşında 45 durup zaten 30 yaş yaşlı demek istiyorsan böyle git bence ama haftada 1-2 den fazla sürmeyip altına koruyucu nemlendirici filan sürürsen cildin kötü maddeyi daha az emer
Evet zararli delik aciyor yuzde ve zarr veriyor o gozenekleri sikistrmak o kadar kolay degil
Ben de haftada 4-5 gün kullanıyorum. çok iyi temizlersen bişey olmaz
zararlı bence sadece özel günlerde kullanmalısın yüzünde kusur varsa cildiyeye gitmelisin
Ben haftanin 7 gunu suruyorum yapick bisey yok ama ben cc krem ve pudra kullaniyorumcanm
Stir et ya ona kalsa hersey zararli belki yarin oluceksin bari guzel öl xD
Ben hergun suruyorum. Zararli ama yapcak bir sey yok
Temızledıkten sonra pek bısey olmaz ama kımyasal sonucta ıllakı zararı var yuze
Sivilce yapar be kullanmayın şunuuu
Çok zararlı bebeğim onun yerine pudra kullan
çok zararlı bence çabuk yıpranır cildin
Evet zararlı sürmüyorum ama zararlı yani
Gece yıka bişey olmaz
Zararlı arada gül suyu kullan temizlerken yüzünü
Gozenekleri tikar, BB krem kullan bence.
zararlı gözenekler hava alamadığı için genişler
Ben hiç sürmüyom
Cildine yazık😕
Evet zararlı
Evet zararlı
Zararli tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar