Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Boy varsa o kadar büyük avantaj gerçekten. Kafana takman gereken bir şey yok. ama erkekte boyun uzun olması gerçekten kızlar açısından istenilen bir şey gibi geliyor bana.
Boy yeterli değil ki
Teşekkürler 😊
amann sen de burda ne tipsizler özgüven patlaması yapıyor bir de sana bak gayet iyisin takma
Gitti mi bir kere geri gelmiyor ki ozguven
haklısın ama gayet de iyisin yakışıklı yani
Teşekkürler ben öyle düşünmesem dr
Rica ederim
Kardeşim özelden yaz da konuşalım :) ozguvenin alası var bnde, ilişkilerim iyidir, yardımcı olmaya çalışırım :)
Tamam
Bu uyuye mesaj gonderemezsin diyor
Bilmem yollamiyo
Xper 3 sun ben 2 belki ondandir
Peasvergg resimsiz zaten
Kardeşim, seni bulamadım :) bak burdan bir iki bir şey diyeyim sana, dünyada senden başka aynı ozelliklere sahip başka kimse yok ( fiziksel, ruhsal) bak, sen eşsiizsin, hepimiz öyleyiz, kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil, git kızlara açıl, konuş. bff gibi yaklaş, bir kız arkadaşın olsun, sevgili olmayın ama yakın oşun mesela, sen tipsiz filan değilsin, tamamen yanlış düşünüyorsun, hiçbir şey yapamıyorsan sohbet siteleriden birileriyle yazış mesela, ozguven problemin belki boyşelikle geçer, kızlara espri yap, sınıftakilerine mesela, sakalaş, guluş. centilmen ol, kufur etme, ğnan kızlar öyle erkeklere bayılır, kedinden odun verme, iyi kalpli ol :) duşunceli ol. inan bnde çok yakışıklı birisi değilim ama okulumda popi olmuş biriyim :) giyim tarzı filan olsun, insanlar bakıyor, sen sadece kendin gibi ol, bnde oyleyim, hatta kavgalarım bağırmalarım bilemoluyor sınıfta, ama yine de seviliyorum, çünkü bazılar yok ripe baksada bazıları kalbe bakar, sen tipsiz filan değilsin.
Bak tipsiz filan olsaydın emin ol söylerdim :) kendini kuçumseme, sen teksin, herkes değilsin :) kimse herkes değil, ne insanlar var ne tipsizler bir görsen, yakışıklıyız diye ortalıkta gezioelar, sen onlara bin basarsın be :) kafana böyle şeyleri takma, bir yakın arkadaş yap tkol filan, kızara kendini gosterdikten sonra onlar konuşmaya başkıyorlar zaten iyice samimi oluyorsunuz, benim de hiç yakın kız knkm olmamıştı. ama bu sene okulun en güzel kızı benim en yakın arkadaşım :) bunları duşun, kimse mükemmel değildir, hiç kimse. O tv fe gordığumuz unluler bile, onların bile bizim bilmediğimiz o kdar çok iğrenç yanşarı varki, bilsek izlemeyi. dinlemeyi bırakırız :) anlatabildim mi dostum :)
Ben zaten esprili küfür etmeyen centilmen biriyim ama burda ezi. k konumuna dusuyosun
Benim kucuklugum :) zamanla aşarsın bu durumu kardesim dert etme. Tecrube sabit.
İnşallah
Cevap
8Cevap
Kardeşim her gün seni görmek zorundamıyız bir kere açarsın biter?
Çözüm bulamamışiz demekki
Yakışıklısın dostum ne tipsizler var www.kizlarsoruyor.com/.../q4682855-7-ay-onceye-gore-nasilim
Tipin güzel bence azıcık kilo al ve azıcık spor yap 187 vok iyi bir boy ve üzülme gerçekten giderin var
Teşekkürler
kac yaşındasınkı burda 17 gibi falansn ama tatlisin tipsız degilsin
Yaş 18 Allah razı olsun 😊
Iyisin iyi normal yasini gosteriyo sknti yok:)
Hayir bebegim kendi kendine kuruntu yapma tiplisin gayet
Tamam bebeğim 😊😊
Yoo oldukça yakışıklısın
Kandırıkci 😂
adsfasdfa :D ne kandırcam be :D
Büyünce estetik yaptır.
O kadar mı kötü 😔
Kötü görünmüyordun takma kafanaa
Takiyom 😢
Tipsiz değil normalsin
Hiç sevgilim olmadi olcagini da sanmıyorum
benden 100 kat yakışıklısın dostum sıkıntı yapma