Ben mi çok kafama takıyorum?

Birisi vardı, gerçekten sohbetimiz çok iyiydi tanımaya çalışıyordum. Ortak noktalarımız vardı eğleniyorduk. Bana yakınlaşmaya başladı ama öpüşmenin ilerisine gitmedi. Ben ona karşı gerçekten güven duyuyordum bir şey lerin olabileceğini düşündüm. Ama o maalesef benden uzaklaştı, ben de konuşmayı keselim dedim. Daha fazlasını istiyor gibiydi ama ben rahatsız oldum asla izin vermedim. Saygıyla konuşmayı bitirdik. Yaş farkımız da vardı, ben kendimi çok kullanışmış gibi hissetim. Sanırım ilk defa birisiyle yakınlaştığım için bu kadar kafama taktım. Sanki bana kötülük yapacak gibi düşündüm. Ama öyle bir karakteri yok, biliyorum. Ama maalesef sürekli rahatsız oluyorum, kendimi kötü hissediyorum. Çok kısa bir beraberlikti zaten 1 aydan azdı. Ama ben de travma oluşturdu. Sizce kafama takmalı mıyım, bu yaşadıklarımız normal biliyorum. İnsanlar neler neler yapıyor. Ben farkına vardığım için seviniyorum, ilerisi olmadığı için. Onun beni düşünmediğinin de farkındayım. Sanırım ilk olduğu için bu denli rahatsızım.
Ben mi çok kafama takıyorum?