Ben smiley piercing yaptırmak istiyorum ama bikaç yerde okudum 6 aydan sonra sarkıyomuş o yapılan yer bide piercing dişe değdikçe dişte çatlamalar falan oluşabiliyormuş lütfen yaptıran varsa söylesin ya da aramızda piercingle uğraşan birileri varsa yazsın bana lütfen
Çok hoş ya cok istiyorum ama iltihaplanırsa cok kötü olur bakımını nasıl yapmalıyım beni bilgilendirir misiniz
ya baktım saçma sapan şeyler yazanar olmuş. geçen sene dövmeci bir sevgilim vardı bende smiley yaptırdım ordan biliyorum. ince uçlu yeşil branürle kolayca deliniyor eğer kullanmasını bilirsen ve kesinlikle öyle dayanılmaz bir acısı da yok. 3-6 ay civarı bir sürede kendi kendine kopuyo ama bir kaç hftaya kendi kendini yeniliyo. sarlma, deliklerin genişlemesi ve beyazlaşması gibi şeyler olanilir ama bu mikrop kaptığı anlamına gelmez. dişlerin düzgün ve beyaz değilse hiç deneme derim
Deldireli 2 ay oldu bu söylenenlerin hiçbiri doğu değil çok oynamazsanız kopma da olmuyor çünkü arkadaşımda 1 sene oldu var. Arada bir deldirdiğiniz yere gidip çıkarttırın 1-2 hafta onsuz gezin sonra yine taktırın çok ta oynamayın kopmaz. İltihap olmuyor hiçbir şekilde deldirirken acı da yok dişlere de bir zararı yok ama dişleriniz düzgün değilse yaptırmayın derim.
Benim su anda smiley var dha onceden de kasım ve dilim dlikti anlık bir acı bence hoş olur iltihap flan da kapmaz cıkardgn anda hemen kapanıyor zaten 😊😊 bence yaptır derim
bünyeye göre değişen bir şey aslında benim tenim hassas olmasına rağmen bir sorun yaşamadım dişi çatlatıcak darbelerde hareket yapan bir bölgede değil orası o denilenlere kulak asma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dişini fırçalarken fşooort diye gidicek geçmiş olsun şimdiden
En İyi Cevaplar