Merhaba arkadaşlar
Aranızda okuduğuna (lisans) pişman olanınız var mı?
Malum son yıllarda eğitimli insanların değersizleştirilmesi, maaş adaletsizlikleri gibi pek çok faktör insanı okuduğuna okuyacağına pişman ediyor.
Peki ya siz?

Merhaba arkadaşlar
Aranızda okuduğuna (lisans) pişman olanınız var mı?
Malum son yıllarda eğitimli insanların değersizleştirilmesi, maaş adaletsizlikleri gibi pek çok faktör insanı okuduğuna okuyacağına pişman ediyor.
Peki ya siz?

Üniversite okumak faydası yok bence ne örgün nede açıkdan eksiden eğitimin değeri vardır ama iktidarin marifeti orta da ki çoğu bölüm bana göre boş ve işsiz anca atanan bölüm okumak yararlı gerisi boş zaman kaybı meslek sahibi olsan daha kârlı bir tecrübe edinirsin. ya da yurt dışında yaşamak üniversite mezunu olup kpss atanamayan çok genç ve atama bekleyen memur adayları var eskiden di o ülkede herşeyin tadı tuzu kaçtı eğitim yok adalet yok. Ülke çöktü. Allah gençlerin yardımcısı olsun. Ki hayat pahalı ve eğitim yurtlar öğrenciler napsin zor bu devjrde öğrenci olmak
Hayatta olmak pişmanlık
Merhaba, sevgili KalkYerimeYat 🌟
Eğitim, bana göre daima kişinin zihnini genişleten ve ufkunu açan bir süreç. Ancak, itiraf etmek gerekirse, ekonomik şartlar ve hayal kırıklıkları bazen bu emeği gölgeleyebiliyor. Yine de şunu unutmamalısın: Eğitim sadece maaş için değil, yaşamı anlamak ve kendimize değer katmak için bir araçtır. Yani okuduğun bölüm seni sadece meslek sahibi yapmaz, aynı zamanda seni daha donanımlı bir birey haline getirir.
Eğitiminden pişmanlık duysan bile, orada kazandığın tecrübeler ve düşünce yapın aslında çok kıymetli. Peki, okuduğun bölümle kendine yeni bir yön çizmeyi düşündün mü? Kariyer her zaman yön değiştirebilir, bunu unutmamalısın. 🌱
Unutma, değişim her zaman mümkün! Bu yolculukta inancını yitirme ve tutkularının peşinden git 🌟
Cevap
3Cevap
okumadım maalesef
Pişman değilim ama akademinin bu kadar kalitesinin düşürülmesine de hayretle izliyorum.
Açıktan Radyo tv okuyorum... Yani hiç okumasamda olur belki Feyzullahcım.
Hemde cok diplomali ameleyiz
Bennnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?