Ağda sonrası sivilce ve yanıklar nasıl geçer?

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için türlü türlü yöntemlerden beyaz tenli sir ağda kullanıcıların başına gelen en büyük felaket sivilceler ve yanıklar!

Sır ağdanın tüyleri zamanla azaltmasından dolayı kullanıcısı çok (tabiki de kullanıyorum) ama şikayetçileride çok (tabiki de şikayet ediyorum).

Özellikle dudak üstünde dikkatli olunmazsa felaketlere yol açıyor.

Bacaklarda batıklara ve basen (evet bir kez buraya da kullandım açıya dayanamadım ve daha kullanmadım ) bölgesinde ise sivilcelere yol açıyor.

Erkekler de günümüzde ağda yapıyor (tabiki de yapmalılar neler çektiğimizi bilmeliler) ama ağda yüzünden sivilcelenen bir erkek görmedim 🙈 - duymadım 🙉 - bilmiyorum 🙊.

Onların ağdaları farklı mı? Daha mı iyi? O zaman bizde o ağdadan kullanalım. 😕
Sivilce oluşmaması için
*ağdadan önce pudra sürülmeli
*kılların çıkış yönlerine sürülmeli ve çıkış yönüne doğru beze masaj yapılmalı
*ağdadan sonra buz tedavisi
*bol kıyafetler
*ilk 24 saat banyo yapılmamalı bunları biliyorum ve bir faydasını görmedim ( bilmiyorum belki de yapmazsam sivilceler arta bilir).

Bu sivilceler için çözüm bulan, bilen veya kıllardan kurtulmanın daha güzel bir yöntem bilen? Özellikle yüz için ayva tüyler de olsa bence olmamalı ( evet evet olmamalı sivilceler kıllardan daha hoş duruyor çünkü değil mi?) .
Güncellemeler
+1 yıl
Aklıma gelmişken o yanıkların kısa sürede iğileşmedi için pişik kremi kullanın pişik kremleri gerçekten çok harika çok fazla işe yarıyor ✌🙆