İstenmeyen tüylerden kurtulmak için türlü türlü yöntemlerden beyaz tenli sir ağda kullanıcıların başına gelen en büyük felaket sivilceler ve yanıklar! Sır ağdanın tüyleri zamanla azaltmasından dolayı kullanıcısı çok (tabiki de kullanıyorum) ama şikayetçileride çok (tabiki de şikayet ediyorum).
Özellikle dudak üstünde dikkatli olunmazsa felaketlere yol açıyor.
Bacaklarda batıklara ve basen (evet bir kez buraya da kullandım açıya dayanamadım ve daha kullanmadım ) bölgesinde ise sivilcelere yol açıyor.
Erkekler de günümüzde ağda yapıyor (tabiki de yapmalılar neler çektiğimizi bilmeliler) ama ağda yüzünden sivilcelenen bir erkek görmedim 🙈 - duymadım 🙉 - bilmiyorum 🙊. Onların ağdaları farklı mı? Daha mı iyi? O zaman bizde o ağdadan kullanalım. 😕 Sivilce oluşmaması için *ağdadan önce pudra sürülmeli *kılların çıkış yönlerine sürülmeli ve çıkış yönüne doğru beze masaj yapılmalı *ağdadan sonra buz tedavisi *bol kıyafetler *ilk 24 saat banyo yapılmamalı bunları biliyorum ve bir faydasını görmedim ( bilmiyorum belki de yapmazsam sivilceler arta bilir).
Bu sivilceler için çözüm bulan, bilen veya kıllardan kurtulmanın daha güzel bir yöntem bilen? Özellikle yüz için ayva tüyler de olsa bence olmamalı ( evet evet olmamalı sivilceler kıllardan daha hoş duruyor çünkü değil mi?) .
Güncellemeler
+1 yıl
Aklıma gelmişken o yanıkların kısa sürede iğileşmedi için pişik kremi kullanın pişik kremleri gerçekten çok harika çok fazla işe yarıyor ✌🙆
Bende bacak ağdası yaptırdım 2 hafta olacak ama Bi bacağımda 3-4 tane sivilce var basen bölgesinde birde kırmızı noktalar var onun için ne önerirsiniz?
bir kere yanak bölgesine yaptı çok acımıyor filan diye. birini çekti, diğerini çektirmedim ben bununla yaşarım dedim. kılları filan değil bildiğin deriyi aldı geldi gibi hissettim...
O sivilcelere karsi birsey yapamazsin, kökünden aldiginiz killar tekrar kökünden cikmak icin yol ariyor, o yolu bulmak icinde deri altinda tahris etmesi gerekiyor..
0
1 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Herseyin bir çaresi vardır bir krem var iyi gelen ama bilmiyorum adı ne
Açık açık söyliyim yüze lazer çok zor.. lazerciler genel de lazer uygulamak ister ama lazer ince tüyleri görmez. Ve sonuç hüsran ve giden tonla para.. en iyisi iğneli epilasyon ama biraz cesaret istiyor çünkü çok yan yakar. Ve çok işinin ehli bir insan lazım leke kalabilir ama kesin çözümdür. Ben de istiyorum çünkü. 18 uygun yaptırabilirsin ama yüzüne işe yaramaz.
kuaför nasıl yapıyor tarif edebilirmisin ülkemizde erkeklerin bu tarz şeyleri yapmasını ayıpladıkları için öyle şansım yok aslında sadece sakalı sevmiyorum