Arkadaşlar bu konuda ayrıntılı bir bence yazmayı düşünüyorum ama şu an böyle ekstra bir vaktim yok şimdilik sadece görüşlerinizi almak istedim erkeklerin lip balm kullanmasına karşı bir ön yargı var bu ön yargıyı yıkmak istiyorum açkcası aslında bu ön yargı sadece bizim ülkemizde var aslında erkeklerin lip balm kullanması çok doğal çünkü bulunduğumuz soğuk hava şartlarından onlarda etkileniyor özellikle dudaklarımız çok zarar görüyor ve kuruyor bunun içinde lip balm kullanılmalı bayanlar zaten bu konuda bilinçli ama erkekler ruj formuna benzediği için ve toplum baskısı yüzünden bu ürünleri kullanmıyorlar arkadaşlar lip balm ruj değil evet renk verenleri var ama tercihen renksiz ve mat olanlarıda var bunlar sadece dudak kremleri lütfen kendi sağlığınız için bu tür ön yargılara kulak asmayın ve kullanan baylarada ön yargılı yaklaşmayın #biryazgecesirüyası
Güncellemeler
+1 yıl
gördüğünüz gibi erkekler tek ön yargı sizde kızlar bunu gayet normal karşılıyor
Benim dudaklarım flörüre karşı bir reaksiyon gösterir günde 2 defa diş fırçaladığım için yaz kış farketmez hep kurur dudaklarım eğer bu lip balmı da sürmezsem yemek yiyemeyecek duruma geliyorum başkaları laf ediyor evet ama kulak asmamak başkalarının söyledikleriyle yaşamamak gerek.
Ben kullanmam ama kullananlari da rencide etmem. Dedigin gibi sonucta ruj degil bu. Gerci profilinden seni tanidigim kadariyla fazlasiyla ozgurlukcu bir kizsin, ruj da sursek saygi duyarsin sen ama yine de yapmasin kimse o kadarini :D
Ben de ozgurlukcu ve goruslere karsi saygili olmayi tercih eden biriyim ama sen bana gore cok daha ileri duzeydesin. Kendin hakkinda yazdiklarinin bazilari bana uymamasina ragmen cok begendim, guzel ozellikler ve saygi duydum :) Sadece profildeki pozun biraz urkuttu ya umarim o karenin devaminda o ayak birine isabet etmemistir? :D
Hay ağzına sağlık keessinlikle katılıyorum. Özellikle Ankara soğuğunda benimde şeffaf kullanan erkek arkadaşlarım var. Yadırganacak hiçbir durum yok, aksine bilinçli oldukları için hoşuma gidiyor :)
Bencede kullanmalarında bir sakınca yok ki erkekliğim çizilir adamlığım gider vs. Vs. ne alaka ya genel bişey bu dudak kurur çatlar bunlar normal bişey herkez kullanabilir
Ya bunu sürekli kullanmak bana mantıksız geliyor soguk hava şartlarından dolayı kırılmalara karşı yumuşak tutmak için evet kullabilir insan ama süreklide kullanmak bana göre yakışmaz erkege bu benim görüşüm
En İyi Cevaplar