Lip balm, ruj formatında olup dudaklarımızı gün içerisinde nemlendirmeye yarayan kişisel bakım ürünüdür. Dudakların çatlamasını engellemekle birlikte bazılarının dolgunlaştırıcı ve renklendirici özellikleri de vardır. Lip balmPeki erkekler bu ürünü kullanıyor mu? 😊 #benkendall
FelFire | Güzellik & Bakım konusunda 326 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Bir keresinde bir catlama sikintisi yuzunden ablama nemlendirici aldirmistim, niye? Cunku erkek adam almaz oyle seyler 😎
😂😂😂
O da firsati gorunce 90a takmisti tabi topu.. Bogurtlenliydi sanirim, oyle bir sey almis. Ben de bir bakim cahili olarak hic incelemeden etmeden surmustum. Mosmor, paril paril dudaklarla cikmistim salona. Salonda annemin pis pis siritmasi ile cakmistim durumu. Insan bir aynaya bakar, oyle saf oyle temizim ki, aklima bile gelmemisti...
Verilmis sadakam varmis ki sokaga cikmadim 🙄
Renksiz olani varsa kullansin 🙄 Benim travmam var, hayatta kullanmam 🙄
Şuana kadar en az 40 defa bu tarz cinsiyetçilik saçan soruların altına yazdım bellki bir o kadar daha yazacağım. Makyaj yapmak, oje sürmek, saç boyamak veya başka herhangi bir işlem yapmak cinsiyeti ETKİLEMEZ bunlar tamamen kişisel kararlardır kişinin cinsiyetini sadece ve sadece kendi beyanı belirler erkek adam lip balm da kullanır oje de sürer makyaj da yapar bizide gram ilgilendirmez. Senin bedenin senin kararın.
En İyi Erkek Görüşü