Yillardir numarali lens kullaniyorum ve hep internetten aliyorum. (Lensmarket) site gayet iyi. İstanbul'da ayni gun veya ertesi gun kargo ile ulasiyor. Optikcilerden daha ucuza geliyor ayrica. internet sitesinden aradigin lens var mi bak dilersen.
Ama soylede bise var; alacagin lensi daha once hic kullanmadiysan batma, gozune uymama gibi sorunlar yasayabilirsin. Ayni lensten bir cok markanin oluyo genelde. Kisiden kisiyo degisiyo o lense karsi olan memnuniyet. Baskasinin sorunsuz kullandigi lens sende batma yapabilir ornegin. Bu yuzden alacagin lensi daha once kullanmadiysan paranin bosa gitme ihtimali oldugunu unutma.
Haklısınız teşekkür ederim bilgilendirmeniz için tek bir sorun var sizin dediğiniz siteye girdim ben ama lenslerin sadece markalarını görebiliyorum renk seçeneklerini göremiyorum
Rica ederim. Telwfondan girip baktim simdi. Renkli lensler kategorisinde en ustte cikanda rwnk secenegi gorunmuyor. Alttakilerde renk secenekleri butonu var gorunuyor.
Amcam 36 yaşında ve o da izliyor animeler ergenlik değil ve çocukça değil aç hentai izlet madem çocuğa ya da ecchi nasılsa çocukça değil mi hahaa bir şey bilmiyorsunuz
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Şu tür lenslere circle lens deniyor nerde bulabilirim gözlükçülerde normal lens var ama circle lens var mıdır (resimli)?
En İyi Cevaplar