Dayanıklı değilse ayakkabıyı tek başına değilde yanına gereksiz bezlerden ekleyerek atın ki tamburda dönmekten parçalanmasını en aza indirer. Sıkma yaptırmayın ve oldukça düşük derecede ve kısa programda yıkayın. Kurutma aşamasında ise direk sıcağa temas ettirmeyin. Soba, petek, ufo gibi ısı kaynaklarına direk maruz bırakmayın.
Diğer ihtimal ise ayakkabı temizleme köpükleri mevcut onları kullanabilirsiniz.
Çamaşır fileleri oluyor ağzı kapalı onlardan al... 30 derecede kısa ayarda yıka. bağlarını çıkarmayı unutma...
birde Spor ayakkabı için temizleme köpükleri var onu da deneyebilirsin.
Bunun için fırçalar var ince uçlu 2 taraflı oluyorlar genelde yani ben öyle aldım fırçalar gayet güzel temizliyo makinede o fileler zarar görür sakın makineye atma =D
30 derecede makinaya at hep yaptığım şey hiçbir şey olmuyor. :) Ya da köpükler var onlardan alıp temizleyebilirsin.
Tamam teşekkürlerr
Cevap
14Cevap
aynısının new balance si bende var makinada yıka açılırsa garantiye gönder suyu görünce hemen açılıyorlar değişim gelir gelmezse tüketici hakem heyetinne git koşu ayakkabım ayağımın terinden suyu görünce açıldı madurum de değiştir :D
Diş fırçasıyla temizleyebilirsin veya herhangi bir fırçayla
Yastik kilifinin icine koyup camasir makinesine at mukemmel bir sonuc alicaksin
Zedelenmez inşallah eminmisiniz ya? Güvenemiyorum
Tamam deniycem teşekkürler inşallah olur 😝
Bazıları sadece makinaya at demiş yani nası atsam bu türdemi yoksa direkmi bide kaçta yıkıycaz
Yaptım dediğinizi yazılanları güzel temizledi şimdilik bir sıkıntı yok biraz iplikler çıkmış gibi ama bilemyorum kuruntdur belki ama şey temizlendi
Makineye baska bisy atmadan sadece bunu yika hicbir sey olmaz
fileli ayakkabı yazın giyilir kışın giyersen batar. ayakkabılarıma çok özen gösteririm fileli ayakkabım tertemiz kışın giyilmez zaten. yeni al ve kışın giyme temiz kullan
Eeeeeeee
Sakın makinaya atma. Barcın veya yali spora git orda fileli ayakkabi silici var. 5 ya da 10 lira olmalı.
Düşük derecede makinaya at fazla da sıktırma temizlenir
Kullanmadığın bir havluya sar güzelce bağla ve kısa proğramda yıka
Ben hep 30 veya 14 dakikalık programla yıkıyorum
At çöpe gitsin yqa bu nee :Dd
Biraz zor makinaya gitsin o
En iyisi çamaşır makinası.
çamaşır makinesi en iyisi
Makinaya arıyorum ben
Ben itinayla temizlerim ayakkabılarını :)
Çamasir makinesi.
Makineye atiCan
Makinaya at
Kötü olur zedelenmezmi saçmalamayın?
Yenisini al gitsin.
Firmaya götür
At makineye.
Yıka bence...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar