Kullananlar yorum yaparlarsa sevinirim. Saçlarım aşırı düz, yani yeni fön çekilmiş gibi normal hali, hiç dalga yok. Ve çok ince telli, fazla hacimli durmuyor. Saçlarıma mat ve doğal bir şekilde hafif dalgalı hacimli bir görüntü versem fena olmaz. Saç modelim şu şekilde ve saçlar bu arkadaşınkinden daha düz, (tabi surat aynı değil bu saç modelini bir patatesin üstünde düşünün :) ) Şaka bir yana kullanan varsa istediğim verimi alabilir miyim düşünceleriniz nelerdir?
Evet, al. Kullanıyorum / Kullandım ve çok memnunum.
Teşekkür ederim. Bu önerdiğiniz ürün bir bakım ürünü mü yoksa sprey türünde bir şey mi? Bir de garip bir soru olacak ama normal günlerin yanında özellikle duştan çıkıp yattığım günlerde ertesi sabah saçlarım yıkamadan düzelmeyecek halde kalkıyorum ne fön makinesi ne başka bir şey fayda ediyor. Çok zaman alıyor düzeltmek. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı?
Duşlarını iyi kurutmadan yattığın için oluyor tüm gecede yastığın verdiği şekille kalıyor 2 tane seçeneğin var ya iyi kurutup yatacaksın ya da sabah kalktığında saçlarını yıkayıp kuruladıktan sonra şekil vereceksin.
Önerdiğim ürün saça hacim veren bir ürün. Bunu biraz nemli bir saça uygulayıp fönleyeceksin o zaman daha hacimli duracak saçların sonra wax uygulayacaksın.
Anladım, son olarak bu ürünleri kullandığım günler illaki yatmadan yıkamak gerekir saçları sanırım fakat bazen fırsat olmayabiliyor. Yıkanmadığı taktikrde saç dökme vs. yapmaz sanırım değil mi? Bir de bu attığınızın fiyatı nedir acaba? Ben Mess Up ı 27 liraya buldum, fiyatı tuzlu mu bunun?
Saçlarıma özen gösterdiğimden dökme vs yapacağını sanmıyorum. Sonuçta saç diplerine kadar yedirip hava almasını engelleyecek şekilde kullanmayacağım. Bir de merdivenaltı bir marka da değil schwartzkopf, işinin ehli bir firma.
Bende saç spreyini kullandımdı schwartzkopf un fakat yanlarım hep açıldı ve hafif seyreldi uyarim de marka önemli değil tüm ürünler böyle murat bozun saçının önüne iyi bak derim o da jöle sürüyordu eskiden döktüğü için bıraktı ve şu an saçı o durumda
Onun fiyat tuzlu, ben osis i 27 liraya bulduğum için faydalı olacaksa kaçırmayayım diyorum. Bir de garip bir soru olacak ama normal günlerin haricinde özellikle duştan çıkıp yattığım günlerde ertesi sabah saçlarım yıkamadan düzelmeyecek halde kalkıyorum ne fön makinesi ne başka bir şey fayda ediyor. Çok zaman alıyor düzeltmek. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı?
Yorum için teşekkürler. Kullanan kişilerin çoğu tutuşundan hiç memnun değil. Ben araştırmalar sonucu American Crew Defining Paste ve Mess Up arasında kaldım bayağı. Hangisini almalıyım seçemiyorum. Hoş koku, kalıntı bırakmayan, sonradan eli atınca yapış yapış bir his vermeyen, saçı ağırlaştırmayan bir ürün lazım. Mess up böyle midir ve kullandıysan american crew ürünleri?