tipsizmi şimdi bu?
yakışıklı
tipsiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

arlesenderkorxhe sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aslinda cok yakisikli ve dunyaca taninmis bir unlu ama gelelim bize neden tipsiz geldiğine bir kere çok şımarık bir kisiliğe sahip cikan haberleri goruyoruz turk kizlari ter kokuyu demis 😡😡 mesela bu yuzden bence bize tipsiz geliyo olabilir bide ergen 😀😀 yasi kucuk
Bence bir yüzün dahs erkeksi, daha kesin hatları olmalı. Ve kusurlu olmalı biraz, en azından tüm hatları mükemmel durmamali yoksa kişilikten uzak görünür. Yüz kişiliktir, bilirsiniz 😀 . Sevene saygım tam ama Justin gibi tipler bana çekici gelmiyor.
adam dert tasa yaşamamışki hatları keskinleşsin adam 16 yaşında lamborginiye sahipti bizim kızlarımızın bıle hatları daha keskindir buna göre =)
Allah var ama çocuk harbi güzel şarkı yapıo her şarkısı başarılı nerdeyse baya ızlenıo demi hak edio bir yandanda
sorry çok ıyı dmeı bende hayranı deılım ama sarkıları cok ıı
Tipsiz !! şuna bayılan kızlara anlam veremiyorum. 😒
neresi tipsiz ya
Genel olarak bakıldığında yakışıklı ama bana itici geliyor sevmiyorum😒
Çocuğun yakışıklısı olmaz ki.
Eleman 21 olmuş ama yüzü taş çatlasın 13...
Şimdi onun neresi yakışıklı Allah aşkına yaa elin gavuru nun neyini seviyon uz Türkiye de erkek mi kalmadı ben anlamadım ki Günahım ı bile vermem ona bir de o he için ağlayanlar var yapmayın 😂
yakışıklıda ergen biraz ya veya ergen kızların Yüzünden sevilmiyor ergenlere kurban gitti diyelim :)
Garip bir yüzü var.
garip derken? nasıl
yakışıklı ama olgun değil
Bence hiç yakışıklı değil
yakışıklıda top olmasa iyiydi :D :P
Güzel degil seks Tipi var sadece
mal bu ya tipsizin teki
Ateistler açıklasın
Çok mal çok ukala ve kız gibi hiç erkeksi değil.
elbette yakışıklı
profil resmin gerçekmi?
değil
o kim?
dakota rose
yüzü kötüde kızın bacaklar 10 numara gerisi pert demi =)
Tipsiz
Yakışıklı yaa
bizimle degil
Çok kötü 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar