Hoslandigim kizla konusmuslugumuz yok bakislarimla ona vur seyler belli ettim. Simdi hic unursamiyor beni somurtuyor, bakmiyor ben bakinca kafasini diger tarafa ceviriyor.
Sizce taktik mi yoksa gercekten hoslqn miyor mu?
Hoslandigim kizla konusmuslugumuz yok bakislarimla ona vur seyler belli ettim. Simdi hic unursamiyor beni somurtuyor, bakmiyor ben bakinca kafasini diger tarafa ceviriyor.
Sizce taktik mi yoksa gercekten hoslqn miyor mu?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
mk niye takdik yapsın ya, git açıl ha belki rahatsız oluyo
Ne bileyim yav, biri belki taktik yapiyordur dedi hic anlamam ben bu islerden. Rahatsiz oluyor mudur?
sen sadece iyi yönden düşünme
Ne demek istedigini tam anlayamadim
yani kızın takdik yaptığını düşünme
Aslinda bende pek dusunmuyirum boyle oldugunuda burada bi erkek boyle bi sey yazdida o yuzden soruyum dedim. Bir sey sorayim sana, hani uzaktan tanidigin ama konusmuslugun olmayan bir erkegin senden hoslandigini nasil anlarsin?
uzakdan tanıdığın nasıl oluyo? one göre soylim
Mahalleden komsunun kizi birde sadece 1. Siniftan arkadastik ama 17 yildir konusmuslugumuz hic yok
Sevgilisi, veya sevdiği olduğunu görene bilirmisin
Bildigim kadariyla sevgili yok ama net bilmiyorum, ogrenme sansimda yoj
Yok
sen onunla biraz samimi olmaya çalış, yanına git selam ver, günaydın falan da
ha rahatsız olduğunu belli ediyorsa , sen hissediuosan veya seni takmayip umursamiyosa
artık birak
Utaniyorum ya. Kizla 1. sinifta arkadastik sadece. Ama o zamandan berri hic konusmadik, yolda gorsek bile. Kiz ise gidiyor simdi de haftada 1 ancak gorebiliyorum, gordugumdede hep annesi yaninda oluyor. Tek felan ise gittigi saati ogrensem, iyi gunlerd diyip biz tanisoruz degil mi desem sonrada eskilerden laf acsam diyorum. Ama utaniyorum ya, benim hic sevgili falan yapmadim bu da olursa zaten ciddi birliktelik olsun istiyorum.
ama utanirsan zaten en baştan kaybedersin
bi yerlerden başlaman lazım öyle deyil mi?
hem ilk adımı sen atarsan yani konusursan, sonra hiç utanmazzsin bile
Haklisin ama iste asmam lazim kafamdaki engelleri.
Mesela sence kiz beni tersler mi ya da soguk yapar mi, durust ol ama. Komsu sayilirlar ya ondan da cekiniyorum.
Birde soyle bir durum var bi ara kiza anlasin diye baktim ama dalginligima geldi okuzce bi sey oldu biraz uzun baktim, o hic bana bakmadi kafasini diger tarafa cevirdi ama hic bakmadi benden tarafa. Simdilerde de haftada bir zar zor goruyorum onda da umursamiyor tavirli. Buda cekingenligimi arttiriyor.
işte konu burada başlıyor, Sen eyer o kadının şöyle soyliyeyim Rahatsızlığını hissediuosan ya da konuşurken seni umursamamazlığı, somurtmasi gibi gibi şeyler görürsen zaten artık birakicaksin
Simdi ben konusuyum mu kizla? Ama dedigim gibi ben daha once baktim o umursamadi beni
Normal bi insam gibi gidiyor yani simdi de yolda
evet merabalaş günaydın falann
Bu ise gidiyor mus knk bi kacta evden ciktigini ogreniyim diyorum. Sonra bende karsilasmis gibi yapiyim. Sesleniyim haniefendi diye merhaba diyim, eskilerden konusuyum ogretmen vs. Zaten hemen hoslaniyorum falan demem, konusma iyi gecerse tel isteyim sonra konusuruz diye. Nasil olur? Ama eminsin demi knk kiz umursamiyor buna ragmen konusuyum yani?
lütfen böyle konuşma mk
Nasil?
Birincisi
Bence Hanımefendi deme, Sen kendin mesafe koymuş oluyorsun. Adı ile seslen
telefon isteme , niyetini farklı anlaya bilir
Hanimefendi diye biraz uzaktan seslenirsem diye dediydim yakindaysa gulumser merhaba derim direkt, telinide sohbetimiz iyi giderse gulursek falan sohbet sonunda isterim yoksa istemem zaten. Knk sana bir sey sormak istiyorum, senin mahallede konusmuslugun olmayan ama arada gordugun biri bakislariyla falan senden hoslandogini belli ediyor uzaktan, sende anladin bunu nasil davranirsin bakar misin bakmaz misin belli eder misin veya sen ne yaparsin iste. Ama ezbere soyleme gercekten hayal et hesapla oyle yazsana
ben sana dediğim şeyleri hiç ezbere söylemiyorum olum, Bir kadının acisindan dusunuyorum.
Kimse kimseye bakışları ile hoşlandığını belli etmez, yani sadece öyle hoşlanma falan dusunmez
yav**sak mı sapık mı acaba bende bisey mi var dusuncesi, kotumüyüm ki bana bakiyor, kesin bu herkese şöyle bakiyor, bakislarin ile rahatsız etme durumun. Gibi gibi çok örnek vere bilirim
Yav ben sana ezbere konusuyorsun demedim sadece yukardaki durum icin biraz ozel ilgi istemistim o kadar.
Ama knk bakisla hoslandigini belli etmez doyorsunda, e millet bakisa bakisa anlasiyor
Kiz sana bakış atmıyor ki
Bakmiyorsa is bitmis midir knk net
bunu gecen hafta biriyle konusmustum sende oku*
Bizim evin onunden gectikce goruyorum oncelikle onu soyleyim yazacaklarimin helpside evin onunden gectikce oldu.
2 ay once felan ben kiza belli ederek baktim ama dalginlikla biraz uzun baktim kiz bana hic bakmadi kafasini diger tarafa cevirdi uzaklara bakti
Sonraki gunlerde 2 sefer annesiyle gecerken ben aniden kafami kaldirdim kizin aniden kafasini annesine cevirdigini (ben oyle saniyorumda olabilir) gordum hatta birinde kaldirimdan gecerken (benim arkama dusuyor) bana baktigini gordum cunku bende egilip ona bakmistim
2 hafta once felan ben evin icinde oturuyordum kiz geciyormus hic fark etmedim kafami bi kaldirdim bana bakiyormus
Gecen haftada ben aniden hareket hareket edince sanirim tesadufen goz goze geldik 2,3 saniye ama hic gulumsemedi.
Tabi bunlasr yasanirken cok kezde bana bakmadan gectigi zamanlarda oldu
Birde bu yukaridaki yazdiklarimin hepsi tesadufte olabilir veya benim kuvvetle ihtimal veridigim bir seyde kizi rahatsiz ettigimden dolayi yapiyorda olabilir.
Gel gelelim bu haftaya bu hafta gecerken 4,5 defa gordum bana hic bakmiyor umursamiyor hatta somurtgan duruyor, karsi taraflara bakiyor bazen, bana hic bakmiyor
Bir sey cikmaz demi bunlardan
cidden her seyi çok iyi anlayacak bir cocuksun, kendine cevap vermissin:)
Hoslanmiyor diyemez miyiz mesela
yazdiklarin ile diyemiyoruz
Umut var diyon yani
Reis seni rahatsiz ediyorum biliyorum ama cok yalnizim bunlari konusacak dertlesecek hic dostum yok, anca iste buralardan medet umuyorum
Bu kizada iste guzel bir birliktelimiz olsun istiyorum ailesi falan ailemize benziyor diye umutlaniyorum falan , hani ciddi bir iliskimiz olsun hatta ileriye goturelim istiyorum ama buyuk ihtimalle yine uzulecegim herhalde.
rahatsız etmiyorsun bu arada
Zaten bu Kadın, senin için en doğru kişi ise Birlikteliginiz olur
Sen sadeve ilk adımı at, Kadından en ufak bir adım gelmez ise bırak. demek doğru kişi deyil
ve doğru kişi ise, uzulmezsin
Tamam knk ne zaman olur bilmiyorum (cunku her gordugumde annesiyle geziyor) ama kizla konusmaya basliyacagim.
Benim kafama takilan sey kizin umursamiyor gibime gelmesi yani onceden nasilsa, simdide ayni davranislari var acaba anlayamadi mi diyecegim ama anlamadiysa yukaridaki yazdilarimdaki bakmalari nedendi
kafana hiç bişey takma konuşmaya çalış
onda tık yoksa sende bosvericen
Tamam knk firsati bulunca konisacagim. Yine kafama bir sey takilrsa yazarim. Tesekkurler