sitenin bakımlıları :)
L R ürünleri kullanan var mı aramızda kullanıp memnun kalan?
sitenin bakımlıları :)
Avon yerine bende LR yi tercih ettim. En azından avon gibi her ay katolog cıkarıp fiyat değiştirmiyo. Ürünlerde kullanılan aloe vera bitkisi ve faydaları yetiyor zaten. Kimyasal madde olmayan ürünler parfumlerde bile armut da bulunan alkol kadar alkol var. Hem kendim hem cocuklarım için ürünlerini kullanıyorum özellikle aloe vera box set pekcok faydası var. Çevremde ki Tüm ailelere özellikle cocuklu ailelere şiddetle tavsiye ediyorum 🤣👍👍
Kesinlikle:)
ilk kez duydum valla ya
hadi ya. D
:))
Avona rakip biraz zor avonda hem ucuz hem çeşit bol diğer markalarda öyle değil ama ilkkez duydum tutarsa zaten adı yayılır
stoklarda mal kalmamış ve duyduklarım hep tatmin edici pahalı olmasının nedenide acıkladır ne kadar az katkı o kadar pahalı ürün
Doğru aslında pahalı ürünler de makyajda vs.. tercih ediliyo bak ısındım şimdi ☺ duş jeli alıp deneyim bari erkeğiz ama bakımlıyızda yani 😄
ben aldım cildi güzel yaptı yani yağdan falan :Dyara iyileştiricisi bile işe yaramış kardeşim parfümü elime sıktım yıkamama ragmen gecmedi dedi ve bruce willsin kokusuymuş doğal oldugu için
Vallahi bilgiler için saolasın cidden alıp deniyicem eyvallah bro
Sende saolasin
Cevap
0Cevap
Hayr kullanmadim ilk kez duydum bence gereksiz :D zaten cok marka var uuf sktılar ama coook marka var coook !!! :D
Bilmem hosuma gitti
ben LR boxset i kullanıyorum arkadaşlar çok memnunum herhangi bir sıkıntımda çok işe yarıyor. geçen gün elime çay suyu dökülmüştü iz kalacak kabaracak diye çok korkmuştum hemen oluşan ödemi aldı spreyi. merak eden varsa sorabilirsiniz daha fazla soru kızlarr
Avonun hiçbir ürününü kullanmam bu bir 😂
İkincisi ilk defa duydum bunu 😳
Vaynr
Bende ilk kez duydum valla , ne zaman cikmis ki :)
Vikmis:)
Arastiririmm ama merak ettim :)
Arastir:)
Bilmiyorum öyle bişi:)
öğren. D
Peki:)
:D :D
hayır kullanmadım hatta ilk defa duyuyorum
Kimse duymamis :)
hiç kullanmadım açıkçası :)
İlk kez duydum
hayret :D