Güzellik & Bakım Lypoaran serumu kullanıp memnun olan var mı? Fiyatı ne kadardır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pahali midir Güncellemeler+1 yıl ... Lypoaran serumu kullanıp memnun olan var mı? Fiyatı ne kadardır? Cevapla Fiyat Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ncancan123 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl %100 saf a-lipoik asit içeriyor bu ürün ciddi anlamda cildimde ki canlılığı gördüm. Lekelerimde azalmalar oldu doğal olarak ışıldamaya başladım. Yeni olan ambalajıyla kullanıyorum oldukça memnunum fiyat performans açısından tavsiye ediyorum 0 1 Yorumla ncancan123 +1 yıl Hatta benim gibi iğneli işlemden korkanlar için en iyi seçenek... Yorumla
Nil51Aydın Takip Et Xper 1 Yaş: 74 +1 yıl Benim yedekli kullandığım serumlardan. Bariz bir sıkılaştırma etkisi var ve sayesinde lekem de yok... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
%100 saf a-lipoik asit içeriyor bu ürün ciddi anlamda cildimde ki canlılığı gördüm. Lekelerimde azalmalar oldu doğal olarak ışıldamaya başladım. Yeni olan ambalajıyla kullanıyorum oldukça memnunum fiyat performans açısından tavsiye ediyorum
Hatta benim gibi iğneli işlemden korkanlar için en iyi seçenek...
Benim yedekli kullandığım serumlardan. Bariz bir sıkılaştırma etkisi var ve sayesinde lekem de yok...
Hiç görmedim daha önce bunu
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!