Saçımı haftada 1 düzleştirmek istiyorum ama fiyatı en aşağı 15 lira. Bana da pahalı geliyor. Kızılay'da 10 liraya fön yapan kuaförler varmış ama bir ben bulamadım :( Sizin orada fön ne kadar, fön fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?fön ne kadar, fön fiyatları 2020
Düz fön saçlarımda en çok beğendiğim modeller arasında, bu yüzden sıklıkla tercih ediyorum. Fakat ev ekonomisini ve diğer ihtiyaçlarımızı da düşünmek zorundayız, her zaman kuaförde fön çektirmek maalesef bütçemizi zorlayabilir :)
Fön ne kadar, 2020 fön fiyatları nedir?
Fön fiyatları yaptırılan yere göre değişiklik göstermektedir. Adı duyulmuş, müşterisi çok olan kuaförlerde daha yüksek fiyatlar olurken normal yerlerde fiyatlar daha düşüktür. Bu yüzden seçimimizi ona göre yapmamız gerekiyor. Fön fiyatları 15-45 TL arasında değişiklik gösteriyor.
Kuaförden çıkmış gibi fönlü saça evde kavuşabiliriz: Dyson Airwrap
Sürekli kuaföre gidip fön çektirmek bütçemizi sarsabilir. Dyson Airwrap V9 dijital motora sahip bir saç şekillendirici. Saçları hava akımıyla coanda etkisi yaratarak şekillendiriyor, mıknatıs gibi kendine doğru çekiyor. Kullanımı da çok basit.
Tüm saç modellerini aynı şekillendirici ile yapmak mümkün!
Düzleştirmek, dalgalar yapmak, hacimlendirmek için ayrı ayrı başlıkları bulunuyor. Yani tüm saç modellerini aynı saç şekillendiricide yapabiliyoruz. Sürekli kuaföre para vermek yerine, evimizin konforunda istediğimiz saç modeline kolayca ulaşabiliriz. Aynı zamanda ısıyı kontrol altında tutarak saçlarımızı aşırı ısıdan da koruyor ve matlaşmayı, yıpranmayı engelliyor :)
Ben kizilaya gitmiyorum Umitkoye gidiyorum yasamkentte 15 tl ye cekiyor ve acikcasi kizilaya guvenmem ama batikenti tarif edebilirim sana kizilaydan metroya bindiginde son durak
En İyi Cevaplar