Erkek parfümlerinin bayan parfümlerinden güzel olduğu tartışılmaz..
Sizi en çok etkileyen erkek Kokusu hangisi?
Sizi en çok etkileyen erkek Kokusu hangisi?
Kadınları etkileyen 3 parfüm var
Paco Rabanne One Million
Zara For Him
Zara Pour Homme Night
Beni Etkileyen Tek Bir Bayan Parfümü Var
Coco Chanel
Ölüyorum bu parfüme resmen ateşimi çıkarıyor tahrik edici bir koku :)))
Kadınlarda beni kendimden geçiren tek bir koku var ama nasıl tanımlayacağımı bilmiyorum .. Vanilya kokusuna benzer bir koku.. Bir çok bayan arkadaşım bir çok marka adı verdi erinmedim ve tek tek kokladım ama o koku değil :( 3-4 kişide karşılaştım o kokudan, çevirip soramadım sapııık derler diye :))) gerçi kokunun tenle uyumu da çok önemli, aynı parfüm başka insanlarda başka başka kokabiliyor.. İlginç bir durum yani...
Bu saydığım üç parfüm ben hafif esmerim bende çok güzel duruyor herkes söylüyor terle karıştığında ayrı bir güzel oluyor üniversitede sınıfa girdiğimde herkes bir iç çekiyor hoşlarına gidiyor tüm dikkatler bende oluyor coco chanel de tüm kadınlarda aynı resmen harika bir koku :))
Ayyyyh merak ettm simdi :)) keske sorsaydinzz o kokuyu
Ayneen bende Geçen gün birinde aynı şey başıma geldi kocası yanındaydı soramadım kafınada yanlış anlaşılır diye amaa ayneen dedğin gibi vanilya desen değil değişik ama inaanı alıp götüren bir koku dostum:))
Kendi ten kokusudur...Şahsen benim sevgilim benim ten kokuma çıldırıyor.
2 kokuya bayılorum ya biri cok ağırdı amamütişti rakı gbi kokuodu sordum markasını ama sölemedi bide sinop
davidoff
evet bana göre en güzel erkek kokusu :)
Eee hangi davidoff
ben alberto sego diye bir marka var onun enigma modeline hastayım. eski erkek arkadaşım kullanırdı. Bana olan etkilerini yazmak istemiyorum :P
@belindahanım sıparıs veremdımbenya alacam nasıl verılıyo yardımcı olurmusn bana
Cevap
22Cevap
avon full speed/ odunsu kokular bitiyorum ona en tipsiz erkeği bşile en yakışıklı erkeğe çeviren bi parfum o. Candır can.
Gülümse yarın aldım gittiiii :)
ben taze traş kokusunu seviyorum losyonumu oluyo ne biliyorumda o koku güzel bide full speedi beğeniyorum o da en fazla 10 saniye kalıyo :)
Evet tras losyonu
Hele Nivea nın gerçekten güzel koktugunu söyleyen çok bayan arkdaşım oldu ben traş olduktan sonra :)
Kavunlu hacı yağı kokuyorum etkilenen görmedim daha.
One Million (öyle böyle değil)
Davidoff (One Mllion'a benzeyen türevi)
bi de Zeus (yine kokusu One Million'a benziyo)
kardeşimin bir parfümü var ali athena kutlu 13 numara bayılıyorumm .. kokusu çook hoş..
adını bilmiyorumda her erkeğin sürdüğü ortak bi parfümü var ona bayılıyorum işte.d
allahım ya okuyunca benimde kafam karıştı nedense :DD
jean paul guilter kış parfümüdür hiç bir bayan kotu diemez avrupa 3.cüsü mükemmel afrodizyak etkili parfümdür
ısmını bılmıyorum ama cogu etkılıyo boyleıcımden sarılıp koklamak gelıyo kım olursa olsun öz adıdasın deo. ları :D
etkiliyen derken iyi anlamda mı kötü anlamdamı kötü anlamda ise aklımda bişey var tam olarak aklımdada değil aslında
Sevdigim insanin kendi kokusu benim favorimdir. Kesinlikle parfüm kullanmasini istemm benim yanimda. :)
Helal saanaa şuana kadarki en kalite yorum senindi bence banuu:)
Ama çok doğru harika duygular ki bence bir kadının mutlu olmasının sırrı tamda orda banucum, yani doğalı araması ve umarım bulması :)
Özelden yazacaktım sana +2 seviyesi neyse onda olmam geeekiyormuşş:)
adını bilmiyorum çok harika kokuyor bi gün birini durdurup sorcam o zaman yazarım :D
Kesinlikle flamboyant mavi onu sıkan birini evine kadar takip ederim dlldödkxlxk
Eve kadar gelmisken iceride buyuruver bariiiii :)
Kendi kokusu tercihimdir illa parfümse de farmasi brave müthiş
212 sexy man efsane :)) jpg la male givenchy ultramarnn vee nikos bayılıyorumm
Sende karar verrr bayılcakaanda birtaneye bayıl yav
Ne o onune gelene bayılır gibi biir süürüsüne bayılmışınn:)
little black dress>> külkedisini pamuk prenses yapan koku benim için..
Bayanları bilmem ama beni ter kokusu çok etkiliyo. Deodoranta paranızmı yetmedi
Bana hediye edilen bir parfümü kullanıyorum.Pek kullanmam normalde .
Tıraş kolonyası gibi kokuyor sanki ya, Avon FullSpeed.
odunsu kokular erkeğe yakışan en güzel koku.
arkadaşların çoğu söylemis full speed diye. bende onu seviyorm.
Merve bu odunsu dediğiniz nedir çok merak ettim yaarın alacam :)
TOM FORD NOIR var 212 MEN bu ikisi çok güzel odunsu kokular 212 ferah bir kokuya sahip çok ağır değil TOM FORD ağır bir odunsu kokusu var fiyatları birbirine yakın
Odunumsu kokular. Beni doğada gibi hissettirecek. Gezintiye çıkmalıyız birlikte.
vay be
Bence bulutumsu kokular tercih etmelisin bielikte bulutlara çıkmak varken doğada yerde ne işin vaar kızz:))
Tom Ford - Noir Extreme. Bu parfümü ne zaman sıksam kızlar ya iltifat eder, Ya üstüme atlar ya da ısırmaya çalışırlar. Sebebi ise çikolata gibi kokuyormuşum.
valla eşim hep der oooo senin o ter kokun öldürür adamı der :)))
lisede bir kız gelip sormuştu 5 yıl geçti d&p parfüm çeşitlerinden biriydi hatırlamıyorum :D
jean paul galtier - le male sizce nasıl yardımcı olurmusnuz öyle bir parfüm olmalıki titretsin kızları resmen :D:D:D:D
ayak kokusu olabilirmi :D kadınları cok güzel etkiliyo anında yanından kacırtır insanı :D
bvlgari aqva, lacoste - red , hugo boss-boss
Lacoste red enfes erkek arkadasim sıkıyor yemin ederim benim bile sıkasim geliyo
Hufo boss kulanıyorum bende ama farklı arayışlardayım artıkk :)
avon perceive.. çekici geliyor bana.
Kilian ... dene de gör :)))
Jean paul gaultier le male
kenzo nun kokusunu seviyorum..
Erkek parfümü Lp7 seven.. feromon axctive orjinal koku..
one million kesinlikle
hani banyodan çıkınca o temizliğin kokusu yokmu o
Senimi etkiliyo :D:D:D:
beni etkileyen kadın kokusu var mıdır acaba
One million <3
Helal esila :)
chanel allure homme sport
Kavunlu hacı yağı.
Issey miyake.
Çok ağır olmayan odunsu
Doğal seviyorum diyorsun yaanii :)
@NedoAlamanya ayn
:) :)
Issey Miyake ve
Davidoff
Blue de Chanel
tereo folse
Limon kolonyası.
Full Speed
İyi koku olsun fark etmez
Esrarengiz kokular
Yağmur esrarengiz derken galiba kokunun adının ilk harfi X le bailayanlardanmıı :)
rochas'a bayılıyorlar. benden duymuş olmayın.
Onun Kokusunu Bulmak İçin Çok Uğraştım ):
gucci sport.
hacı misi (:
Çoğunluk güzel oluy
fahrenheit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar