Rouccutane tedavisi?

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım bu yaşıma kadar hep baby face idim yani arada bir kaç sivilce çıkardı ama kısa sürede geçerdi bu yıl eylülden beri yüzümde siyah noktalar kapalı komedonlar ve akne tarzı kistlerle uğraşıyorum. İnanın bana yüzümle hiç oynamadığım makyaj yapmadığım halde ne hale geldiğine ben bile şaşıyorum. İlk önce kendi çapımda imex denilen merhemi kullanmayı denedim sağolsun kapatıcı gibiydi ve sivilceye dönüşen siyah noktaları söndürüyordu ama 1 aydan sonra işe yaramamaya başladı. Dün canıma tak etti doktora gittim. Doktor cliyndoxyl differin ve tetradox denilen ilaçlardan yazdı bunları bir ay kullan gel dedi işe yaramazsa rouccutane tedavisini başlayacağım. Ama sanırım bunlarda işe yaramayacak gibime geliyor. Ben rouccutane tedavisine hazırım biliyorum bazı yan etkileri var aşırı sinirlilik vücutta kuruluk burun kanaması vs etkiler yapıyormuş ama hergün aynada yüzüme baktıkça ağlamaktan geberiyorum cidden tükendim çünkü yüzümün bir anda bu hale gelmesi beni çok üzüyor. Eğer rouccutane kullanan arkadaşlar varsa onlara bir kaç bir şey sormak istiyorum
Rouccutane tedavisi?