Elime 1. ve 2. resimdeki gibi dövmeler yaptırmayı düşünüyorum güzel olurmu sizce?

Dövme yapan biri olarak söyleyeyim, ben bu tür dövmeleri el üstüne kendime bile yapmadım. Kendimi bırak başkası bana bu tür modellerle geldiğinde dalga geçip yolladım. Fazla abartı, fazla bilindik, bir özelliği yok. Artı el dövmeleri bana kalırsa sade olmalı. Kolunu kapattır istersen boydan boya ama elin sade kalsın çünkü cidden hoş durmuyor bayanda da erkekte de
Kolumu kaplattırcam zaten sonra boynuma yaptırmayı düşünüyorum ama boyunda ne güzel olur onu bilmiyorum
Ben çok beğeniyorum bu dövmeleri ve parmaklara yapılanları da güzel oluyor :) Yani dövme yaptıracak olsam kesinlikle elime ve parmaklarımın üzerine yaptırırım :)
Herkes kötü ergence filan dedi 3- 4 kişi beğendi
https://data.whicdn.com/images/115825271/large.jpg
https://i.hizliresim.com/1Myryb.jpg
Bu adamın elleri bunlar :) Bence bu asla ergence değil.) Dövme fikrini desteklemiyorum fakat yaptıracak olsam kesinlikle bunu tercih ederim :) En coolu bu :)
Yazıda güzel olabilir aslında hem fazla para olmaz hemde bende sseviyorum yazıyı
Bilemem :)
:) valla hiç düşünemiyorum bir kızı eğer istemeye gittiğinde babasının elini öperken elinde o dövme olsa suratına şamarı yersin :D
Evlenmicem için sorun yok ya bişey olmaz :D
Takım giyerim görmezler saklarız bir şekilde :D
Zaten sol kolum tüm dövme bu yazda boynuma ve gögsüme kanat tarzı güzel bişeyler yaptırmayı düşünüyorum
Yok okadar zengin değilim maalesef :D
Tanıdık olsa dediğin gibi 2 kol full dövme olurdu sonra beni eve almazlardı artık :D
Ben daha cok kasli kollardaki dovmeleri sevdigimden bosa yorum yapiyorum 😁
Cevap
8Cevap
Guzel olabilir ama ilerini de dusunmelisin mesela is gorusmelerde filan.. herkesin hosuna gitmeyebilir
Sorun olmaz ya
Olur..
bir arkadasin kolunda tesbih seklinde ucunda haç dovmesi vardi.. isveren o yaz sicaginda kisa kol giymeni istemiyorum dovmen gorunmesin demisti..
Sen ise elinde yapmayi dusunuyorsun.. o daha kotu..
Is verenler dikkat eder boyle seylere
Benim aklımda boynuma yaptırmak var aslında
omuza, kola, baldira olabilir ama el ustu cirkin ve pis bir goruntu. kuru kalabalik BENCE. ve gercekten cok goz onunde olan yerlere buyuk dovmeler cok basit duruyo. tabi bunlar benim dusuncem yanlis anlasilmasin ltfen.;=)
Sakın yaptırma hiç hoş değil estetik durmuyor ama bende erkek için beğendiğim bir kaç model vad
Hangi modeller ve nereye yapılıyor
bence kaba duruyor bunun yerine bileğinin iç kısmına yaptır.
Kuru kafa çok iyiymiş de kafası yok :D
Ooo sende beğenmişin demekki bu iyi bir işaret herkes beğenmedi sadece 2 kişi beğendi :D
bence güzel valla:D
Ergence filan diyolar aslında boynuma yaptıracam ama model bulamıyorum kimsede olmayacak ve marjinal olmasını istiyorum :D
boyda da çok severim hatta benim de bazen yaptırasım geliyor boynuma
Kız isterken kızın babası dövermi beni acaba :D
ahaa olabilir burası Türkiye :DDD
Ben en iyisi rus adaylarıma bakayım dayak yemek istemiyorum :D
@perseid78 ahaha bence de hiç denemesin ama baksana rus kızları ile evlenecekmiş iyi yırttı yine D
@perseid78 inşallah bulursun :DDDDDDDDD
@perseid78 dene bakalım illa ki bulursun :d
@perseid78 :D:D
@perseid78 Amy Lee. :D Ama ben daha güzelim ehehe :DDDD
En sondaki iyi bence diğerleri aşırı ergence
Boyunda dövmeye bayılıyorum fotolar kötü
Fotoları örnek amaçlı attım zaten
Güzel olur ama bu modeller guzel degil
Ne gibi modeller olur
Kuru kafalar bir itici duruyo modeliyle ilgili degil ama bir iticiligi var. Son fotograftki modeller gorsellik felan cok lyi.
Gül tarzı bişeylermi yaptırayım yani mesela gülün içinde haç işareti filan olsa güzel olurmu
Güzel olabilir. Pc de olsam atardm link yarın bakarım ✌
Kibar bir model olmalı
Tamam bende birazdan uyucam zaten yarın bakarım artık attığın modellere
Aslında süper ötesi ya
Ben beğenmedim ama tarz meselesi
olmazzmı ya mükemmel
sevmedim bence hoş değil
Bence yapma hicbiri güzel degil
Mükemmel :)
Boyunda dövme güzel olurmu sence marjinal şeyler yaptıracam
Mide bulandırıcı.
Çok itici ya
tarzım değil
Çok kötü 😕
Neden ya ama çok beğendim :(
Ne bileyim hoşuma gitmedi. Yaptıracak mısın?
Bunu öylesine sordum aslında benim aklımda boynuma yaptırmak var
Sonradan pişman olmaz mısın peki?
Olmam 8 yaşından beri dövme kataloglarına bakan bir insandım ben ve çok marjinal şeyler yaptırmak istiyorum
gereksiz
Neden peki?
daha anlamlı dövmeleri beğeniyorum elini ağzına götürmedikçe bir anlamı yok ben sıkılırdım bir süre sonra tüm elini kaplıyo ve elin sürekli gözünün önünde yani sıkabilir
Boynumuda düşünüyom zaten bunu belki yaptırmam
boynuna seçebilirsin bişey boyunda cok beğeniyorum şahsen
Model yok aklımda marjinal bişey olsun istiyorum yaptıracağım dövmenin
gereksiz
Beğenmedim...
Saçma.
Olmaz.
Sondaki gibi şeyler olsa güzel olurmu?
El üstüne büyük dövmeler yakıştırmıyorum.
Boynumada yaptıracam ama ne yaptırsam karar veremiyorum marjinal şeyler istiyorummm
Sana özel olmasını istiyorsan aklında olan bir şekli veya yazıyı kendin çizerek veya üstünde çalışarak aynısını dövme olarak yaptırabilirsin.
Aklımada bişeyler gelmiyoki ya gelse çok güzel şeyler yaptıracamda
bence güzel
Sonunda beğenen biri çıktı
:) kendine yakıştırıyorsan yap bence
İlginç olur aslında bence denemek isterim
Çiçek çok güzelmiş
Güzel
Hayir 👎
1 ve 2 iyi
hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar