Moda & Stil Şu tarz dövmeler çok güzel değil mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bol aksesuar kullanan biri olduğum için yakışacağını düşünüyorum Şu tarz dövmeler çok güzel değil mi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. ben bu kadar çok sevmem. ama sen yakıştırıyorsan yaptır bence 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 472 cevap paylaştı. Ortadaki gibi zarif minimalse belki düşünülebilir kutup yıldızı pusula küçük kuşlar şeklinde tek sırtta. 0 0 Yorumla
Chrissie Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben de çok seviyorum özellikle erkeklerde elde kolu komple kaplayan dövmeler felan inanılmaz seksi geliyor bana 0 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Ben seviyorum her türlü dövme ama biz yaşlanınca nolacak 0 0 Yorumla
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yakisana yakisiyo ya bzen ozeniyorum ama bu kararsizlikla dovme yaptiramam ben :d 0 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Güzel görünüyor. Ben pek dövme sevmiyorum. Temiz görünmesi daha hoş ama yakışanlar var tabiki. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Havalıyms 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 816 cevap paylaştı. Abartılı olmadığı taktirde güzel duruyor.. 0 0 Yorumla
Fikriminincegülü4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Güzel, aksesuar olmadan da güzel bence. 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Moda & Stil konusunda 899 cevap paylaştı. Ben de güzel buluyorum. 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Moda & Stil konusunda 847 cevap paylaştı. Görsel olarak şık duruyor.. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. dövme sevmiyorum 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Bence gayet iyi 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı. Hayır abartı duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben bu kadar çok sevmem. ama sen yakıştırıyorsan yaptır bence
Ortadaki gibi zarif minimalse belki düşünülebilir kutup yıldızı pusula küçük kuşlar şeklinde tek sırtta.
Ben de çok seviyorum özellikle erkeklerde elde kolu komple kaplayan dövmeler felan inanılmaz seksi geliyor bana
Ben seviyorum her türlü dövme ama biz yaşlanınca nolacak
Yakisana yakisiyo ya bzen ozeniyorum ama bu kararsizlikla dovme yaptiramam ben :d
Güzel görünüyor. Ben pek dövme sevmiyorum. Temiz görünmesi daha hoş ama yakışanlar var tabiki.
Havalıyms
Dövme başlı başına güzel değil
Abartılı olmadığı taktirde güzel duruyor..
Dövme hiçbir şekilde güzel değil
Güzel, aksesuar olmadan da güzel bence.
Ben de güzel buluyorum.
Görsel olarak şık duruyor..
Benimde bu tarz var
dövme sevmiyorum
Bence gayet iyi
Hayır abartı duruyor
Evet ya çok güzel
Beğeniyorum ben