Boyum nerdeyse 1.80 ama topuklu giymeyi seviyorum. Çevremdekiler kötü durduğunu söyleseler de ben kendime yakıştırıyorum. Erkek gözüyle bu durumun yorumu ne merak ettim
Cevabın nedir?
+1 yılTatlım topuklu ayakkabı modern toplumlarda uzun boylu bayanlar içindir zaten,Türk kızları genelde kısa olduğundan sanki onlar içinmiş, uzunlar giymesinmiş gibi durumlar sözkonusu.Çünkü Türk bayanlarının moda anlayışında topuklu ayakkabı boy uzatma aparatı. Topuklu ayakkabı fiziği düzgün uzun boylu bir bayana zefaret,narin duruş kazandırır. Ama abartmamak kaydıyla.Benim de boyum yaklaşık senin kadar,düz taban ayakkabım yok gibi, zaten giydiğimde kendimi çocuk gibi hissediyorum.Çok hoş max 5-6 cmlik olsunlar ama,fazlası zerafeti kaybettirir eğer yanında 2 m likbiri yoksa.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şekerim sen giyme diyenleri takma muhtemelen 1.50 1.60 lar da geziyorlar bende 1.75 boyundayım topuklu giymeyi seviyorum ve bence farklı ve daha seksi oluyor iri diyenler hoş olmuyor diyenler olmuş pekala size soruyorum o halde manken arkadaşlara neden bu kadar dibiniz düşüyor Adriana' ya hastasınız 1.78 boyda onda var itici değil aksine çekici geliyor harika bir çelişki öyle değil mi? :)
32 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyosun tatlım yaaa:) iyice emin oldum olay tamamen kıskançlık. tek sorun itici olmak değil daha gösterişli olmak:)
+1 yılyoo farketmez,rahat edebiliosan istiosan 3 metre ol,sana klmış..ben genel olarak topukluyu hiç sevmem kadında,cok cocuksu duruo.ztn 30 yas üstü artık pek giymio kimse,tabanlı,platformlu botlar falan olabilir ama 12-15 cm sivri topuk tam ögrenci işi..benim fikrim..bide ztn uzunmuş boyun ne gerek varki? bu seninki mesai saatlerinde 1 milyon dolar kazanan adamın gece vardiyasına klmasına benzio..
06 Yorumla
Soran+1 yılhahaha son cümlene koptum süperdi:)
- +1 yıl
dedigim gibi yaşın ilerlesin biraz tercih etmiceksin,bu yaslarda sevilio çok topuklu.görsel olarakda hoş diil,ztn bacak boyun uzunsa daha kısa gösterir boyu topuklu oldugundan.
Soran+1 yıldaha kısa göstermesini anlayamadım. bacak boyum normalden de uzundur da nasıl kısa gösterior? merak ettim açıkçası mantığını?
- +1 yıl
topuklu kısa gösterir..bacak boyun (x)cm diyelim,ortalama bi topukluyla (15+x)cm olur.x>ortalama bacak boyu dersek (15+x)'in tam olarak ne kadarı saf bacak boyuna ne kadarı platforma ait tam belli olmaz,o yüzden kimi analitik akkış acısı olmiyan insanlar bu kız aslında uzun diil topukluyla uzamış diyebilirler.yani 1.65 boyunda olupda 20 cm topuklu giymiş bi kadınla 1.75 olupda 10 cm giymiş bi kadını ayırt edemiyebilicek çok insan var etrafda.işin bide rahatsızlık boyutu var onu hiç saymıorum
Soran+1 yılhmm aslında mantıklı :) biraz kısa görünmek istediğimde topuklu giyebilirim o zaman:))
- +1 yıl
ewt..sen boşver topukluyu falanda bi kahve ısmarlıyım sana..güsel çocugumdur?
Kompleksli erkek değilse problem olmaz, ben kısa boyluyum sevgililerim genelde 170 ve üstü oluyor ama hiç sorun etmiyorum, hatta bazen ben istiyorum topuklu giymelerini :)
Sorun edenlerde ya kıskançlık ya kompleks vardır, ciddiye alma, ne istiyorsan onu yap, sağlıklı insanlar için sorun olmaz :)22 Yorumla
Soran+1 yıldoğru demişsin şurada yazanları okudukca ben de aynını dusunmeye basladım:)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
55Cevap
benim 13 cm topukluyla 1.90 oluyo boyum. erkekler hayran hayran bakıyolar :) bazıları da kıskanıp komplekse girip somurtuyolar yanımda ya da yanımdan kaçıyolar fotoğraf çekinirken felan :) dinleme sen kimseyi giy istediğin yükseklikte topukluyu. zaten kendine güvenen bir erkek senden 20 cm kısa da olsa kıskanmaz
10 Yorumla
+1 yılGayet hoş olur... Kimsenin ne düşündüğünü umursama,burada da erkeklere sorma bence :) Topuklu giydiğinde boyun en az 1.90+ cm olacağı için ve ülkemizdeki erkeklerin boy oranı 1.68-1.75 oranında olduğu için,erkekler tarafından bu isteğin geri çevirtilmeye zorlanabilir ama umursama kimseyi :) Topuklu mu giymek istiyorsun,giy! :)
10 Yorumla
+1 yılBoyla alakası yok.Eğer dizlerini kırarak yürürsen at,deve yürüyüşüne benzetirler.Dizlerini kırmadan dik yürürsen hiçbir sorun olmaz.Dizlerini kıranlarda çok kötü oluyor.Zorla yürüyorlarmış gibi gözüküyor.Diğer türlü yakışır yani.
00 Yorumlakötü durmaz sadece yanına yakışacak erkek bulamazsın. yoksa kız-erkek demeden herkesin dibi düşer. topuğun uzunluğunu abartmazsan sorun yok giyebilirsin 1.90+ sevgili yaparsan tamamdır
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgiliden yana sıkıntı yok:) ama genelde çevremdeki kızlar tepki gösteriyor
Beğeniyorsan giy başkalarına ne üstelik uzun boylulara topuklu daha çok yakışıyor bence
10 Yorumlaben 1.86 boyunda biri olarak bence hic bir problemi yok eger sevgilinde uzunsa , mesela benim icin boy cok onemli bi kizi ne kadar sevsemde boyu kisa ise o benden ben ondan sogurum , erkek dedigin uzun olur zaten ve kadin dediginde 170-180 arasi olur topuklu konusuna gelince fazla uzunlukta olmamasi onemli bence ayrica vucut yapina gore kendin ayarlarsin bence :)
00 YorumlaKim ne diyorsa desin, bir bayan olarak topuklu ayakkabı giymelisin. Boyun zaten uzunsa çok abartı yükseğe kaçmazsın olur biter ;) Ama her zaman giymeye devam et, sakın boyun yüzünden vazgeçme ;)
00 Yorumlaboyun yeterince uzun bir de topuklu giyip dev gibi bir kadın olmaya gerek yok. Hiçbir erkek bir kadına gözlerini yukarıya kaldırarak bakmak istemez. Topuklu giymeyi seviyorsun madem her zaman giyme.
00 Yorumlabenim boyuma gelirsin o zaman. bence çok abartı olursun türkiye ortalaması için :D
12 Yorumla
Soran+1 yılkötü bi görüntü mü bu
sen kendine yakıştırıyorsan gerisi boş arkadaşım boşver milleti sen. topuklu giydiğinde çok dikkat çekersin o ayrı tabi.
00 Yorumlagiy giy yakışır. boyuna göre birini bulursun. erkekler kadınlar boylarını geçmediği sürece topuklu giymiş kadını severler.
00 Yorumla
+1 yılyo hayır hiçte itici gelmez ama evet topuk uzunluğunu abartmassan kısa topuk özellikle daha kibar gösterir.
00 Yorumla
+1 yıl180 yeterince uzun zaten topukluyla itici olabilirsin
10 YorumlaTopuklu kadında olmassa olmaz bence, topukluda giysen benim boyuma ulaşamıyorsun zaten. Ayakkabı giymesem bile.
00 Yorumla- 30 Yorumla
Onun boyla ilgisi yok mankenlerde uzun ama topuklu yakışıyor fizikle ilgili eğer fiziğin düzgünse yakışır. Ve benim şahsen topuklu ayakkabı bir bayanda görmek istediğim en güzel aksesuar.
10 Yorumlaana beatrız barros gıbı fızıgın varsa kotu durmaz benım ıcın sorun degıl uzun olması 190 a kadar yolu var
02 Yorumla
Soran+1 yılbaktım cidden bacak yapım falan baya benziyoruz fizik olarak tek o ablanın omuzları biraz daha geniş:)
Davete veya gece çıkarken giyibilirsin fakat partnerin boyu önemli en az 1.90 olması lazım ki türkiyede erkek boy ortalaması 1.70 le 1.85 arası :)
00 YorumlaSen seviyorsan ve yakiştiriyorsan kimseyi takma giy gitsin.
00 Yorumlaİğrenç. Kısa olduğumdan değil. 1.70 üstü hatun iticidir benim için.
14 Yorumla
Soran+1 yıle boyu boyuna demişler, kısaysan normalidr:)
Soran+1 yıl1.80 bi erkek için çok da uzun sayılmaz:)
+1 yılTopuklu için fiziğin çok önemi var o boyda eğer zayıfsan itici durur ama hafif etine dolgunsan muhteşem bi görüntü olur
00 Yorumlanasıl hoşuna gidiyorsa onu giy ama kötü durmasından ziyade günlük kullanımda sağlık için topuklu ayakkabıyı tercih etme;)
02 Yorumla
Soran+1 yılgünlük kullanımdan ziyade şık biyere giderken insan giyimine özeniyoe haliyle. e kadar özenilmiş bi kıyafetin altına da düzü yakıstıramıyorum ama topukluyu giydiğimde de, giydiğime giyeceğime pişman ediyorlar:S
+1 yıluzunsun ztn giyme ne öyle travesti gibi devgibi olur .s
10 Yorumla
+1 yılCanın ne istiyorsa giy gitsin , kimin ne dediğini takma salla , amma iyice uzun giyipte kendini itici göstertme ;) :)
00 Yorumlavücut ölçülerinde güzelse at gibi olursun çevrendeki kızlara bakma sen
02 Yorumla
Soran+1 yılorantılı ve inceyim. ama annem bile topuklu giydiğimde iğrenç oluyorsun diyor. yolda herkes ilginç bişey görmüş gibi bakıyor. ama çoğu kıyafetime de başka şey yakıştıramıyorum:)
Kim nederse desin ve boyu ne olursa olsun bayana topuklu ayakkabı yakışıyor...
00 Yorumlayerine göre.. gece de giyeceksen süper durur. hafif mini etekle. ama gündüz olmaz
00 Yorumla
+1 yılhem touklu giyecek hemde uzun boylu olacak bide güzel bi hatun olursa bayılırım bakamam bile :)
00 Yorumlatopuklu her zaman kadını zarif gösterir ve çok çekici bir olay. giy giy sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılboyunu değilde poponun yerden yüksekliğini ölçen çok olur
00 Yorumla1.75 cok güzel boy. topukluyla heba edilmemesi gereken bir boy !
00 Yorumlagiyme bu kadar boyla ihtiyaç olmaz zaten:) en güzeli spor ayakkabı
10 Yorumla
+1 yılbenim boyumu geçmediği sürece sıkıntı teşkil etmez..
00 YorumlaTürk erkek boy ortalamasını göz önüne alırsak çoğunun hoşuna gitmiyor.
00 Yorumla
+1 yıleğer 2 metre boyunda erkek olursa sorun olmaz.. lakin 1.60 lık erkek arkadaşında sorun olur bence :=)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa hayir uzun boylularda çok az olan küçük topuklar ya da düz ayakkabılar iyidir kadın dediğin biraz zarif olur dev gibi o ne öyle yaa...
10 Yorumla185+ erkekler için sorun olmaz. tabi zarif bir yapıdaysan.
00 YorumlaKısa boylu lar kıskanabilir bence başka bi sorun olmaz :)
00 Yorumla2.90 adamın yanında çıtı pıtı durursun o zaman güzel olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacakların güzelse çok tatlı durur. Topuklu ayakkabı zaten uzun kadınlara yakışıyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin genel anlamda böyle düşünüyor olmasına sevindim. evet bacaklarım begenilr:)
Cevap sahibi+1 yılTabi boy meselesi de var. Partnerinin yani.
Gidipte 180 çocuğun yanında topuklu giyersen, sıkıntı... Yanındakinden dolayı sen de kötü durursun.
+1 yılSen başkalarına aldırma. Senin gibi kadınların sayısı oldukca azaldı.
00 Yorumlaat gibi kız derler yani kim ne derse desin uzun boy iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde boyum seninki gibi , genelde converse giyiyorum .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçokkomik duruyolar birde dizlerini kırarak yürümeleri yokmu öl bit :)
20 Yorumla
+1 yılkötü, çünkü bir erkek kendinden uzun kızdan biraz soğur, en azından ben öyleyim
00 Yorumla
+1 yılçok iyi olabilr mi o ayagın şekline ve bacagın sutün gibi olmassına baglıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltopuklularla 1,80 1,82 oluyorum. ki iş gereği giyiyorum ama deve gibi olduğumu düşünüyorum..
01 YorumlaModa & Stil konusunda 794 cevap paylaştı. elektrik direğiylemi kapışıyon gülüm. abartma. :)
30 Yorumla
+1 yıl180 cok fazla kadında leopar deseni giysen tam zürafasın gibi olursun topuklu gıyme
31 Yorumla
Soran+1 yılkime göre neye göre zürafa? bi soru sordum da o kadar da değil. uzun boy bi kusur değil lütuftur:) aslında yakıştığını da biliyorum ama erkeklerin düşüncesin, merak ettiğimden sordum, hakarete taşımaya gerek yok :)
aynen zaten boy zürafa gibi daha niye topuklu giyiyosun ki ben yakıştırmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılablacım seninki fesatlıktan olmasın:) ben zürafaysam sen ne oluyosun yer elma sı mı:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakıp ibret alınacak bi şey. Madem uzun boylusun giyme kardeşim. Tövbee.
00 Yorumlaboyun iyimiş maşallah, giy bişi olmaz:)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. bebeğim nedir o öyle allasen? babet falan giy sen.
00 Yorumla
+1 yılÇok da hoş olur.. Bacakların güzelse harika olur.
00 Yorumla
+1 yıl175se giy 180se giyme. ortasıysa kararsız kal.
02 Yorumla- +1 yıl
Bende kararsız kalıyorum ama.
+1 yılEvet, topuklu giyme o boyla.
12 Yorumla
Soran+1 yılbazı kıyafetlere de başka alternatif bulunmuyor. mesela şık bi elbise düz ayakkabıyla kötü oluyor
- +1 yıl
Anladım.Giy o zaman :)
manken gıbıyım dıyosun yanıı vayy be :)
00 YorumlaBen itici buluyorum ama yakisiyorsa giy
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılat gibi olursun <3
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüllüverin kız arkadaşo diye film çekebilirsin:)
20 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem