Moda & Stil 6 cm topuklu spor ayakkabı giysem sorun olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Boyum 184. Böyle bir ayakkabı giysem çok mu aldatmaca olur kızlar için sizce? Güncellemeler+1 yıl Güncel 6 cm topuklu spor ayakkabı giysem sorun olur mu? Cevapla Ayakkabı Soruları Aldatma Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birhatunişteğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Boyum 166 knk ben bile giymiyom yani sen düşün jsjsj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen kızsın bu boy gayet güzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gizli topuklu ayakkabılar var onlardan alabilirsin bence. Ben spor ayakkabısını bile gizli topuklu alıyorum. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar almasın bence kısa kızlar daha tatlı oluyor Yorumla Soran +1 yıl Senin boyun kaç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy kompleksim var, annemden sonra ailedeki en kısa kişi benim. En az 7 cm topuklu giyorum. 165 boyundayım. 170 üzeri gibi durmak filan daha öz güven veriyor. Yorumla Soran +1 yıl Senin boyun çok iyimiş bence Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olum ne topuklusu ya 🤦 erkek değil misin sen kafan mı iyi boyunun 1.84 olmasına bile bişey demiyorum zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Knk benden uzun çok adam var valla her yerde görüyorum artık nesil bayağı uzamış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah akıl fikir versin ne diyim Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Bence giymeyin ama size kalmış. Ben olsam hiç tercih etmem. 0 0 Yorumla
sdky60 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 73% +1 yıl Ben 170 boyundayım gayet ideal 184 boya daha topukluya ne gerek var ki 0 0 Yorumla
END03 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl kanka zaten yeterince uzunsun ne gerek var ben 1.70 im erkek arkadaşım 1.73 ayakkabı linki varsa bize sal 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 1.90 olup ne yapacaksın ne gereği var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Etkilemeye çalıştığın bir erkek değilse gerek yok Türkiye standartlarına göre uzunsun zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle bir şeyi niye yapma ihtiyacı duyduğumu anlamadım. boyun zaten uzun 0 0 Yorumla
vaiaalva Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Boyun 1.84 ise neden topuklu giymek istiyorsun ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Boyum 166 knk ben bile giymiyom yani sen düşün jsjsj
Sen kızsın bu boy gayet güzel
Gizli topuklu ayakkabılar var onlardan alabilirsin bence. Ben spor ayakkabısını bile gizli topuklu alıyorum.
Kızlar almasın bence kısa kızlar daha tatlı oluyor
Senin boyun kaç?
Boy kompleksim var, annemden sonra ailedeki en kısa kişi benim. En az 7 cm topuklu giyorum. 165 boyundayım. 170 üzeri gibi durmak filan daha öz güven veriyor.
Senin boyun çok iyimiş bence
Olum ne topuklusu ya 🤦 erkek değil misin sen kafan mı iyi boyunun 1.84 olmasına bile bişey demiyorum zaten
Knk benden uzun çok adam var valla her yerde görüyorum artık nesil bayağı uzamış
Allah akıl fikir versin ne diyim
Bence giymeyin ama size kalmış. Ben olsam hiç tercih etmem.
Ben 170 boyundayım gayet ideal 184 boya daha topukluya ne gerek var ki
kanka zaten yeterince uzunsun ne gerek var ben 1.70 im erkek arkadaşım 1.73 ayakkabı linki varsa bize sal
1.90 olup ne yapacaksın ne gereği var
Etkilemeye çalıştığın bir erkek değilse gerek yok Türkiye standartlarına göre uzunsun zaten
Böyle bir şeyi niye yapma ihtiyacı duyduğumu anlamadım. boyun zaten uzun
Olur gay derler
Boyun 1.84 ise neden topuklu giymek istiyorsun ki
ksjdlsğeldnwlds giy giy
Ne gerek var
ilgi çekersin