Evet çok garip bir soru oldu kabul ediyorum şimdi ben dün biraz nostalji yapıp çocukluk fotoğrafımı koydum atinada çekinmiştim rahmetli babaannemden kalan ölü kedimle yani şu anda yoklar koyayım özlemim gider baktıkça dedim ve arkadaşlarıma fikirlerinidordum biri japon gibiymişsin dedi ne alakaya Yunanı japona benzetmek nedir arkadaş biri hiç değişmemişsin dedi oysaki saçlarım kısaldı perçemim yok güneşte yanmaktan esmerleştim kaşlarım değişti bana hala hiç değişmemişsin aynısın dediler biri kız senmisin dedi 😃 Ama eski profil fotomla aynı kalan tek bir şey vardı o da gülümsemem di sağ olun kimse anlamadı birde asıl soruya gelelim japona mı benziyorum?
"Temel adama kafayı takmış yeter ki takmasın adama diyor ki: -Sen japonmusun hemşerim? Adam: -Değilim. Temel dönüyor biraz sonra bir daha ; -Sen japon musun hemşerim? Adam: -Abi değilim abi Temel dönüyor biraz sonra gene -Abi sen japonmusun? Adam en sonunda sinirleniyor; -He len japonum ne olacak? Temel: -vallahi hiç benzemiyosun abi"
Siz ne hakla benim kankama Japon dersiniz yaa 😃 kanka ne alakan var japonla kim dedi bir kanka kızma ama slkmısın acaba boyun 175 kilon 53 ve Japon olucan yunan kızısın tam bu resimde alakan yok bence ayrıca ben fark ettim şimdi sen diğer fotoğrafında da gülümsemiştin dudakların yine aynıydı göz rengin saç rengin burnun bir tek ten rengin ile saçın değişmiş onun dışında aynısın benim canım kankamsın
sende bir atlatamadın şu takıntıyı ha :d kızım nereli olursan ol :D gözlerin çekik :D çekik gözlü ülkeler anlar anca onlardan olmadığını bize göre her çekik japondur çinlidir... ayrıca japonlar candır. özbekler tatlıdır.. kabul eyle böyle... boşver..
Ortaokulda çekik gözlü bir kız arkadaşım vardı sınıf ona çinli derdi. Kızın hoşuna gitmezdi "ben türküm bana çinli demeyin" diyip sinirlenirdi. Seninde hoşuna gitmiyor sanırım. :)
Ne japonu bu bildiğin Koreli 언 니 안녕 aniyongseyo unni (çince veya japonca değil korecedir ) sende bizdensin 😉😂 banada tatar diyorlar Alışırsın ama sen korelisin ^^
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kız Yunan Japonlara benziyor ve Türkçe konuşuyor çok karışık
Zaten görüş gelsin diye sormadım merak ettim alakam yok bana göre 50 küsür cevaplık değil zaten sorum ama ben yerimde sayamam kudururum yerim de sayarsam illerlemem gerek her konuda
Olmazzzzzzzz yanlış Yanlışa gitme de doğruda geriye git daha iyi Hep iyi olsun diye kotu şeylerle karşılaşırsın Örnek vereyim bak Biri burada dese ki Öf yatakta süper Yaparım seni Ne düşünürsün? Olmuyor da degil yani Cok yapıyorlar.
Resmini paylaşmış olman :) Bir kız resim paylaşıyorsa Kendini pazarlıyor demektir Öyleyse ben buna yatma teklif edeyim ya tutarsa 😱😱😱 Mantık bu. Erkeklerin kafa boyle çalisiyor.
Türk erkekleri de yapmaz Normalde yapılmaz Ama burası KS burada oyle yapıyorlar valla 😱 Ac az bak nasılım sorularına neler gorecen daha Buda resim paylaşma sonuçta ayni Kapıya çıkıyor Yunan derkennn?
O kadar kaba olmayın ya çinliler çekik gözlü olur kısa boylu olur bunların hiç biri bende yok ayrıca çinliler doğu türklerine ızdırap çektiriyorlar ben ne o kadar vicdansız nede o kadar çirkin değilim
En İyi Cevaplar