Benim neden püskevitim yok. İkisini eş çekmeyi geçtim birini düzgün bile çekemiyorum ne kadar uğraşırsam uğraşayım. Kaşlarıma laf etmeyin ben onları böyle seviyom.
Ya ben niye kalem eyeliner vs çekmeyi beceremiyorum. Nası yapıyosunuz lağn?
Dipliner ya da kalem eyeliner kullan, fırça ya da jel eyelinera hiç bulaşma :D Göz kapağının bitiş noktasından kaşının uç kısmına doğru kuyruk çek önce Kuyruğun uzunluğu sana kalmış, abartmamak iyidir :) Göz kapağının dibine ince, boylu boyunca sür Sonra bu kısımla kuyruk kısmını birleştir Sürdükçe elin alışır zaten kusursuz olur gitgide :)
Sen yine düzgün çekmişsin. Geçen bizim apartman kapısında komşu kızını gördüm. Öyle bir çekmiş ki özel harekât apartmana operasyon yapıyor, bu da kapıyı tutmuş sandım.
Bazı günler çekemiyorum 2-3 kere deniyorum olmazsa o gün makyajsız gidiyorum :D Onun haricinde instagramda bir sayfa var Fixliner diye orayı bir incele dikkatini çekerse sipariş verirsin :D
Gozune bir nike ciz iste :'D bide dusunuyorumda biz bir goze cizdigimiz eyelineri diger goze cekemiyoruz, Allah nasil iki kasimizi gozumuzu esit yaratti :o
Yok din satmam ama kriterlerim gereği işte seni kırmak da istemıyorum o yüzden boşver her insanın tercihleri kendini ilgilendirir tabiki saygımız sonsuz :D hoşçakal güzel insan
En İyi Cevaplar