Kızlar yardım edin göz kapaklarım düşük olduğu için eyeliner böyle duruyor yemin ederim çıldırdım ya

Kızlar yardım edin göz kapaklarım düşük olduğu için eyeliner böyle duruyor yemin ederim çıldırdım ya

benimde göz kapağım düşük ve uzun uğraşlar sonucu güzel eyeliner çekebiliyorum. Öncelikle gözünün alt ve üst tarafını birleştiren kısım var bu kısım üst kirpiğinin bittiği yer. o kısımın bitiş tarafından ince ve düz bir çizgi çizmelisin. daha sonra çizdiğin çizginin ortasından tekrar ince bir çizgiyle eyelineri göz kapağının ortasına doğru ilerlet. unutma bu eyeliner ince olmalı. fotoda gördüğüm kadarıyla yaptığın hata eyelinerin kalın ve çizginin göz tipine uymaması. bunu hemen yapacaksın diye bir şey elbette yok. dediğim aşamaları izleyerek ve deneyerek harika bir eyeliner çekebileceğine inanıyorum. ve karşıya bakarak çekmeyi unutma
Çoooook teşekkür ederim doğru diyosunuz bugün arkadaşım 1-2 farklı eyeliner denedi daha iyi oldu bu çok kalın ve gözüme gitmiyo 🙃 Bu görüşü eig seçicem : ) Çünkü en doğru düzgün yorum buydu şimdiye kadar.
4 gün içerisinde eyeliner çekmeyi öğrenmem lazım çünkü geziye gidicem 😅😅😅
Teşekkürler tekrardannnn❤️❤️❤️
Yani bu konuda pek fazla bilgim yok ama internetten gördüğüm kadarı ile söyleyeyim. Eyeliner çekemiyorsan yani bu işte yeniysen bence kendini göz kalemi ile bu işe alıştır. Ya da şey yapıyorlar siyah farla göze yapılıyo daha da hoş duruyo sanki
Teşekkürler 🖤
Cevap
8Cevap
Abooo jilet gibi nasıl çekti ya 😳😳
canim aynaya duz olarak bak ve gozunun alt hattini takip ederek bi cizgi cek sonra goz bebeginin ortasina kadar ince bir cizgiyle birlestir sonrasinda gozunu kapatip icini doldurabilirsin ucu ince bir eyeliner daha yardimci olur, en iyisi su ucu:
1- beaulis glide it (yesil olan)
2- nyx epic liner
3- huda beauty life liner
elin yaptikca alisir zaten bol bol denemeni oneririm
Böyle kalın değilde sadece ince bir kuyruk şeklinde çekebilirsin
Aşkom soruyu soralı 2 hafta olmuş hâlâ öğrenemedim ahhahshs
Yok ya yok imkansız bi şey yemin ederim imkansız bi şey
Bende sendenim ya bir gözüm kalın diğeri ince düşüyor zor çekmesi zorr
Ahhhh en son estetik yaptırıcam gözlerime 🙂☹️
Kalem eyeliner kullan ve pratik yaparak alışabilirsin
Göz kapağım kalem eyelinerı kabul etmiyor ya nasıl anlatsam sürtme yapıyor
Likit kullan o zaman zamanla alışırsın YouTube'dan video izle
Eyeliner sevmiyorum kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum: )
bant yapıştırıp çekmeyı deneyebilirsin.. hata hazır yapışkan, şablonları bile var artik
Bende bundan muzdariptim ilk olarak kalem eyeliner kullan istediğin modelde yap ve kötü olursa kulak pamuğuna makyaj temizleme suyu dökerek düzelt ve iki gözünü eşitle ben ilk öyle yapıyordum bi ay sonra bak elin nasıl alışıyor jilet gibi oluyor
Gözünü düz tut rahat bir şekilde aynadan tam olarak gözüne bak germe gözünü ve öyle çek aslinda seymanin videosunu izlesen kesin güzel bir şekilde cekersin
Eyeliner video izleyerek olmaz bence, yanına bir mendil ve eyeliner al gerekirse saatlerce sil yap. En sonunda sonuca ulaşırsın deneye deneye.
Doğru diyosun deneye deneye olur ama en son düzgün yaptığımda nasıl yaptığımı unutursam ne olucak 😅😅
Bi süre bant yapıştır çek sonra elin alışıyor ben de öyle yapıyorum çok güzel oluyor
Aşkım yukarı doğru çekiyorsun gözünü ne tam aç ne tam kapa karşıya bak ve dümdüz bi çizgi Çek sonra doldur mükemmel olur
Eyeliner çekemiyor olman düşük göz kapağın olması siyah göz farını ince bir fırçayla eyeliner gibi çekiyorlar güzel duruyor
Bunu diğerlerinede öğretin ya hakkaten bu eyilener olayı çok iyi kadınlarda
ya şey yapiyolar farla çekiyoelar böyle ince eyeliner fırçaları var onlarla daha rahat oluyomus
Koyu kahverengi far ile yapmaya çalış fırçalar ile hem daha hoş duruyor
Baba sana ne olmuş baba :D
bizi ezdiler bee 😞😞
Öyle düşünme vardır bunda da bir hayır
Güzel bir başlangıç
Ehhhh🙂
foto da sadece o mu sorun sence
ne varmış gözümde aaaa
ayıp ya
ince çek ip gibi kuyruk yap sadece
ya işte onu bi türlü beceremiyorum 😞
deneye deneye zamanla olur bant filan yapıştır çok yöntemi vardı
Günlük eyeliner denemesi yaptığım için fırçası bozuldu artık 😅
bıçağı aşağı doğru yasla çek cetvelde olur
Dogal halin iyi be kankam
Yok be kankam göz işi bozuyo
Kalın çekme ince çek
Keşke 🙂🙂
Ben öğretim sana
Çay demi
Bu gozle zor
Gözlerini çekiştirme kapat ve çiz sadece
Ben de çekemiyorum
Deneme yap önce , düz bir çizgi çizmeyi öğren
Aynaya düz bakarak çek gözünü kapatmadan
Ben de ince çekebiliyorum kalın çekemiyorum ya
cwkmw kardwsim
Bence senin goz kapagin cok dusuk
Bende çekemiyorum.
Dogal halin iyi
Dogal halin iyi
İnce çekmen lazım
yok ya yok ince çekemiyorum düzelteyim derken kalınlaştıkça kalınlaşıyor
Zamanla alışır elin birde bu asyalıların videolarında o göz kapağını kaldırmak için bir bant gibi bişey yapıştırıyorlar onada bak istersen
bence ćekme
Bende çekemiyorum
Bende
Banada söyleyin
Aşık oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba 💖 eyeliner çekerken ilk çizgiyi gözün açık bir şekilde karşıya bakarken göz bitiminden katlama çizgisine doğru çiz ve ince olmasına özen göster çünkü görünüşe göre göz kapağın biraz düşük. Kaş fırçası ile fuardan bir eyeliner da yapabilirsin. Göz bitiminden yukarı doğru bir bant yapıştırıp farla bir çizgi veya eyeliner kullanarak daha düz çizgiler yapabilirsin.
❤️❤️❤️