Moda & Stil Türk erkegi yakışıklılık olarak dünyada 74. sıradaymış duydunuz mu peki ben nasılım? yalnızhukukçu Takip Et Xper 2 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet kızlar içiniz soğumuştur umarım Fransız bir derginin yaptığı araştırmadan böyle bir sonuç çıkmış sizce doğru mu ben de bir Türk erkeği olarak nasılım sizce :D Türk erkegi yakışıklılık olarak dünyada 74. sıradaymış duydunuz mu peki ben nasılım? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SafTürk Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kim diyosa yalandır..😎😎😎 0 2 Yorumla yalnızhukukçu +1 yıl Bizim kızlar kacinci sirada bir de onu gorsek keskeee Yorumla SafTürk +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
ikliim Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl sizinle 75. sırada oldu. 0 2 Yorumla yalnızhukukçu +1 yıl Sen kurban ol bizeee evlenecegin adam bizden iyi olmayacak sonuctaaa :D Yorumla yalnızhukukçu +1 yıl Hem Kezo Turk kizlarimiz kim bilir nerelerde surunuyorr :D Yorumla
fussemaniaq Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 749 cevap paylaştı. Son dakika : 86. sıraya geriledik :(( 0 1 Yorumla yalnızhukukçu +1 yıl Sen yukseltebiliyorsan onlere alalim seni Yorumla
Birklonuçoksevdim3 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl O kadar iyimiş miyiz la :D 0 1 Yorumla yalnızhukukçu +1 yıl Valla bizden geridekiler Arap ve Afrika ulkeleri Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl oyşş yalarun kankss 0 1 Yorumla yalnızhukukçu +1 yıl Yalamasan iyiydi be :D Yorumla
En İyi Cevaplar