Birde bu çıktı şimdi başımıza doluşur milyonlar ca yabancı Arap, İtalyan, Rus, Fransız, vs… ülkenin kadınları ülkenin kadınları başımıza. Nesini beğeniyorlarsa bunların ! 😒
Türk erkekleri dünya yakışıklılık sıralamasında dünya 2. si seçildi ne düşünüyorsunuz?
Bizi 2. seçen juri üyelerinin hepsi yabancı o yüzden 2. olduk 👍
Türk kadını beğenmiyor Türk erkeklerini aynı şekilde Türk erkekleride çoğunlukla Türk kadınını beğenmiyor çünkü sürekli bir birimizi görüyoruz ve sıradan geliyor. Farklılık arıyoruz o yüzden yabancılar daha çok ilgimizi çekiyor. Cinsiyet ayrımı yapmadan durum bu şekilde 👍
globalleştiysek ne mutlu, evlilik ciddi ilişki meraklısı türk kızı sıkmıştı artık 2 yıldır korkudan yanaşamaz olmuştum yabancı takılmayı tercih eden kızlar gelsin artık (yabancılığı umurumda değil ciddi bişey istemesin de isterse afrikalı olsun anasını satayım illa ki onlar da da güzel vardır)
Onun için demiyorum gerçekten yakışıklı bulmuyorum😂 yani kız dayanışması falan yapmıyorum. Aksini yaparım😂 ben türk erkeği yerinde olsam burada olan kızlara bakmam nacizane şahsi fikrim geldim gördüm işim olmasa hemen giderdim o derece😂 kimse şahsi algılamasın
Bir şey düşünmüyorum yine kaybettik ben Türk değilim ama bence idare ediyorum yani benle ciguli bence bu yakışıklılık alemine kafa tutan iki kişiyiz ha Kenan imirzalıoğlu bize kafa tutuyor ama imkansız
Hanımefendi soru sormuşsunuz bende fikrimi belirttim sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim o sizin düşünceniz , ben sizin fikrinize nasıl saygı duyuyorsam aynı şeyi de sizden bekliyorum saygılar 🙋
Hayatım bilemedim ki ne kadar desteklemesem de bizimkiler de ikinci olmuşlar. Yani dünyanın en yakışıklılılari bulunan ikinci ülkeyiz bunun için İtalya’ya gitmeye değer mi bilmiyorum 🙈😂
Onu derin bir şekilde araştırırsam söyleyebilirim ama İtalyan kadınlardan üreye üreye böyle oldu sadece bununla sınırlı değil ki. Biliyorsun bizim gözlerimiz çekikti ama atalarımız İtalyan, sırp, yunan, alman, Ukrayna, Rus kadinlariyla evlene evlene gözlerimiz duzeldi tipimiz değişti.
Hayatım nasil hiç düşünmedin tarihte İngiltere’den sonra en çok toprak bütünlüğüne sahip olan ikinci ülkeyiz 22 milyon metre toprak bütünlüğüne sahip olarak, 600 yıl dünyaya hükmetmişiz. Yani o topraklarin hepsi bizimdi zaten. DNA mız her ülkeden çıkması normal değil mi atalarımız sayesinde?
Hayir doğru değil yabancı kaynaklara göre diye servis edilmiş ama kaynağın adı yok. Zaten böyle bir şey olsa ana akım medyada yeralırdı. Hatta yabancı kaynaklarda da yok bu haber. Erkeklere gerçeği söylemek ister misin? 😄
Sosyal medya haberleri çoğunlukla manipülatif isteyen belli bir takipçi sayısına ulaşınca bişeyler uydurabilir. Kurumsal yapıları yok ki. Kesinlikle troll haber.
Off boş ver ya şimdi “bu sonuçları yabancı jüriler yaptı biz değil derler kanıt flan atarlar kötü olurum 1-2 günde olsa dünya sıralamasında ikinci olduk” flan derler
Hayır kro-magnon modern insanın atası kabul edilir. Günümüzden 50 bin yıl öncesi. Bu ifadeyi mağara adamları için kullanıyorum. Yoksa ben kürt veya türk ayrımı veya genellemesi yapmam. Her iki sepette de çürük de var sağlam da.