kaşlarım aşırı kalın ve dağınık ve seyrek aldırmak istemiyorum cunku arkadaslarim farketsin istemiyorum annemde 20ni bekle diyo sinirleniyorum ne yapmaliyim annem izin verirse aldiricam sizce bu kaslar nasil duzelir (dalga gecicekseniz yorum yapmayin lutfen)
Kaşlarının garip bir yapısı varmış doğrusu, kalınlığı ve seyrekliği bir arada olan kaş çok nadir bulunur. Bu tür kaşları olan arkadaşlarımdan biliyorum; çok ince olmamak şartıyla kalınlığını yok edecek şekilde aldırır, seyrek görünen yerleri kaş kalemi ile çok hafif doldurabilirsin. Arkadaşlarının fark etmemesi için ne yazık ki yapacak bir şey yok çünkü kaş değişikliği hemen fark edilir, ufacık bir aldırma yaptırsan bile. Ama güzel bir kaşa sahip olmak için önerdiğim şeyi uygulayabilirsin, kaş kalemi olmazsa olmaz çünkü gerçekten her kızın kaşında hafifte olsa kaş kaleminin payı vardır, senin de kullanman bir sorun teşkil etmez. Eğer ki kaş kalemi kullanmayı tercih edersen kaşlarının kalınlığını aldırmadan asla kullanma çünkü kaşların gördüğüm üzere zaten kalın birde üstüne siyah kalem sürersen kötü bir görünü oluşturabilir.
sandığın kadar kötü değiller aslında, sana tavsiyem sadece toparlat çok aldırmana da gerek yok çünkü zamanla kıl kökleri ölüyor ve sonra kaşım çıkmıyor diye ağlamaya başlıyosun alttan uç taraflardan bir kaç kılı cımbızla halledip kestikten sonra yaşın uygunsa çok belirgin olmayacak şekilde açık kahve kalemle boyayabilirsin canım. ayrıca kozmetik itibari ile kaş fırçaları mevcut olsada eskimiş kullanmadığın diş fırçanı kaşlarını taramak için kullanmanı öneririm, çünkü diş fırçası kaş taraklarından daha sert olduğu için daha etkili çözüm getiriyor bence :) onun dışında birde kaşlarından ellerinle yukarı doğru kaldır hafif bastırarak, kuaförler kaş inceltmeye bayılırlar ve biri anya biri konya olur, milimetrik de olsa gözüne batıyor insanın ki zaten bakışların bile bir anlamsızlaşabiliyor, bu yüzden şehrindeki en sağlam kuaföre git veyahut derdini dinleyecek bir kuaföre ve annene de ben zaten tek sıra ince kaş istemiyorum ama bu görüntü beni rahatsız ediyor diye güzel bir dille açıklamasını yaparsan bir problem olacağını sanmıyorum. dediğim gibi kaşlarının alınmaya değil kesilip toparlanmaya ihtiyacı var bu ince bir ayrıntı kuaförünü dikkatli seç :)
O kaşlar la annen gezmiyor sen geziyosun bu durum senin özgüvenini dusuruyorsa anneni dinleme. Aldir ve kurşun kalemle seyrek yerleri boya baya dağınık görünüyor iyi bir kuaföre aldir. Arkadaşlarının farketmesindende çekinme sen kendini düşün aynaya baktığında mutlu ol herşeye değer o mutluluk
kas kalemi al gratisten onun arkasinda hem tarak var hemde kasini boyayan kalem kismi var. ilk once tarakla hafif bir sekil ver sonrada kalemle hatlarini ciz ve icini doldur. zaten kalin kas moda
İyi bir kuaföre git, ölçülü kaş alan kuaförleri araştır düzgün bir şekilde alırlar merak etme. Ama anneni dinle bence sinirlenme. Annelerin her zaman bir bildiği vardır. :)