ten rengim küçükken beyazdı şimdi buğday gibi güneşten oldu her halde ben beyaz tenli miyim buğday tenli miyim?
buğday
beyaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bişey diycem benimde saçlarım açık kahverengi gözlerim gözlerim açık kahverengi bal rengi gibi ama kaşlarım koyu kahverengi ben kumral oluyorum demi çünkü şundan merak ettim çocukken saçlarım sarıydı. sonra koyu kahverengi oldu. en son açık kahverengi saçlarım koyuyken tenim beyaz olduğu için kumral ama saçlarım koyu olduğu için esmer mi oluyorum. bide benim saç yapım iki kere değişti normal mi sizce sarı bonus sonra koyu kahve düze yakın sonra açık kahverengi kumral yani ve dalgalı
Pembe tenlisin. Bu nasıl bir sorudur a. m. k 😒
sende geri zekalısın a. m. k
Sana oksijen veren ağacın yaprağını s*k*m diğer yorumlara bakta biraz beynini çalıştır foto yok birşey yok benim tenim nasıl diyorsun Duble malsın dev salak extra gerzek büsbüyük aptalsın a. m. k salağı
sende terbiyesizsin bir küfretmesini öğrenmişsin küfretmeden konuşamıyor musun
Hayır
belli
Cevap
3Cevap
Seni görmedim bilemem ama Türkiye de insanların çoğu buğday tenlidir o yüzden buğdaya bastım oyumu :)
Ben kız değilim ama saç rengin ve göz rengin benimki ile uyumlu koyu kahverengi veya kumral göz rengi bal kahve rengi ten rengi buğday
ııı düşünelim azcık, bence sen flusun :)
o ne ki
belli olmayan bulanık gibi :)
Foto at
Nerden bakıcaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar