Herkese merhaba ben cilt tonumu bulamıyorum Çok saçma gelebilir ama gerçekten bulamıyorum herkes esmer olduğunu söylüyor ama bana göre ben buğday tenliyim çünkü benim tanıdığım bir sürü esmer arkadaşım var ve ben onlara göre daha açık tonluyum. Siyah saç buğday tenlilere gidiyor mu bilmiyorum ama bana gitmiyor bazı kişilere bakıyorum onlara gidiyor buraya bir resmimi koyacağım. İnternette araştırdım sıcak alt ton soğuk alt ton yazıyordu ona göre sanırım belirleniyormuş kolunuzdaki damar rengine göre belirleniyormuş ben buraya koyacağım hangi cilt rengine sahip olduğumu belirlemek istiyorum ona göre saçımı boyayacağım hem belki bana birkaç saç rengi önerisinde bulunursunuz yardımınıza ihtiyacım var.
Koyu buğday tenlisin ve cilt alt tonun da sanırım soğuk o yüzden çok kara gözükmüyorsun ama cilt alt tonun sıcak olsaydı o zaman daha esmer dururdun. Damarın mavi mi? Yeşil mi?
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Buğdaydan biraz koyusun çünkü buğday tenliler senden biraz açık oluyor genelde ama esmerde sayılmazsın. Sana en çok kahverenginin koyu ya da kendini biraz belli edeb tonları yakışır çok açığa veya kızıla kaçma yakışmaz
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Bir şey söyleyeyim mi ben şu an kızılım 😁😁 ve kahveden çok bana kızıl yakışıyor bu fotoğrafları birazcık daha bronzlaşmış haldeyim çünkü tatildeydim. Çekik gözlü ve kahverengi gözlere sahibim. Herkes bana kahveden çok kızılın gittiğini söylüyor.
Şimdi tekrardan bu soruyu soracağım güzellik ve bakım kategorisinden soracağım orada kızıl saçlı halimi koyacağım istersen bir de orada yorumla gerçekten seni çok samimi bulduğum için yapacağım bunu bazı erkeklerin cevabı o kadar saçma ki sadece cevaplayabilmek için cevap vermişler
Bendensın sjsjs senden bı ton acık olabılırım belkı ya da degılımdır. Sıcak alt tonlusun ya da notr sun (gumus yakısıyosa soguk altın takılar yakısıyosa sıcak alt ton) ben sıcaga yakın olsasa notr alt tondayım o yuzden karar vermekte zorlanıyosun sende muhtemelen. Sac rengınde koyu kahve arasına ısıltılar ombreler beya kızıl kahveler yakısır. Yazın daha cabuk bronzlasıyosan esmer sanıyolardır esmer ten boyle olmuyo