çok şeker yakışırsa severim benim uzun zaman once öyle bir sevgilim vardı profesyonel okçuydu saçlar 3 numara gezerdi hafifte kaslıydı hep arkadan erkek zanederlerdi o benim tsihrtleri kabanları bir ara pantalonlarıda giyicektide boy farkından giyemedi ama çok yakışıyodu bana okçuluğu öğretende oydu zaten
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten genelde aşağılık kompleksi olmayan erkekler maskülen kızlardan rahatsız olmazlar. Ama bazıları kız güçlü olunca yanında ezik hissediyorlar ondlar beğenmiyor genelde :)
iş yerimin karşı KYK kız yurdu ve yurtta tarif ettiğin gibi bir kız var yüzüde çok tatlı ama saçlar kısacık bayılıyorum kıza çok çekici oluyorlar bence
Sevmemem için zararları olması gerekmiyor. Hoşuma gitmiyor, göz zevkime hitap etmiyor ve ben bir kadının kadın gibi olmasını istiyorum erkek gibi değil bu yüzden sevmiyorum.
Evet açıkçası burada birçok erkek beğenmem ayağına yatmış ama gerçekte öyle değil, zaten burdakilerin çoğu erkeğe bile razı olacak nefes alsın yeterciler bu tepki ne anlamadım :D
onlar için saçı uzun olsun yeter :) fotoğraftakı kız güzel ama çok erkeksi biraz daha dolgun olsa kadın olduğu belli olsa daha hoş olurdu sen öyleysen iyisin :)
En İyi Cevaplar