Bu tarz cilt nasıl düzelir.
Siyah Nokta ve su beyaz seyler nasıl gider.
Not :görsel baa ait değil.

Yaşa bakacak olursak ergenlik olgunluk evresinde derideki beyaz yağ folikülleri var ve siyah noktalar yoğun eğer seninde böyleyse cildin yüzünü buhar yap veya sıcak suyla yumuşat bütün siyah noktalarını iyice sıkmanı veya çevrenden birine bunu yaptırmanı öneririim sonrasında yağlı ve akneli ciltler için peeling uygulamanı öneririm deri gözenekleri genişlemeyede müsait olduğu için peeling sonrrası sıkılaştırıcı tonik sürmelisin ve nemlendirici kullanmayı unutma nemlendirici kuru cildi nemlendirmek için değildir her cildin ihtiyacı vardır bunu haftalık olatak tekrarla ve yediklerine dikkat et çok yağlı şeyler yeme :)
Due sana çekip atayım
yüz için olan lifler var doğal ürün satan yerlerde bulablirsin 2 tl bişeydir. onun üzerine yüz yıkama jelinden sür köpürt ve çok bastırmadan ama hafif de değil orta derecede baskı uygulayarak yıka. daha temiz görünecektir emin olabilirsin.
iyah noktalar ve lekeler için sirkeli yoğurt kullanbilirsin yine gülsuyu da cildi gtemizler ama beyaz olanlar içten temizlenmeli
Sirkeli Yogurt Hım
Hem eğer cildini yoluyosan lekelerininde kalıcılığı olmaz birde mesala beyaz şeyler saç diplerine yakın çıkıyorsa şampuanını değiştirebilirsin
Hayır çene de.
Hemen youtube'a giriyorsun. Makyajsız gördüm yarimi, yarı tansiyonum düştü şiirini dinliyorsun hadi bakiiiiim...
Saçmalama.
Yaşın ilerleyince gider diyeyim o zaman. Ergenlikten hala kurtulamamış vücudun...
Bu kadının suratı yası yüksek anlasılıyor. Ergen değil bence.
Bilmiyorumki vallahi, takılalım dedik kızdı iyimi :)
Kızmadım
Problem yok o zaman. Sevindim en azından. Bazık bir kaç kişiyi kızdırdım istemeden de. Yanlış anlaşılmalar ve benim hatalarım yüzünden, anyway...
Herneyse sorun yok madem çok uzatmayayım kardeşim.
Eig için çok teşekkür ederim. Şiiri dinledin mi bu arada :)
Nr şiiri
Dinlemedim
https://www.youtube.com/watch?v=xZ0WV0_jBGc
bu şiiri diyorum :)
Sacma olmus
Maksat gırgır olsun diye... Yoksa saçma tabi...
Cevap
0Cevap
benimde çenemde aynıları var ama çene çizgisi gibi duruyo artık aşağı doğru iniyo ve hiç hoşlanmıyorum
Napmak lazım
Yogurtla limon suyunu karistir sur
Sık tek tek
Leke olur
Onlar bunlardan bişey
Olmaz bunlardan**
Olursa nolcak
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?