topukluyu sevmiyorumm da.
Yazlık uzun cicili bicili elbiseler hakkında ne düşünüyorsunuz :)))
topukluyu sevmiyorumm da.
Hah ben de bu babet ile sandalet ne zaman devreye girecek diye bekliyordum tam :)))) al sana link
link
link
link
link
link
:)) 5 linkteki elbiseye bayıldım onun daha uzununu alacağım :)) bulursam. 3.link tümden harika ama dediğim gibi elbise uzun olmalı :))) 1.link de güzel not:elbise uzun olmalı yine :DD
5üzerinden 4 sana :DDDD
evett şişkoyumm ne yanii :D tamam giymeyeceğim leopar
:))) tamıyorum ciddennn
yaş olmuş 23-24... küçük değilim :;)))) cidden takmıyorum... belki yanaklarım sandığın gibi değildir ;)
hepsi için çok teşekkür ederimm :))))))))
RİCA EDERİM .
Cevap
10Cevap
link uzun boylu bayanlarda daha bı hos duruyo
yani tabii haklısınn :)) aama orta boylularda giysinn :D
Mesela bu güzel link
teşekkürler :)
Rica ederim
Kız sen de bütün gardrobu bize düzdüreceksin haa :)))) ama bu sözünü ettiğin elbiselere gerçekten bayılıyorum. Askılı olacak, beyaz üzerine küçük börtü böcek resimleri, bele kadar vücuda oturan belden aşağısı pileli uzun olacak :)))) ne çok şey biliyormuşum ben yahu :))) sandalette uymadı ama :))
:d önerin için link isterim :DD
ayrıntılı bi cevap vercem. öncelikle boyun kaç? ve giyeceğin elbise yere mi değiyo yoksa bileklerde bitiyo mu? bunu bi öğrenebilir miyim? ona göre işine yarayacak şeyler söyleyebilirim. :)
boyum 166-167 :) bilekte bitiyor istediğim elbiseler :))
çok teşekkürlerrrrrr :))))
:))
önemli olan elbise değil ,elbisenin altında yatan bedenin ardındaki ruh .) ne güzel yazdım ya
güzel yazmışsın cidden :)
arasıra güzel yazıyorum ya:) ama sadece ara sıra:D.d
:DD
babet giyebilirsin ya. istediğin gibi giyin. unutma moda seni değil sen modayı belirlersin. vay be ne güzel bir cümle daha yazdım:)
:))) aklına geldikçe yaz buraya :)))))))
sen anlaşıldı kılık kıyafeti ks ye göre alacaksın :)))
yo zaten alacağım ama merak ediyorum tabi ks yi :))
minyonsan uzun elbise alma ...
ben daha da uzun elbiseden bahsediyorum :D
o zaman bu tonlarda bu renklerde olsun ... bir renk daha var adını bilmiyorum turuncu pembe arası bir renk o çok hoş oluyor elbiselerde... altına kesinlikle babet giyin ... eğer davet falan olursa topuklu giyin ... sandalet asla :) elbise çok uzun olup ayakların görünmeyecekse babet giymeye devam et davetlerde falan..
önerileriniz aklımda beyfendi :)))teşekkürlerr
rica ederim küçük hanım ... :)))
Uzun elbiseyi babetle, sandaletle kullanmak istiyorsan uzun boylu olmalısın.
:)
elbiseleri çok seviyorum özellikle bahsettiklerini :)
:)) BENDEE
Bu yaz yine moda mi bilemiyorum ama cok plaj havasi yaratmadiginiz surece guzel.
:)) teşekkürler önerin için
Cok hoş duruyor evet :) Tabi vücudunuza uygun giyerseniz.
:)) teşekkürler
zayıf uzun boylu kızlara çok yakışıyor
orta kilolu 166 boyundaki bayanda kötü mu durur sizce?
valla ünv de bi ark ım vardı.175 boylarında.zayıf denilebilecek kıvamda.acaip yakışıyordu.uzun bol kıyafetler zayıf insanlara daha iyi gidiyor ondan dedi.seni olduğundan kilolu gösterebilir bi de daha kısa gösterir ondan bence tercih etmemelisin.bak sıla nın bu klibindeki kıyafetleri gibi şeyler ince uzun kızlarda çok hoş duruyor
link
Başlıkda dediğin gibi cici durur :D
:D
giyene göre değişir düşüncelerim :)
orta kilolu 166-167 boyundaki biri :D
umarım :)))
:))))
mMmMm Enfess..
:))
tam benliksin dicem sapık yada abaza diceksin en iyisimi susayım :D bakma şişko diyenlere kıyafetini kendine göre seç kaç erkek öff diyecektir otur seyret arkalarından ;)
kimse bana bakmasın :)) rahat olayım ben
Hahaha. Ben bakarim ama :p
ben bayılırıııııım çok seviyorum :)
gayet mükkemmel kötü bişey o yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar