Nerdeyse tüm kahveleri ezbere bilip starbuckstan çıkmayan kız itemleri
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
daha çok evden kahve yapıp onu içenlerdenim starbucksa kullanacağım parayla kitap alıyorum.. Başkalarına göre ezik belki ama hayatımda hiç starbucksdan içmedim Nescafe gold iciyorum🤣
O kişiyi ilk cevabından itibaren muhattap almamalıydın , küfür dolu ergen konuşması …. Bence güzel , sende beğendiysen durma giyin , kimseyi de umursama hanımefendi
Haklısın ama buna benzer çok yorum vardı o sapıkca düsüncede olmalarının sebebi ne sence yani kapalı değilim ama bu giyime bile verici gibi şeyler yazılmış anlamıyorum
Almancı olarak böyle giyiniyorum yaz 35 derecede bile cafede oturduğumda gömleğimi çıkarttığım oluyor ama sence bazı görüşlerde neden iğrenc verici gibi yazılmış? Göbeği açık gezenlere aksine iyi yorumlar.. erkek olarak düşünceni alabilir miyim? Hata teşhir etmemekte mi acaba
Yani insanların beğenileri farklı olabilir kimisi yarı çıplak sever kimisi cool kimisi şık bence bu tarz çok şık işte yarı çıplak sevenlerin beklentilerini karşılamadığı için öyle geliyordur onlara. Sen onların isteklerini önemsiyor musun onu düşün bence. Bana sorarsan çok şık benim hoşlandığım tarz bu tarz.
umursamıyorumda ben masum düsüncelerle gezerken hakkımda böyle “ay ne kadar verici” diye düsüncelerin olmasıda çok iğrenç geliyor bana Yani olabildiğince zaten şehrine göre dikkat etmeye çalıştıktan sonra birde … tesekkür ederim DÜZGÜN yorumun icin ya Sen gibileri kalmadı cogu ahlaksız gercegi bosverdim sanaldada bin beterler insanın gözü açılıyor 😅
Yani bulunduğun yere göre düşünülmeyebilir İstanbul'da mesela neredeyse herkes öyle artık o yüzden alışıldı fakat anadoluda tehlikeli olur söylediğin tarz. Benceyse bu gördüğüm tarz çok iyi ve şık yani kaliteli insan havası veriyor bana karşımdaki.
Ahlak konusuna gelirsek insanlar sosyal medya rahatlığındalar genelde o yüzden linçlemek ve ahlaksızlık etmek konusunda internette daha cürretkarlar ve sanırım çağımızın sorunlarından biride sapıklık en azıdan türk halkı için maalesef ama bana şöyle geliyor bi %10luk kesim falan böyle ama o kadar sağa sola her yere saldırıyorlar ki herkes onlardanmış gibi geliyor insanlara havada karada her yerdeler resmen.
iç anadoludayım bu yüzden daha cok dikkat ediyorum giyimime amacım hiç bir zaman kıyafetlerle insanları etkilemek olmadı olamaz sanırım aileden ögretildigi için ama antalya tatil bölgesinde pantolon dışında etekde kullanıyorum kullanmıyorum diyemem …. sanki su an bir arkadasımla konusuyorum gibi geldi ya 😅
gercekten kötü etkiliyor bu yüzde 10 luk kesim ben ve arkadaslarım dahil türkiyede ki erkeklere yaklasımda bulunsa bu yüzde 10 luk yüzünden aklımıza baska seyler gelmeye baslıyor tanışasımız bile gelmiyor açıkcası
Herkesin dertlerindenler zaten o yüzden yeni insanlarla tanışmak fikrini bile çekinceyle düşünüyorum çünkü zan altında kalmak ön yargılar beni çekimser bir halde bırakıyor çoğunlukla
gercekten öyleler biz cok gülüyoruz türkiyedeki kızlar bakımlılar güzeller tamam eksik olan şey doğallık olsada 😅. ama kendilerinden güzel doğal birisini yan masada gördüklerinde mesela yan yan bakmalar veya asla o kişilerle arkadaşlık kuramazlar.. Sebepsiz egoları var konuşma tarzları bile zannedersin ki anne ve babaları yurtdışında doğmuş büyümüş.. oysa cogu kırsal kesimlerden 😅 ama ben kendi adıma konuşayım onları izlerken eğleniyorum 😅
Ben biraz utanıyorum onlar adına ya çocukça şeyler bana göre bu tarz şeyleri dert etmek bana boşa vakit kaybı geliyor her zaman insanları kıskanmak çok saçma bir davranış. Bir insanın seviyesi benden yukarıdaysa onu aşağı çekip kıskanmak yerine onun seviyesine çıkmaya çalışmak daha cazip gelir her zaman.
Haset ve kezbanlık maalesef kadınlar arasında yaygın tabi yurt dışında pek tanıdığım olmadığı için oraları bilemiyorum genelde yurt dışındaki tanıdıklarım erkek Dayım babam abim vs.
pardon, göbeği açık dar bir skinny daha iyi olurdu bana da o giyim sirk gibi gelsede saygı duyuyorum Ama ben yorum istedim bu yüzden görüşüne saygıda duymam gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Nerdeyse tüm kahveleri ezbere bilip starbuckstan çıkmayan kız itemleri
daha çok evden kahve yapıp onu içenlerdenim
starbucksa kullanacağım parayla kitap alıyorum.. Başkalarına göre ezik belki ama hayatımda hiç starbucksdan içmedim
Nescafe gold iciyorum🤣
Hıı iyimiş bende 3ü bir arada 😂
Kavanoz gold daha avantajlı ama 😅
Ben 10 lu paket alıyon bilemicem 😂
Ben kapalıyım çok açık giyinenlere bende ainir oluyorum ama usturuplu olmakda fayda var
ne güzel
ben ortasıyım galiba
Anladım senin içinde güzel bence
💜
bunaltır fazla kapalı
Gayet şık ama mavi gömlek esmerler hariç pek yakışmıyor..
Gayet güzel
@deneme112 kişisinin görüşünden sonra iyi geldi bu görüs
Sadece frikik veren kıyafetleri beğenenlerde varmış
vermeyen
Ök
O kişiyi ilk cevabından itibaren muhattap almamalıydın , küfür dolu ergen konuşması …. Bence güzel , sende beğendiysen durma giyin , kimseyi de umursama hanımefendi
Haklısın ama buna benzer çok yorum vardı
o sapıkca düsüncede olmalarının sebebi ne sence yani kapalı değilim ama bu giyime bile verici gibi şeyler yazılmış
anlamıyorum
Sapkın ruh hastası olmaları hanımefendi
HAKLISIN galiba o yüzden
Birinci çok hoş
diğerleri nasıl
Sevmedim
anlıyorum
Neden peki
banane isteyen istediğini giyer
burası görüş belirtme yeri değil mi ya ben mi yanlışım 😅
Bende görüşümü belirttim 😄
doğru evet
Yani farketmiyor senin icin
Aynen öyle farketmiyor
baban ekmek vermiyo mu sana
Kilomdan aslında memnunum ☺️
nesinden memnunsun tahta gbi bacaklarin var
boyuma göre orantili kilom çok zayıf durmuyorum
Ne giysem yakışıyor xs den xxl ye kadar 🤣
öyle sanmaya devam et
beğenilen birisiyim olmasaydım ben de bir düşünürdüm tabii
ök
çok şıklar bence herkes böyle giyinmeli hahaha
Almancı olarak böyle giyiniyorum yaz 35 derecede bile cafede oturduğumda gömleğimi çıkarttığım oluyor ama sence bazı görüşlerde neden iğrenc verici gibi yazılmış? Göbeği açık gezenlere aksine iyi yorumlar.. erkek olarak düşünceni alabilir miyim? Hata teşhir etmemekte mi acaba
Yani insanların beğenileri farklı olabilir kimisi yarı çıplak sever kimisi cool kimisi şık bence bu tarz çok şık işte yarı çıplak sevenlerin beklentilerini karşılamadığı için öyle geliyordur onlara. Sen onların isteklerini önemsiyor musun onu düşün bence. Bana sorarsan çok şık benim hoşlandığım tarz bu tarz.
umursamıyorumda ben masum düsüncelerle gezerken hakkımda böyle “ay ne kadar verici” diye düsüncelerin olmasıda çok iğrenç geliyor bana
Yani olabildiğince zaten şehrine göre dikkat etmeye çalıştıktan sonra birde …
tesekkür ederim DÜZGÜN yorumun icin ya
Sen gibileri kalmadı cogu ahlaksız gercegi bosverdim sanaldada bin beterler insanın gözü açılıyor 😅
Yani bulunduğun yere göre düşünülmeyebilir İstanbul'da mesela neredeyse herkes öyle artık o yüzden alışıldı fakat anadoluda tehlikeli olur söylediğin tarz. Benceyse bu gördüğüm tarz çok iyi ve şık yani kaliteli insan havası veriyor bana karşımdaki.
Ahlak konusuna gelirsek insanlar sosyal medya rahatlığındalar genelde o yüzden linçlemek ve ahlaksızlık etmek konusunda internette daha cürretkarlar ve sanırım çağımızın sorunlarından biride sapıklık en azıdan türk halkı için maalesef ama bana şöyle geliyor bi %10luk kesim falan böyle ama o kadar sağa sola her yere saldırıyorlar ki herkes onlardanmış gibi geliyor insanlara havada karada her yerdeler resmen.
iç anadoludayım bu yüzden daha cok dikkat ediyorum giyimime amacım hiç bir zaman kıyafetlerle insanları etkilemek olmadı olamaz sanırım aileden ögretildigi için ama antalya tatil bölgesinde pantolon dışında etekde kullanıyorum kullanmıyorum diyemem ….
sanki su an bir arkadasımla konusuyorum gibi geldi ya 😅
yani istersen arkadaş olabiliriz eski arkadaşlarımdan farklı belki biraz renk olur benim içinde hahah tabi sakıncası yoksa
İç anadolu benimde memleketim orada olduğu için tahmin edebiliyorum durumu ve aile çevreni
gercekten kötü etkiliyor bu yüzde 10 luk kesim
ben ve arkadaslarım dahil türkiyede ki erkeklere yaklasımda bulunsa bu yüzde 10 luk yüzünden aklımıza baska seyler gelmeye baslıyor tanışasımız bile gelmiyor açıkcası
Herkesin dertlerindenler zaten o yüzden yeni insanlarla tanışmak fikrini bile çekinceyle düşünüyorum çünkü zan altında kalmak ön yargılar beni çekimser bir halde bırakıyor çoğunlukla
ama sen yinede birisiyle cafede falan tanışasın varsa dene, kaliteli insan yaklaşımı yinede zor olsada bazen anlaşılır 😅
ama türkiyede ki kızlarda cok havalı oluyor
Sizin işinizde zor
genelde öyle şeyler olmaz zaten bende arkadaşlarımla sohbet ederken yan masalara bakıp rahatsızlık vermek bana göre bir davranış değil hahah
evet o da var kaf dağındalar genelde
aynı anda iki konuyu konuşmak zorladı yorumlara hahah
hahanın arkasinda cok şeyler gizli olmalı😅
gercekten öyleler biz cok gülüyoruz türkiyedeki kızlar bakımlılar güzeller tamam eksik olan şey doğallık olsada 😅. ama kendilerinden güzel doğal birisini yan masada gördüklerinde mesela yan yan bakmalar veya asla o kişilerle arkadaşlık kuramazlar..
Sebepsiz egoları var konuşma tarzları bile zannedersin ki anne ve babaları yurtdışında doğmuş büyümüş.. oysa cogu kırsal kesimlerden 😅
ama ben kendi adıma konuşayım onları izlerken eğleniyorum 😅
Ben biraz utanıyorum onlar adına ya çocukça şeyler bana göre bu tarz şeyleri dert etmek bana boşa vakit kaybı geliyor her zaman insanları kıskanmak çok saçma bir davranış. Bir insanın seviyesi benden yukarıdaysa onu aşağı çekip kıskanmak yerine onun seviyesine çıkmaya çalışmak daha cazip gelir her zaman.
Haset ve kezbanlık maalesef kadınlar arasında yaygın tabi yurt dışında pek tanıdığım olmadığı için oraları bilemiyorum genelde yurt dışındaki tanıdıklarım erkek Dayım babam abim vs.
düsüncelerin olgun baya güzel bir durum bu
böyle kalmaya devam edersin umarım
umarım devam ederim hahaha bu arada bir takip geldi az önce sen olabilir misin?
yok ben değilim 😅
xper yükseldiginde ben oldugumu belirtirim sana yazıp
O yüzden mi yazamıyorsun ahahah ne şanssız insanım hahah
aha cevapsız kaldım unutursun da sen şimdi beni
Salaş
yanarsın içinde aşırı sıcak olur
2,3,4 güzel 1 i çok beğenmedim
Iyi iyi giyin hadi cikvazz
iyisin
Güzel
Güzel fena değil
İlk ve son güzel, diğerleri çok salaş
S. k gibi bu ne...
Böyle düsünmenin sebebi ne
Kadına kadın giysileri yakışır
Verici kombini ya
Böyle düsünmenin sebebi ne
Aga belli zaten kurban olayim düzgün giyinin ya
Düzgün nasıl oluyor ki
Mini şort üstüne beyaz bluz giycen
Berbat aşırı açık
Asıl verici kombin o
Ya ben pek anlamıyorum modadan kurop tayt giy
b.. ok gibi..
Oha ama neden
bana itici geldi.. ne renk uyumu var ne tarz uyumu sanki s.. kmisler de birakmislar gibi..
oha çok kaba yorum
üniversiteli düzgün insan giyimi diyelim
Turkiye de boyle mi giyiniliyor a.. q ahahah sirk gibi...
pardon, göbeği açık dar bir skinny daha iyi olurdu bana da o giyim sirk gibi gelsede saygı duyuyorum
Ama ben yorum istedim bu yüzden görüşüne saygıda duymam gerek
Öyle giyinsem sıcaktan ölürüm
senide anlıyorum ama brn alıştıgım için
Düşünmem
Güzel...
Hoş.
Güzel olur
Gayet şık 👌
tesekkür ederim