Kuzenler dar kisa giymeyi seviyo bn aşırı dar giymiyorum normal giyiniyorum ama salaş seyler de çok hosuma gidiyo giyip bu nasil aliyim mi diyorum burun kiviriyolar falan snra acaba kotu mu ki bu diyorum kararsiz kalıyorum alsam mi almasam mi diye onlari hic dinlemesem mi ki Mesela bugun hamile reyonunda bisey gordum uzerine ince bir kemer taktim baktim nasil olmus diye yok ya falan dediler günlük giymek icindi zaten. İlla dar mi giymek lazim yani fizigimi ortaya mi cikarmam lazim illa 😤
Sen onları boş ver. Cok dar giyene turku soyluyorlar sen kendi sesini dinle. Ne cok bol nede cok dar giy. Vucudunu cok net belli eden kiyafetten uzak dur bence ;)
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bn cok sevmiyorum zaten dar yapisan hafif bol daha iyi ya da salaş
Ya tabiki birde o kiyafetleri giyebilmenin yeri ve zamani cok onemli her ortamda giyilebilecek kiyafetler ayridir her ortamin insani farkli bakis acisi vardir
Tskler bn kndi zevkimle devam ediyim o zaman kafami bulandrmasinlar 😄bide mesela kalcalarimi kapatan bu fotodaki gibi giyiniyorum onlar hep kisa kisa giydikleri icin boyle tunikleri begenmiyolar bu ne falan diyo bnde zevksiz miyim acaba diyorum bazen hep uzun giymiyorum ama boyle de giyiyorm kisa da giyiyorum
bencede böyle giyinmeye devam et. ne zevksizi bence aşırı zevklisin. seni cidden çok çok beğendim bu giyiminle. kalça üzerinde giyinmek kişisel birşeydir. bazısı kalçasını örtmek ister ki erkekler veya sapıklar bakmasın ister bazısı baksınlar diye açar bazısı üşüdüğü için örter bazısı ise kalçasına birşey değdiğinde rahatsız olur. bu son söylediğimi herkesin boğazlı kazak giyememesi gibi adlandırabilirsin. ama gerçekten bayıldım giyim tarzına
Bu mesela baya bol bisey hemde xl hamile reyonunda gordum yok ya bu ne falan diyolar bende kotu mu ki acaba diyorum ben hep dar giymeyi tercih etmiyorum bol salas daha cok hosuma gidiyo ama onlar oyle burun kivirinca benim de kafam karısıyo
En İyi Cevaplar