Moda & Stil 26 gü Yüzük takmayı bi ben mi sevmiyorum🥲? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 İlerde takmazsam kocam beni döver mi. d Yüzük takmayı bi ben mi sevmiyorum🥲? Cevapla Sevgi Soruları Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 26 gü Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Beni de bazen rahatsız ediyor hassas tenliyim zaten.Şunların tatlılığına bak Allahım yarabbim 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 26 gü Moda & Stil konusunda 379 cevap paylaştı. Şu evli kalıp evlilik yüzüğü sadece yüzük takmaya gerek yok diyenlerden değilsin dimi aşko? Gebertirim kız eğer öyleysen sjsjssjsj 1 4 Yorumla Soran 26 gü Yüzük sevmiyom da djfjjf Yorumla Bitkin_Prenses 26 gü Cıx olmaz. Ya yüzük tak ya evlenme. Nasıl aşkosun sen? 😂 Yorumla Soran 26 gü Taksam bile bi kaç saat sonra çıkarırım dkjgjd Yorumla Bitkin_Prenses 26 gü Amaaan. Takıyosun da ne oluyor bişey anlamadan boşanıyo herkes. Sen de haklısın bebiş. 😂😂 Yorumla
ByDreamm Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 26 gü Soruyi anladım ama görsel ne alaka onu cozemedim 😂😂 1 6 Yorumla Soran 26 gü Amann yanlış olmuş kdjfd Yorumla ByDreamm 26 gü Hayır pandaların nesli tükenmek üzere kediyle ne işi varmış onun 😅😂 Yorumla Soran 26 gü Özel konuşuyorlar djgjdj Yorumla ByDreamm 26 gü Bak bunu kafadan sallasan bile olmaz ne konuşuyorlar mis acaba 😅 Yorumla Soran 26 gü Pandiş nasıl kilo vericem diyo kediş de ona akıl veriyo fjjdjfj Yorumla ByDreamm 26 gü Öyle bir şey olma ihtimali var mı sence çok pardon ama şunun poposuna baksana insanın isirasi geliyor 😂 bence kedi kanka boş ver kızlar böyle seviyor demiştir 😅 Yorumla
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 26 gü Merhaba,Bende sevmiyorum, yüzük takı hiçbir şekilde aksesuar sevmem! Şahsen ben kızmam!Mesele parmağa yüzük değil kalbe kilit göze perde parmakta yüzük olsa ne! 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 26 gü Moda & Stil konusunda 809 cevap paylaştı. bende takmam...takmanı isteyen birine denk gelirsen sıkıntı büyük olur 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 26 gü Yüzük çok kullanıyorum, en sevdiğim aksesuar olabilir 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 50% 26 gü bir şey olmaz bende takmıyorum binde bir takarım ne ben onu zorlarım ne o beni 1 0 Yorumla
esrarlııgözlerimm__ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 26 gü ne alaka illa sevmenmi gerekiyor insanlarin dedigine goremi hareket edeceksin 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 30 26 gü Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. Seviyorum ama parmağa uyanı bulmak zor çoklu alınca. 1 0 Yorumla
evlikedi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 26 gü Bende takamiyorum sevmiyorum da sorun olmadi bizde🤭 1 1 Yorumla Soran 26 gü Yaa evli kedi jdfjjd Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 35 26 gü Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alyans değil ana taşlı, gümüş yüzük takarım mutlaka.. 1 0 Yorumla
Ruhkix Takip Et Guru Yaş: 27 26 gü Bende evde hicbir aksesuar takamiyorum huylaniyorum. Disari cikarken takiyorum 1 0 Yorumla
alkolikatt Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 26 gü Bende ya düşürürüm zaten 1 1 Yorumla Soran 26 gü Ckvkfkkgkf Yorumla
benekli41 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 26 gü Serçe parmak yüzüğü takın daha güzel estetik ve rahat 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 26 gü Moda & Stil konusunda 3,1b cevap paylaştı. Birsürü şekilli yüzüğüm vardı takmayı severim 1 5 Yorumla Soran 26 gü Şimdi yok mu Yorumla Rascoln36 26 gü Agalar istiyordu hep bende onlara hediye ettim sonuncuyuda kardeşime verdim Yorumla Soran 26 gü Olsun kendine alırsın. d Yorumla Rascoln36 26 gü Neden olmasın belki bir gün Yorumla Soran 26 gü Ayneeen Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 26 gü Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Ben çok severim yüzük takmayı. 1 0 Yorumla
m DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 26 gü Ben de sevmiyorum ama mecbur takıcaz shshs 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 26 gü Moda & Stil konusunda 20,3b cevap paylaştı. Bende sevmiyorum hiç 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 26 gü Moda & Stil konusunda 402 cevap paylaştı. Yalnız değilsin. Bende hiç sevmiyorum 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 26 gü Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Valla bende sevmiyorum 1 0 Yorumla
isimsizprensesss12 Takip Et Xper 4 Yaş: 18 26 gü yaa ben çok seviyorum ama alerjim var maalesef gümüş veya altın takabiliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 26 gü Ben de sevmem :d 1 34 Yorumla Soran 26 gü Ne seversin. d Yorumla Cevap sahibi 26 gü Yüzük takmamayı :d Yorumla Soran 26 gü Başka jdfjd Yorumla Cevap sahibi 26 gü Tavşan djdkdjd Yorumla Soran 26 gü Yiaa taciler de iyi mi figjjf Yorumla Cevap sahibi 26 gü İyiler tabiii senden iyi olmasın bdbdb Yorumla Soran 26 gü Yeeeyyyyyyyy djfjdjc Yorumla Cevap sahibi 26 gü Yeeeyyy Yorumla Soran 26 gü Hadi yuhu taci kdfjjd Yorumla Cevap sahibi 26 gü Yuhum yok çuk erkenn Yorumla Soran 26 gü Sen kaçta uyaniyon jdjfdj Yorumla Cevap sahibi 26 gü Değişiyor bugün 10 gibi uyandım ayılmam 11:30u buldu Yorumla Soran 26 gü Çok geeeeç Yorumla Cevap sahibi 26 gü Sen kaçta uyanıyorsunnn Yorumla Soran 26 gü 8-9 gibi Yorumla Cevap sahibi 26 gü Çok erkeeeenn napıyorusun o saate uyanıp Yorumla Soran 26 gü Yoo normal ya erken değil Yorumla Cevap sahibi 26 gü Bence 10 normal olmalı 10dan öncesi de erkenn Yorumla Soran 26 gü Olabilü 😴 Yorumla Cevap sahibi 26 gü Uykundan biraz verebilirsiin Yorumla Soran 26 gü Veriyom almiyosun isjfjd Yorumla Cevap sahibi 26 gü Alıyom ama gelmiyor ki cmfkfkck Yorumla Soran 26 gü 😂ya dur kızayim ona Yorumla Cevap sahibi 26 gü Kız gelsinn 😂 Yorumla Soran 26 gü Ahaha yanlış anladım 😂 Yorumla Cevap sahibi 26 gü Nesini yanlış anladın 😂 Yorumla Soran 26 gü Kız isim anlamında anladım dkfjjdjf Yorumla Cevap sahibi 26 gü Heee dhdjdjf yok ben gönderdiğin uyku gelsin istiyorum 😄 Yorumla Soran 26 gü Tamam fırlattım geliyo😀 Yorumla Cevap sahibi 26 gü Bekliyorumm😄 Yorumla Soran 26 gü Geldi mi😂 Yorumla Cevap sahibi 26 gü Gelmedi 😂 Yorumla Soran 26 gü Puf yaa kfgjfjg Yorumla Cevap sahibi 26 gü Puff ki ne pufff cjfjfjfjjfjdd Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 24 gü Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayvansa döver 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 26 gü Moda & Stil konusunda 571 cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 93% 26 gü Moda & Stil konusunda 398 cevap paylaştı. Dövmez 1 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 28 26 gü Moda & Stil konusunda 616 cevap paylaştı. Kolye alayım ablama 1 0 Yorumla
s BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 26 gü Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. Bende sevmiyorum pek 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 25 gü Moda & Stil konusunda 610 cevap paylaştı. Bende takamam 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 26 gü Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 26 gü Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. bende sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Beni de bazen rahatsız ediyor hassas tenliyim zaten.
Şunların tatlılığına bak Allahım yarabbim
Şu evli kalıp evlilik yüzüğü sadece yüzük takmaya gerek yok diyenlerden değilsin dimi aşko? Gebertirim kız eğer öyleysen sjsjssjsj
Yüzük sevmiyom da djfjjf
Cıx olmaz. Ya yüzük tak ya evlenme. Nasıl aşkosun sen? 😂
Taksam bile bi kaç saat sonra çıkarırım dkjgjd
Amaaan. Takıyosun da ne oluyor bişey anlamadan boşanıyo herkes. Sen de haklısın bebiş. 😂😂
Soruyi anladım ama görsel ne alaka onu cozemedim 😂😂
Amann yanlış olmuş kdjfd
Hayır pandaların nesli tükenmek üzere kediyle ne işi varmış onun 😅😂
Özel konuşuyorlar djgjdj
Bak bunu kafadan sallasan bile olmaz ne konuşuyorlar mis acaba 😅
Pandiş nasıl kilo vericem diyo kediş de ona akıl veriyo fjjdjfj
Öyle bir şey olma ihtimali var mı sence çok pardon ama şunun poposuna baksana insanın isirasi geliyor 😂 bence kedi kanka boş ver kızlar böyle seviyor demiştir 😅
Merhaba,
Bende sevmiyorum, yüzük takı hiçbir şekilde aksesuar sevmem!
Şahsen ben kızmam!
Mesele parmağa yüzük değil kalbe kilit göze perde parmakta yüzük olsa ne!
bende takmam...
takmanı isteyen birine denk gelirsen sıkıntı büyük olur
Yüzük çok kullanıyorum, en sevdiğim aksesuar olabilir
bir şey olmaz bende takmıyorum binde bir takarım ne ben onu zorlarım ne o beni
ne alaka illa sevmenmi gerekiyor insanlarin dedigine goremi hareket edeceksin
Seviyorum ama parmağa uyanı bulmak zor çoklu alınca.
Bende takamiyorum sevmiyorum da sorun olmadi bizde🤭
Yaa evli kedi jdfjjd
Alyans değil ana taşlı, gümüş yüzük takarım mutlaka..
Bende evde hicbir aksesuar takamiyorum huylaniyorum. Disari cikarken takiyorum
Bende ya düşürürüm zaten
Ckvkfkkgkf
Serçe parmak yüzüğü takın daha güzel estetik ve rahat
Birsürü şekilli yüzüğüm vardı takmayı severim
Şimdi yok mu
Agalar istiyordu hep bende onlara hediye ettim sonuncuyuda kardeşime verdim
Olsun kendine alırsın. d
Neden olmasın belki bir gün
Ayneeen
Ben çok severim yüzük takmayı.
Ben de sevmiyorum ama mecbur takıcaz shshs