kısa boylu kızların mini etek giymesi görüntü kirliliği yarattığı için yasaklanmalı diyorum mini etek giyecek olan avratların enazından 1.70 boyu olmalı
Cevabın nedir?
Moda & Stil konusunda 375 cevap paylaştı. Aşağıdaki ünlüler bazıları dünyada bazıları Türkiye'de meşhur.Bunları arzulayan bir çok erkek var ve bu ünlüler kısa ve kısa etek kısa elbise bile giyiyrolar.Sen yasaklanmalı dersen saçmaladığını farkında mısın?Boş boş konuşma.En az 1.70 diyorsun ama erkek olarak arzuladığınız kadınların boyuda kısa ve kısa etek kısa elbise giyyorlar.Ne yani şimdi giymesinler mi?
shakira boy 1.50
madonna boy 1.60
Eva Longoria'nın boyu 1. 57 cm
Kylie Minogue'un boyu 1. 53 cm.
Beyonce 1. 68 cm boyunda.
Fergie'nin boyu 1. 57 cm.
Avşar kızı 1.62 boyunda.
Jennifer Aniston’un boyu 1.65
Jennifer Lopez 1.68 boyunda.
Nil kara..sadece 1.55 boyunda.
Pelin Karahan 1.60 boyunda.
Penelope Cruz'un boyu 1.62 cm.
Reese Witherspoon’un boyu 1.57 cm.
Salma Hayek 1.57 cm’lik boyu ile kısa boylu ünlülerden.
victoria Beckham'ın boyu 1.65 cm.
Gwyneth Paltrow; 1.75 cm
Hillary Duff; 1.54 cm
Christina Aguilera 1.59 cm boyunda.
Ve herkesin hayran olduğu kadınların bile hayran olduğu
Megan Fox 165 cm boyunda kadın kısa etek giydiğinde yakışmıyor mu?
Sen boş boş konuşmayı bırak.33 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılkısa boylu kızlara mini etek yakışmıyor piknik tüpü gibi oluyorlar:) birde bacaklarının yarısı boyunda platform giyenler çok komik oluyor. Yalnız sende çok komiksin ve çok cahil bir hitap tarzın var avrat ne ya nerde yaşıyon sen?
59 Yorumla- +1 yıl
- verenler :))) öptümm
- +1 yıl
:))))))
- +1 yıl
kahloooo cansın can :D
- +1 yıl
birincisi sarışın değilim yazın ki saç rengim bu ve kumralım.. İkincisi niye bukadar tepki verdiniz anlamadım... Ben yakıştırmıyorum ama yakıştıran giysin kimsenin kafasına silah dayamıyorum herkes kendine yakışanı giyer
- +1 yıl
shakira boy 1.50
madonna boy 1.60
Eva Longoria'nın boyu 1. 57 cm
Kylie Minogue'un boyu 1. 53 cm.
Beyonce 1. 68 cm boyunda.
Fergie'nin boyu 1. 57 cm.
Avşar kızı 1.62 boyunda.
Jennifer Aniston’un boyu 1.65
Jennifer Lopez 1.68 boyunda.
Nil kara..sadece 1.55 boyunda.
Pelin Karahan 1.60 boyunda.
Penelope Cruz'un boyu 1.62 cm.
Reese Witherspoon’un boyu 1.57 cm.
Salma Hayek 1.57 cm’lik
victoria Beckham'ın boyu 1.65 cm.
Gwyneth Paltrow; 1.75 cm
Hillary Duff; 1.54 cm
Megan Fox 165 cm
Yorumları okuyup tekrar yorum yazma gereği duydum :)
Sınıfta bir arkadaşım var, kız boyu taş çatlasa 1,50 ama etek o kadar mı yakışır :) ondan daha boylu, daha toplu başka bayan arkadaşlarda var ama nafile. Kişiden kişiye değişir. Etek giyen kızlara bayılırım, kız arkadaşıma etek giy dedim, 1,74 falan boyu vardı sanırım ama hiç gitmedi yani :) iş boyda değil.10 Yorumla
yasak, insanın ruhuna aykırı bir kelime...ayrıca 170 cm altına mini eteği yasaklarsak, mesela eva longoria'nın, jeniffer lopezin, kim kardashianın, eva mendesin, salma hayekin, penelope cruz gibi milyonlarcasının bacaklarını göremeyeceksin... avrat husuna girmiyorum diğer arkadaşlar yeterince girmişler çünkü...
22 Yorumla- +1 yıl
1.61 lik olup bacaklarına güvenen birisi olarak +1
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
17Cevap
+1 yılcok sacma kisa boylu kizlarin uzun elbise giyimemeleri lazim cunku oldugundan kisa gorunurler... aksine mini giyimeleri lazim acik bacak herzaman bacak boyunu uzun gosterir uzun elbiseler en cok uzun bayanlara yakisir ama ayni zamanda minide yakisiir ama giyindigin elbiselerde cok onemli tabi, ben cok uzun sure moda sektorunde calistim kucuk yastan beri hatta bunlar hepsi aslinda basit herkezin daha dogrusu tum bayanlarin bilmesi gereken birseydir... ama kisa boylu minyon kizlara yakisan en guzel sey kot pantalon ve tshirt.. benim boyum 1.73 ne cok uzun nede kisa o yuzden rahatim :)
02 Yorumla- +1 yıl
bak sen kendin söylemişsin kısa boylu ve minyon kızlara yakışan en güzel şey kot pantalon ve tshirt diye
- +1 yıl
evet ama mini de kotu durmuyor..
alllah aşkına ne bu piknik tüpü benzetmesi çok iğrenç olmadı. yakışanı var ve her kısa boylu bayanın bacak boyu kısa olmayabilir herkezin farklı gayet boyu kısa olup bacak boyu uzun olan bayan çok var taşıyana güzel bence ...hem kısa boylu bayanlarda daha seksi duruyor mini etek yüksek topuk ayakabı..
20 Yorumlabence herkez kendine yakışanı giymeli görüntü kirliliği yapmıyorlar tabiki kendine yakıştırmışsa o min, etek giymeyi bize bi laf yemek düşmez bence hem pardon ama neden yasaklansın ki sende bakma olsun bitsin neden 1.70 boylu insan oluyorda 1.50 yada 1.60 boy insan olmasın herkez istedigini giyinmekte özgür komik olduklarını sanmıyorum ben..avrat demeni yakıştıramadım sorunu ne güzel sormuşun bari o kelimeyi kullanmasaydın daha iyi olurdu derim
20 Yorumla
mezuniyet kıyafet seçimi oldu link ama normal bulamadım,buradan da çıkarımda bulunabilirz.
bence asıl onlara yakışıyor.Bir de anlamadığım şey 1.70 altı kısa boy mu sana göre?02 Yorumla- +1 yıl
yurtdışında ki muadilleriyle kıyaslayınca haliylen kısa kalıyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsıl kısa eteği kısa boylular uzun eteği de uzun boyluların giymesi gerektiğini kısa boylulara kısa eteğin yakıştığını kaç tane modacı her zaman söylüyor.Bilindiği çağla şikel genelde kısa giyer ama hep modacılar uzun boylu olduğu için kısa giymemesi gerektiğini söylüyorlar.Sen onlardan iyi bilecek değilsin.
34 Yorumla- +1 yıl
ne biliyon belki ben barboros şansalım
Cevap sahibi+1 yılSen barbaros şansal olsan böyle demezdin.
Cevap sahibi+1 yılBarbaros şansalın programını izlesen asla böyle demeyeceğini bilirsin soruyu soran
- Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılavrat diye konuşan yazan erkelerede yasak gelisn o zaman..
Bırakın şu kızlarla ugraşmayı .. Kızlarla uğraşan erkekler nedense tipsizin önde gideni gibi gelir bana..54 Yorumla- +1 yıl
kısa mısın?
- +1 yıl
Hayır değilim:) Ama bu senın yakışıklı oldugun varsayımını degıstırmez.
- +1 yıl
he he:)
+1 yılbeyinsizlerin de hayrına sevabına kafaları alınmalı yük yapmasın
105 Yorumla- +1 yıl
:D
- +1 yıl
+ kere +
- Moda & Stil konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yıldayak nedir, neden atılır? biliyomusun sen
https://www.youtube.com/watch?v=5Ra_DkV5iVs89 Yorumla- +1 yıl
ahahaha
- +1 yıl
hatırladınmı :D.DD
- +1 yıl
Hahahahah +1.. :D
- +1 yıl
hatırlamam mı:DD
- +1 yıl
severim :D:D
- +1 yıl
ne tesadüf bende:DD
- +1 yıl
neyi :D
+1 yılBunun yerine kadınları kendilerine göre şekillendirebileceğini sanan beyin kevaşesi erkekler tedavülden kalksa olmaz mı?
1512 Yorumla- +1 yıl
beyin kevaşesi harika bir tanımlama. gündelik kullanımıma alayım bu ifadeyi.
- +1 yıl
Eğer sölemek istediğinden birşey anladıysa ne olim :) ama ben yine sana artı verdim alla alla... +1
- +1 yıl
@Katherinee :) +6 aldın... Kendini nasıl hissediyorsun? Şaşırdın mı? Ama tekrar tebrik ediyorum
- +1 yıl
+10 almıştım bir kere.
Mutluyum gibi. Kah kah. - +1 yıl
Alışşş çok çok artılamak isterdim ama :)
- +1 yıl
Katherinee sen bu işi çözdün :)
- +1 yıl
Hayır çözemedim maalesef. Daha dün 16 eksi aldım.
Kah kah. - +1 yıl
:) olur zamanla
bence boy la ilgili değil
kilo ile ilgili
kilolu olanlar giymemeli sadece benim boyum 1 68 hep giyiyorum herkezde yakışıyo diyo31 Yorumla
+1 yılBence boyla alakası yok şekline ve uzunluguna baglı kimisinin boyu 1.60 ama bacak boyu 90larda ve şekli dümdüz
20 YorumlaModa & Stil konusunda 794 cevap paylaştı. bırak bunları yaaa..beynen abaza olmanın kimseye bir faydası yok, özellikle kendi bünyene, harddiski yakarsın
20 YorumlaEşim kısa boylu ve kilolu ancak uzun etek bacaklarını o kadar kalın gösteriyor ki ancak süper mini etekte ya da bazen de mini etekte bacakları güzel görünüyor. Yanlıl bilinen bir şey vardır. Aslı kısa boylu ve biraz kilolu olanların mini etekten başka şanları yoktur. Uzun boyluya zaten her şey yakışır.
00 YorumlaBence vücuttaki önemli olan nokta uyumdur. Kısa ya da uzun eğer kızın vücut ölçüleri orantılıysa hiç de kötü durmuyor. Bazı kısa boylu kızlar yatakta tahmin edemeyeceğin kadar seksi oluyorlar inan bana.
00 Yorumla
+1 yılBencede beğenmiyorsan bakmayabilirsin.. Bu arada alındığımdan değil arkadaşım boyum 1.72 ama yakışana yakışır ;)
40 Yorumla
+1 yılyok be ya bazı bücürlere yakışıyor. ama selülitleri diznin altındaki varislerle yapışmış olanlara ve oluşturduğu görüntü kirliliğiyle kainattan intikam almaya çalışanlara yasaklanmalı.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 702 cevap paylaştı. kısalarda dikkat çekmiyor aslınfs giymelerinde bir sakınca yok.
06 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın kısa boylularda sanırım daha az dikkat çekiyor :)
- +1 yıl
mini etek giyiyorsan bacaklar dikkat çekmeli yoksa neden giyiyorsun
- +1 yıl
olması gereken yer normal bir yer değil midir?
büyük konuşma bir bakmışsın aşık olduğun kişi 1.70 altında ve mini etek hayranı o zaman napcan
21 YorumlaKısa kızlar birleşip voltron ı oluşturacak, seni heder edecekler olm böyle soru mu olur lan?!
42 Yorumla
+1 yılsoruyu sorma tarzın insan israfı olduğuna karine teşkil etmekte farkında mısın?
31 Yorumla- +1 yıl
:))))
+1 yılsana ne ? isteyen istediğini giyer sendenmi izin alacak yada senmi yasaklıycan ?
32 Yorumla- +1 yıl
aslında imkanım olsa yani bakan falan olsam bir yasa çıkartabilirdim
- +1 yıl
İy bakan olduğunda konuş ozaman .
Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. ölsün bence kısa boylular, ivrenc genlerini gelecek kuşaklara aktaramazlar böylece?!
12 Yorumla- +1 yıl
guru olanların yaşaması taraftayım.
1.73 boyundayım ama kısa boylu olsaydım dahi giyerdim. Bu insanın kendi isteğine kalmış bir şey.. kendi beğeniyordur giyiyordur .. ne yani bazı insanlar beğenmiyor diye giymesinler mi.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 415 cevap paylaştı. Bacakların uzun veya kısa olması önemsız, bacakların ince olması önemlıdır
10 Yorumlane alakası var. mini etek bacağı güzel olanlar için tabii :)
12 YorumlaKısa boylularla birlikte, bacakları güzel olmayan kalın bacaklı olanlarda giymemeli. :)
00 Yorumlakısa boyluların değilde iri bacaklı bayan arkadaşların giyinmese daha hoş olurdu ayriyeten seninde avrat yerine bayan kelimesi kullanmanda hoş olurdu
10 Yorumlaavrat?bence hanımlara avrat dıyenlerınde elıne ve agzına dıkıs atılmalı
02 Yorumla- +1 yıl
atalarımız ne demiş at AVRAT silah
Yakında gğnah diye uzunlara da, kısalara da yasaklanır merak etme.
00 Yorumla
+1 yılEn azından 1.70 mi? O zaman ortalıkta mini etek giyen kızları zor görürsünüz. Benim boyum 1.58 kilom 50 gayet de yakıştırıyorum kendime.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Sonuçta mini etek giydiğinde altına topuklu ayakkabı tercih ettiğin zaman kötü durmuyor.Eğer kiloluysan boyun 1,80 de olsa iğrenç duruyor.
10 Yorumlaasıl uzun boylulara yasaklansın her gören iç geçiriyo...
22 Yorumlaavratmi ? yuh ya kadin der insan yada kiz oneymis avrat uzun yada kisa kendine yakistiran giyisin :)
20 Yorumla
+1 yılSensin avrat. Yakisana yakisiyor, bacaklari guzelse giysin boyunun onemi yok.
10 YorumlaAllaalla ölelim mi yani anlamadım. Bakmayın o zaman rahatsız oluyorsanız
18 Yorumla- +1 yıl
+1..
- +1 yıl
tamam bebeğim sen kızma döverim ben onu, kaka o :D
- +1 yıl
kakao işte :D.D
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel organ boyutu +18 olmayan erkeklerin seks yapmasının yasaklandığı gün mini eteğimden vazgeçerim.
94 Yorumla- +1 yıl
boyutu mu yoksa işlevi mi ?
Cevap sahibi+1 yılİkisi de.
- +1 yıl
can olduğunu ege güzelinin cevabına yaptığın yorumun altına kondurmuştum buraya da kondurdum :)
+1 yılKendilerine yakıştırıyorlarsa giyebilirler.''Avrat'' ne biçim bir kelimedir pardon ama öküz müsünüz?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence yasaklanmamalı ama gerçekten iğrenç duruyorlar
00 Yorumlaherkes kendine yakistirdigi surece giyebilir
00 Yorumlaavrat ne ya bnce bu yasaklanmalı!
22 Yorumla- +1 yıl
eskiden kadın mı vardı be avrat vardı bacı vardı
+1 yılavrat nasıl hayvani bir kelimedir ya
20 YorumlaÇok konuşanın dili kesilirmişşşşşşşşşşşşşşş.
21 Yorumla
+1 yılyoo giysinler nolacakki :)
02 Yorumla- +1 yıl
piknik tüpü gibi oluyorlar
- +1 yıl
yok canım her kısa boylu bayanın bacakları kısa olcak değil ya yakışanı var :)
benim boyum 165 ne dersin giymeyeyiym mi ...
13 Yorumla- +1 yıl
ha bak dizüstü giyebilirsiniz benden yana bir sakıncası yok
Ben bilmem beyim bilir
00 Yorumlaaaaa ne alakası vaar saçmalamaa
11 Yorumla
+1 yılYOk Hatta Onları öldürelim direk... ASınn gitsin..
02 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
:))
+1 yılkizlari rahat birak ne isterse giysinler.
10 Yorumlaçok saçma (:
00 YorumlaAvrat nedir yahu :)
00 Yorumlabaşka arzun var mı
22 Yorumla- +1 yıl
var ama buraya yazamam
+1 yılevet bencede
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi