Giymeli/giymemeli diyorsanız neden olduğunu açıklar mısınız?
Cevabın nedir?
+1 yılKısa ve minyon kızlara bayılırım, neden bilmiyorum ama bana acayip tatlı görünüyorlar. Onlara sürekli sarılasım geliyor. Ve ben bir kızın güzelliğine değil bana nasıl göründüğüne bakarım. Minyon tipli kızlar nasıl olursa olsun severim. (Konudan saptık.)
Çok abartı olmadıkça güzel bir elbiseyle yakışır topuklu ayakkabı, bir yere gidildiğinde ya da balo vs. Ama günlük olarak yakışacağını sanmıyorum. Bu arada belirteyim, bana minyon tipli kişilikler her zaman çekicidir. ( Bıktırdım di'mi? :D )62 Yorumla- +1 yıl
Tamam abicim minyon anladik :D
- +1 yıl
Ama iyiler yani :P
En İyi Cevaplar
Şöyle bir şey söylemek isterim ki bu soru bana göre yanlış bir soru ben şöyle düşünürüm ve hepte böyle düşünmüşümdür. Bir şeyi bu kıyafet olsun davranış olsun ne olursa olsun siz kendinize yakıştırdıktan sonra bence başka insanların düşünceleri önemsizdir önemli olan o şeyi yaptıktan sonra sizin nasıl hissettiğinizdir iyi hissediyorsanız bir sorun yoktur.
00 Yorumla
Bunun boyla yapıyla alakası yok. bir kadının o topuklu ayakkabıyı taşımasıyla havasıyla duruşuyla oturuşuyla yürüyüşüyle o ayakkabının hakkını vermesiyle alakası var. Bunu sağlayan bir kadınsa 1.90 olsada giysin. Kadınlar bazı hormonlara, davranışlara ve fiziksel özellklere sahiptir erkeklerden farklı olarak. Bunları bilip kendilerini tanıyıp davranmalılar.
00 Yorumla
180 boyunda kızı 10 cm topuklu ile düşünemiyorum.. ama minyon bir kızda düşünebiliyorum.. demek ki giyebilir.. sfdfd
131 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
147
Cevap
217Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız şu sorulara cidden uyuz oluyorum sizce erkek saçını nasıl yapmalı kısa boylu kız ne yapmalı şöyle kız şöyle erkek nasıl olmalı... -malı -meli gereklilik kipidir. Ha giydi ha giymedi ne gerekliliği varki bunun? Kimine göre olsa daha iyi olur kimine göre olmasa daha iyi olur. Bu evet hayır sorusu değilki belirli bir cevabı olsun. Muhakkak giyMELİ. Giymesi gerekli... Bu tip sorular hep bu şekilde soruluyor. Soruna gelince kısa boyluysa giysin uzun gösterir eğer seviyorsa ve rahat ediyorsa tabiki. Minyonlukla bir alakası yok zaten topuklu ayakkabı bayana yakışır. Minyon olup olmaması bir şeyi değiştirmez.
10 Yorumla
+1 yılMinyon bir kız olarak topuklu ayakkabı giyiyorum ve çok yakışıyor 1.80 boyundaki kızların topuklu ayakkabı giymesi bence çok itici duruyor asıl Minyon tiplilere yakışıyor topuklu ayakkabı. Topuksuz boyum 165 topuklu giyince 175 gayet ideal ve hoş duruyor
10 YorumlaBence rahatsızlığı olmayan her kadın topuklu giymeli kadınların olmazsa olmazı die adlandırıyorum ben bu durumu ama küçücük çocuklara topuklu ayakkabı giydirilmesine aşırı derecede karşıyım ilerde ne derecede rahatsızlıklar çıkıyor bunları düşünüp hareket etmeli sırf çocuk istiyor deyipte tamam dememeli
10 Yorumla
+1 yılZaten mümkünse sadece onlar giysin çünkü çoğu kadin sevse dahi rahat olmadigini biliyor ve giymek istemiyor ama şıklik uğruna giyiyor fakat arkadaş 1.70 1,75 ya da üstünde bir boyun varsa neden kendine işkence ediyorsun ki be güzelim :) zaten bence topuklu aayakkabi minyon kisa kizlar için üretilmiş fakat sonradan şıklasmaya başlayınca kazuletler kiskanmis falan herhalde :D
10 Yorumlaher kadın yerine göre topuklu giymeli yerine göre de spor ayakkabı ama sürekli topuklu giyip de ayak sağlığını sırf boyum kısa diye bozmamalı bende minyon tipliyim çok kısa değilim ama 160 boyum işte vede zayıfım çocuksu duruyorum ama minyon tip kadına ayrıcalık katıyor, şeker duruyor bence minyon tipli kızlar bence tadını çıkart rahat takıl topuklu da yakışır topuksuz da:))
00 Yorumla
+1 yılgiymemeli bence bende minyon tipli biri olarak spor ayakkabı tercih ediyorum. topuklu ayakkabı bana her zaman saçma gelmiştir nereye kadar yalandan uzatabilirsinki boyunu ve bence hoş bir görüntüde değil. sadece minyonlar için değil tüm bayanlar için.
00 Yorumla156 boyundayım minyonum ve topuklu giyiyorumda :D giyince 163 oluyorum anca :D giymelimi giymemeli tarzında bir soru sormak saçma olur şişman zayıf uzun kısa isteyen herkez istediğini yapar kimse bişey deme hakkı yoktur sen nasıl rahat hissediyorsan kendini onu yap milletin dediğine bakma...
00 YorumlaMinyon olması çok da önemli değil ama boyu çok kısaysa pek yakışmaz diye düşünüyorum
Ama madem böyle bir konu açılmış kızlara sesleniyorum Kilosu olan kızlar lütfen topuklu ayakkabı giymeyin ilgi çekeyim derken iğrenç gözüküyorsunuz ve topluklu giymek her kızın harcı değildir :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese herşey yakışır diye bir şey yok. İki kadın kırmızı giyer birine daha çok yakışır birine yakışmaz. Yakışanı var yakışmayanı var. Her uzun boylu kadına topuklu yakışmıyor yakışanı var yakışmayanı var aynı şekilde kısa boyu olan biride öyle. Boş boş işlere kafa yoruyorsunuz.
00 YorumlaAsiriya ve ses cikartana karsiyim o ne oyle ata nal cakilmis gibi
60 YorumlaBence topukluyu 1.75 bir kız da giyebilir 1.55 de ama topuklunun nerde, nasıl giyildiği ve de modeli Önemlidir. Bir de onunla yürüyebilmek tabi. Gündelik bir kıyafetle ince topuklu abiye bir ayakkabı komik oluyor mesela.
10 Yorumlabütün kadınlar topuklu giymeli bence. elimden gelse size düz tabanı yasaklarım. kadınlığınıza kadınlık katan şeyleri söyleyeyim mi?
1 topuklu ayakkabı
2 etek, elbise
3 ince çorap23 Yorumla- +1 yıl
4- tanga or g-string ;)
Giymeli.
Kısa kadın ebat olarak zaten ufak tefek olduğundan çok fazla dikkat çekemiyor. Topuklu ayakkabı giyerse hem kalçaları daha çıkık durur hem boyu daha uzun gözükür hem de yürürken nal sesi gelir caddeden psikolojik olarak etkiler erkeği :)00 YorumlaYani şimdi boyu 1. 55 olupta 15 cm falan topuklu giyince tuhaf duruyo ayagında zarif durmuyo ama normal bir yopuklu her kadını oldugu gibi minyon tipli hanımlarıda da inca ve zarif gösterecektir giyin kızlar :)
00 YorumlaBence bayan kısa veya uzun farketmez kendine yakışanı giymeli. Mesela boy uzatacagım dıye spor kıyafete platform giymemeli yerine ve tarzına göre kendine yakıstırdıgını giymelisin topuk veya boy havanı bozmamalı canım .
00 Yorumla
+1 yılKötü duruyor bence zaten minyon tipli bir kız yani şöyle daha sade bir giyim tarzıyla daha güzel olabilir bu havalarda bir fularda 10 numara olur sabahları anne zoruyla bu tarz benim izliyorum modacı olmayı düşünmeye başlıyacağım az kaldı :)
00 Yorumlaher şey yerine ve kıyafetine göre. yeri geldiğinde minyon da olsa topuklu giyecek. babette hoş durmuyor değil. minyonların ayakları genelde küçük olur. babette küçük ayakta hoş durur. özelikle bilekte pantolonun altına.
00 Yorumla
+1 yılGİYSİNLER amaaaaa boy 1.50cm topuklunun boyu kızdan uzun. bunu yapmasınlar. topuklu iyidir duruşu hoş gösterir dik durmayı falan sağlar. Kibarından ak-lın giyin. kendinden uzun ayakkkabı giyme yani.
10 YorumlaBence neyi canı çekiyorsa onu giymeli, güzelliğin, yakıştırmanın ölçüsü, boyu posu minyonluğu yok... Bir bakıyorsun vücut yapısı bakımından aslında kısa olan bir kız son derece ölçülü bir vücut dolayısıyla son derece seksi ve etkileyici olabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılyerine göre şıklığı çok farklı topuklu giymenizin
özel gün ve gecelerde elbise ile giymeniz çok güzel
gün içinde topuklu bot giymeniz çok şık
kışın ise topuklu çizme çok daha çekici10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılcokta buyuk topuklu gıymemelı.. cok sırıtır. zaten kısa boy penguen gıbı yurur yolda.. uzun boylulara uzun topuklu gıdıyor.. kısa bayanlara uc santımlık yeterlı olur..
10 Yorumla Asla bizim şirkette vardı kendi boyundan uzun topuklu zaten nal seslerinden geldiğini anlıyodun ve o kadar zorlanıyodu ki hiç rahat olmadığı belliydi sırf boyu uzun gözüksün diye giyiyordu bence rahat olun hiç gerek yok :)
00 Yorumla
+1 yılMinyon kızlar topuklu giyebilir ama çok uzun topukları varsa giymemeli yani herşey ayarında olmalı. :)
Ayrıca minyon kızlar çok güzel oluyorlar topuklu giymese de güzel onlar :))10 YorumlaYani giymeli derken ben kullaniyorum gerektigi zaman. Vücuduna uygun olduğu sekilde kullanilinca hos durur. Ama babet basık gösteriyor önermiyorum ve kullanmıyorum😊
00 Yorumla
+1 yılKısa ve minyonum. Topuklu ayakkabı vazgeçilmezim. burada amaç sadece uzun görünmek değil insanın tarzıdır. 1.80 kızdan daha güzel taşıyorum o papuçları ;))) yürüyebilen giysin kızlar ;)
00 Yorumla
+1 yılGiymeli ama giymeyincede guzel kiz dediin minyon olur topuklu ayakkabi bacak boyunu uzun ve ince gosterir ayak bileklerini belli edicek sekilde giy bence
00 YorumlaYakışıyorsa değil eğer yürüyebiliyorsa giysin 😊 mesela ben çok uzun değilim ama yürüyemiyorym diye giymiyorum 5-10 cm uzun görünücem diye daha komik duruma düşülüyor 😊
00 YorumlaTopuklu ayakkabıda 5cm ve yukarısı herkese yakışır
Ama topuklu diyede fazlaca belirgin platformdan ve şu yeni çıkan sneakerslardan uzak durun çok iğrenç duruyorlar00 Yorumla
+1 yılşahsen topuklu ayakkabı sevgilime giydirmem ama giyenin kendi fikri bunu boy takıntısından kullanmak bence saçma yani bazen kısa boylu kızlar topuklu giyince itici duruyor benim açımdan yine de saygı duymak gerek giyenlere.
00 Yorumlarahat yürüyebiliyosa giymeli tabi bazıları uzun boylu kızlara yakışıyo sadece demiş ama yürüyemedikten sonra rezillikten başka bişey değil
10 Yorumla
+1 yılKız bence giy benim boyum 176 topuklu giyince deve gibi oldun kısalar giysin giyme diyorlar ben giymiyorum sen bari giy :D
10 YorumlaTopuklu ayakkabilar adeta onlar icin varrlarr :) yurumeyi bilen giysin bilmeyen komik duruyo hayattan soguyorum onlari gorunce :)
10 Yorumla
+1 yılBen milyonları hepsini yakıştıriyorum. İstersem Babet ve sporlarla, istersem topuklularla gezebilirim. hepsi yakışıyor
10 Yorumla
+1 yılhayır giymemeli çünkü minyon kız topuklu giyerse 10 yaşındaki çocuk annesinin ayakkabılarını gizice giymiş gibi olur
22 Yorumla- +1 yıl
bende kısa ve minyonum ve topuklu ayakkabı giyince büyümüş de küçülmüş gibi oluyo
Topuklu ayakkabılar kadınların kendi kendilerine attığı en büyük kazıklardan biri bence. Ayakları, iskelet sistemini vs. hepsini darmadağan ediyor.
00 Yorumla
+1 yılTopuklu tasimasini bilende cok hos duruyor, ama ayagi kirik atlat gibi yürüyenlere gicik oluyorm.. :)
00 YorumlaBuradakilere göre 1,60 lık normal boyumla kısa sayılıyorum :( ama doyasıya topukşu giyiyorum kime ne ona ne buna ne giyerim oh
00 YorumlaGiyinmemeli, onlar öyle de güzel. Kendi doğal hallerini bozmasınlar. Ayaklarına da kalıcı hasarlara da neden olmasınlar. Ben şahsen onları normal halleriyle daha çok beğeniyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelbise uzun etek ya da ispnyl paça antolonların altında seviyorum ama onun haricinde kısa olupta topuklu giydiğinde eğer fazla kısaysa iyi görünmeyebilir tabi bana böyle geliyo belkide başkasına güzeldir bend ekısayım ama her zaman giymiyorum
00 Yorumla
+1 yılTopuklu ayakkabı her zaman güzel hissettirir istiyorsa giyinmeli tabi ama öndeki platformu abartmamalı o zaman çirkin görünüyor
00 Yorumlakesinlikle giymeli. zaten uzun kadına topuklu yakıstıramıyorum ben kısa boylular daha cezbedici oluyor..
00 Yorumla
+1 yılbence giymemeli aniden uzayan bambu ağacı gibi oluyorlar :D
20 Yorumlauzunlara biraz daha fazla yakışıyor bence ama tabii ki isteyen istediğini giyer yani boyu kısa diye topuklu da mı yasak olacak?
00 Yorumla
+1 yılO benim kadınım olmadığı sürece kim ne giyerse giysin beni ilgilendirmez.
10 YorumlaTopuklu giysinler ama asla ve asla diz üstü çizme giymesinler
11 Yorumla- +1 yıl
Helal sana!
Herkes sussun sen konuş.
+1 yılYakisirsa neden giymesin. minyonla ne alaka? Uzunlar giydimi tam zurafa oluyorlar.
10 Yorumlagiymemeliler, cünkü ayaklari deforme oluyor.. güzel görünmek adina kendine iskence etmemeli kimse.. ayaklariniza yazik..
10 YorumlaGiymeliler çünkü giyecekleri topuklu ayakkabı onları olduklarından daha yüksek ve minyonluklarından daha olgun gösterecektir.
00 YorumlaBen hiç begenmiyorum uzun kizlar giyince daha iyi oluyor bence kisalara yakismiyor bacak boylari kisa olunca uzatmaya calisiyorlar kendilerinu
22 Yorumla
+1 yılabartılı olmiçak şekilde bir topuklu şart tabi yurumeside iyi olucak ayrıca boyu kısa ise kesinlikle boynunu kapatan kazak fallan giymemeli
00 Yorumla
+1 yılkısa ve mnyon kızlar ölmeli hatta :))) şaka şaka giymeli :))
32 Yorumla
Soran+1 yılÖlmeyek yav :D sagol tisikkirlerrr
- +1 yıl
tamam dünyaya kazık çaksınlar ebediyen yaşasınlar izin verdim :)) gözümsün
+1 yılresim atarak sor bir bu soruyu bazıalrı zarif oldukları için yakışıyo bazılar ise kalçaları büyük hiç topuklu yakışmıyo babet yakışıyo yani anlayacağın fiziğe göre fark var ;)
10 YorumlaBence giymemeli. Topuklu giyip komik duruma duseceginize -ki bana gore komik bir durum- birakin gururunuzla kisa kalin. Bir de cizme giyenler var ki neyse ben daha fazla devam edemiyorum..
00 YorumlaKesinlikle... topuz saç, soft makyaj, dar mini elbise, topuklu ayakkabi, mini bir çanta... ister yemek, ister düğün, istersen iş toplantisi... nereye istersen git...
00 Yorumla
+1 yılGiymesinler tabi zaten midilli gibi geziyorlar topuklarına sıkasım geliyor. Converse falan giysinler ya da çok uzun görünmek istiyorlarsa bot giysinler.
00 Yorumla
+1 yılgiymeli kısa minyonlar daha seksiler ve topuklu ayakkabıda ayrı bir seksilik var
30 Yorumla
+1 yılTopuklu ayakkabı uzun ve izbandut kızlar için. Tabiyki giyemezsin...
00 YorumlaGİYELİM !!! 1.80 boyla topuklu giymekten iyiyiz valla..
00 Yorumlafiziği uygunsa giyebilir tabiki bunun boyla bir alakası yok ki
00 Yorumla
+1 yıltopuklu ayakkabı candır.. bacakları daha düzgün gösterir popoyu toplar her kadına tavsiye ederim :)
00 Yorumla- Devamını Gör (304)
Devamını Gör(349)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem