3 Numara Saç Kimlere Gider?
kime yakışır arkadaşlar kulaklarım biraz çıkık ama herkes yakışır diyor sizce kulaklarım sırıtır mı?
kime yakışır arkadaşlar kulaklarım biraz çıkık ama herkes yakışır diyor sizce kulaklarım sırıtır mı?
kafa şeklinin düzgün olması yeterli. . bir de minyon tipli olma. , misal murat dalkılıça 3 numara saç acayip yakışıyor , heleki üç numara saç ve kirli sakal çok fena yakışıyor bazılarında en beğendiğim tipler. herkese kolay kolay yakışmaz. yüzünün şeklini ve yüzünü ortaya çıkarır yüz hatları belirgin oluyor.
Geniş ömürlü adonisli six pack lI hafif bronz Dövmeli uzun boylu bir adama gider.
Geniş omuzlu
Ha şu kele yakın olan tarzmış saçı iz gibi bırakıyon yani taamam tamam baktım googleden güzel bir tarz bence kulak burun ağaz falan farketmez vurdur gitsin :D
Hocam 3 numara kulakların bıraz cıkıksa gıtmıyo herkes banada yakışıyo diyo fakat ben yakıştıramıyorum
tamam
Cevap
31Cevap
Saç dökük mü? Benim dökük değil aslında geçen önerdi benim berber de cesaret edemedim, zaten sakal var uzunca, garip durur diye yanaşmadım.3 numara çoğu kişiye gider, kulakları da dert etme ;) ama ben olsam yaza doğru yapardım
Kafan Yumurta şeklinde ise hiç iyi gitmez ama kafa şeklin iyise 3 numara çok yakışıyor kulaklar kepçe kulak olsada fark etmez yani.
kimseye gitmez bence dunyanin en yakisikli adami olsa bilr gozumde birden dusuyor
Yüzün ve kafan güEl olmalı yoksa yapma bereyle gezersin :D
kardeşim kafam attı ve 3 e kestirdim ilk başlarda harbiden çok boktan hissettim ama alışıyorsun. gözün alışması 2 hafta en fazla sürer
Yuvarlak kafalı insanlara yakışır veya sakalı baya uzun olanlara
Kulakklarını ve seni göremiyoz. Ama genelde oval kafalara yakışıyo :D Bana da :D
Kafanın şekli güzel olması lazım bazılarının enseden yukarı dümdüz çok kötü duruyo
Bir erkeğe üç numara saç yakışıyorsa o yakışıklıdır 👍
İster gitsin ister gitmesin askerde zaten 3 numaraya vuruyorlar.
Kulaklarin kepce degilse siritmaz oyle bile olsa bence sorun yok ama 4 e falan vurdur 3 fazla kisa
yanlardan biraz aldır, üstlerden biraz bırak, sağa veya sola doğru tararsın şekil durur, benim tarzım o :D
sakalı iyi cıkanlara 3 numara sakal 3 numara sac cık dısarı :)
Bence yapma yakismaz genelde zayif yuzlu erkeklere yakisir
arkadaşım yaptıda kulaga hiç bakmam burnun güzelse 3e vur
Çok kısa bence 3 numara. Tipe göre yorum yapabilirim gider gitmez diye.
@Kesler profiline girip gördüm kısa bir tık daha iyi
@Keslerr ay nerden hatırlayım kimdin sen? Kaç ay oldu bu soru
saç olmadığı için mecbur en kısa halde tutuyoruz :)
Kesinlikle yakışmaz kulağın normal değilse sakın 3 numara yapma pisman olursun
normal reis
ya kardes 3 numara saç kimseye gitmez bakma kızların 3 numara çok güzel demesine saçı 3 numara olan kimsenin yanında kız görmedim çok nadirdir yani
Düz saclilara bana gidiyorda sakal da tam cikmasi gerek cocuk gibi oluo ona göre kestir.
makine tıraş olmam makasla olurum 3 numara olunca yaramazlıklar çıkyor
3 numara saç kimine ne yakışıyo ya
daha çok fit vücutlu kimselere
kızlara yakışır sana yakışmaz
kafa yapısı önemli düzgün olmalı
kafa şekli düzgün olanlara yakışır.
Kepçe kulaklara yakışmaz.
şimdi mi vurdum abii üçe =)
wentwort miller a yakıimıştı bence
Bana her saç modeli gider. :)
Kulakların büyükse yapma
değil
gider hacı on numara traş 3 numara saç kesimi..
Kafası uzun olanlara yakışır
Wenthworth Miller'e fena gidiyor mesela
bana gitmez galıba hiç denemedim
yüz hatları sert olanlara
yakışıklı olana gider
bana yakısıyor ama 4 numarada ıyı gıdıyor
yüzün kemiklliyse gider
aynen
çok ama çok nadir yakışıyor
Vucut yapanlara iyi gidiyor
kulaklar iyiyse sorun olmaz
Can Bozok :D