Ben sürekli saç stilini değiştiren biriyim ve şimdi de saçlarımı 3 numara kestirmek istiyorum. Ama yakışır mı bilmiyorum. Sizce 3 numara saç yüzü nasıl olanlara yakışır?3 numara saç
3 numara saç erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen saç kesim modelleri arasında yer alıyor. Haliyle 3 numara saç bana yakışır mı diye merak edenler de bir hayli fazla :) Peki size 3 numara yakışır mı haydi bakalım :)
3 numara saç kimlere yakışır?
3 numara saç kimlere yakışır?
Erkeklerin her zaman tercih etmek istedikleri bir saç kesim modeli olsa da her yüz tipine yakışmıyor diyebiliriz. Yakışan kullanınca oldukça çekici görünen 3 numara saç kime yakışır? 3 numara saç oldukça kısa bir saç kesimi olduğu için, haliyle en önemli detay da kafa yapısı oluyor. Çünkü kafa yapısını tamamıyla ön plana çıkaran bir saç kesimidir. 3 numara saçın yakışması için kafa yapısının da simetrik, düzgün olması gerekiyor. Fazla çıkıntılı kafa yapısına sahip erkeklere 3 numara saç yakışmıyor.
Bana 3 numara saç yakışır mı merak edenler buraya! Yüz tipiniz nasıl olmalı?
3 numara saç kime yakışır?
3 numara saç kullanmak için en önemli detaylardan biri de tabii ki yüz tipidir. Kısacık saçlar yüzünüzü çok fazla ön plana çıkaracaktır. Haliyle pürüzsüz bir yüz gerektirir. Kulaklarınız büyükse ya da dışa doğruyla 3 numara saç kullanmayı tercih etmemelisiniz. 3 numara saç yuvarlak yüzlü, küçük burunlu, belirgin çeneli erkeklere daha fazla yakışmaktadır.
3 numara saç kimlere yakışmaz?
3 numara saç kimlere yakışmaz?
Küçük ipuçları vermiş olsam da yine de tam anlaşılması açısından özet geçmek isterim :) 3 numara saç kafa yapısı şekilsiz ve çıkıntılı olanlara, kulakları büyük ve öne doğru olanlara, burnu büyük olanlara, yüzü tombul olanlara, alnı çok geniş olanlara yakışmamaktadır. Kendinize en uygun saç modelini bulmak için yüz simetrinizi de hesaplamanız gerekmektedir. Örneğin; kulakları öne doğru olan erkekler uzun saçları tercih edebilir, uzun saç kullanmak avantaj sağlar.
kafan cok buyukse yakısmaz bıde kafanın arkası yuvarlaksa guzel olabılır yuz olarak da cok uzun yuze gıtmez bence kısa saç hangi erkeklerde iyi duru öğrenmek için link: kısa saç hangi erkeklere yakışır sen yınede buraya bı bak ıstersen
arkadasalar ben kızalrla aram cok iyi sacıma bakdıklarını dusunmuyorum bile ama ben sanki herkes sacım icin yanımda gibi hissediyorum o yuzden sacımı 3 numarami yapsam tamamen mi kel biraksam cok kararsızım :(
Oval yüzlülere yakışır. Çünkü yüz biraz sivrimsi olunca ve saç da uzun olunca yüz daha uzun gözüküyor. Bu nedenle kısa saç uzuna nazaran daha iyi oluyor bence.
En İyi Cevaplar