Yaklaşık bu boyda saçlarım var, vücudum 88 60 94, ama genelde bol tişörtler giydiğim için belli olmuyor, sizce erkeksi midir böyle bir kız? Sesim de kalın, ama kadınsı, her zaman makyaj da yapmıyorum. Açıkçası kendini beğenen bir insandım ama arkadaşımın yakışıklım yakışıklım demeleri ve sonucunda istemeden güzel olup olmadığımı sorunca da kadınsı değilsin vs cevabını alınca kafam allak bullak oldu.. Yüzümü beğeniyorum, bebek yüzlü ela gözlüyüm ama makyajsızken tabii bir de kısa saçla pek kadınsı durmuyor.. Biraz komplekse girdim, lütfen dürüstçe düşüncenizi yazın ama çok da kırıcı olmayalım.
Uzun boylu kızlara hep bir zaafim olmuştur. Bazıları çok biçimsiz oluyor fizik olarak. ama iyi olanlar da harbiden iyi.. Kendini guzel de tarif etmissin.. Ama arkadaşlarının sözleri beni de düşündürdü. Görmeden bir şey söylemek çok zOr gerçekten.. Görsem söylerdim..
sana ne kadar çamur atıyorlarsa o kadar kıskanıyorlardır.. bu tarz insanlar kendileri yükselemediği için karşısındakini aşağı çekmeye çalışır. :) hiç takılma bende gül geç :)
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
O da aklıma geldi ama bilmiyorum, bir açıdan bakınca da haklı
o açıdan baktığında peki senin o insanlara diyebileceğin kaç şey war düşündün mü hiç? 150,160 lıklara cüce veya yerden bitme diyor musun? kilolulara yarma veya.. demiyorsun çünkü kıskanmıyorsun :)
İşte bak dediğime geliyorsun.. :) hayatın boyunca insanlar sana türlü türlü yakıştırmalar yapacaktır.. gerek okul gerek iş ortamında gerek aile gerek çevre... burası kötü bir dünya.. ne kadar önce aldırmamayı ve gülüp geçmeyi öğrenirsen o kadar iyi..
@AltınYaprakS yakalamak işe yarasa keşke.. herkesin yalan söylediğini büyür iken herkes bize söyler ama biz gene de kimse söylemiyormuş gibi yaşar zor yoldan öğreniriz :) bir yandan iyi bir yandan kötü olsada hayat :)
Bencede yakışıklısın 1.80 zaten pek kadınsı bir boy değil hadi onuda geçtim sesin kalınmış. Bence o saçlarıda uzat en azından iyice kendini erkeğe çevirmişsin.
1.80 boy çok zarif. Ve senin beden ölçülerin daha çekici kadınsı ve her bayanda böylesine düzgün ve alımlı bir fizik olması çok zor. Uzun boy bir bayana her zaman güzellik , çekicilik ve zarafet verir.
180 boyunda bir kadın için saçların çok erkeksi, giyim tarzında erkeksi.. tepkilerin böyle olması normal. kompleks haline getirme saçları uzat uzayana kadar postiş kullanabilirsin. daha dar kadınsı kıyafetler seçmeye başla ve topuklu giyme :)
En İyi Cevaplar