Ciddi ya da dalga geçerek yorum yapan herkese teşekkür ederim.
155 boyunda 55 kilo bir kız hakkında ne düşünürdünüz?
Ciddi ya da dalga geçerek yorum yapan herkese teşekkür ederim.
1.58 boyunda 47 kiloyum bende ama iki senede şunu farkettim kiloyla alakalı bir mesele değil bu geçen sene 50 kiloydum ama düzenli beslenip yürüyüş yaptığım için bacaklarım falan daha inceydi onun için kilo vericeksen bunu bir sporla destekle derim ben çok rahatsız oluyosan birkaç kilo ver yeter
10 kilo falan vermelisin sıkılaş spor yap.
Biraz makyaj topuklu ayakkabı ve doğru kıyafetlerle daha uzun görünürsün..
Senin psikolojin açısından kötü olabilir kilo vermeye çalış fakat kendini de sev diğerlerinden aşşa görme sevdiğin şeyleri seni o düşünceden uzak tutan şeyleri yapmaya çalış köpek felan besle :)
biraz yanaşırmısın? kolumu atmam gerek zira yorgunum. dsad
Cevap
15Cevap
evet küçücük boyun varmış ne diyelim güzelim at foto düşüncelerimizi söyleyelim burda teselli mi bekliyosun
sordum sadece :)
kimse sevmek zorunda değil zaten :)
baska bir üye yazmıstı size demedim :)
5 kilo versen yeter bence, fakat biraz daha yaşın ilerlesin fiziğinde, yüzüğünde oturaklı hale gelecek, takıntı haline getirme.
cut.
yuh 19 kişi yorum yapmış tek benım dedığıme alındı kız ya .s.s
yok genel olarak yazdım. Alınmadım kimseye :)
alınmadım canım :) yorum için teşekkürler
Oralarda hava nasıl sayın soran? Aşağısı çok soğuk oluyor mu?
boy ve kılon orantılı zaten ama ınsanlardan gormedıklerı bıseye yorum yapmasını bekleyıp dalga gecenlere tesekkur etmekle olmuyor etrafındakılerıde takma bu kadar basıt
Biber gazı oleeey!
Pardon 155 görünce aklım gitti.
Bu boya bir 10 kilo ver sen temizinden. Cep kızı gibi olursun minyon minyon.
teşekkür ederim yorum için :)
o ne be pırınc tanesı gıbı gözlerle ıdare et fazla kurcalama ayrıca kılon ıyı bozma zayıf kız seven kac erkek var yahu manyakmısınız
harika bir boy ve kilo nedenmi her zaman şirin görünürsünüz neden daima genç görünürsün
çok değil 5-6 kilo versen bile yeter...
1i atsak eni boyu bir ):
Bende öyleyim 45 olsak daha iyi bence
evet 45 olsak :(
bi beş kilo ver
ben 155 boyum 46 kiloyum .
Aynı ben. Ama ben 56 kiloyum.
iddia oranı gibi boy varmış :D
sen çok güzel birisindir ama farkında degillsindir
ne gözü ya sibirya kurdumusun sen
ne kadar komiksin.
Göz rengimi beğeniyolar demek istedim.
Böyle cevap verip + alınca bir tarafların tavan yapıyo farkındayım ama, hiç yorum yapmama hakkını kullansan daha iyi olurdu. Şurada bir soru sorduk pişmana getirdiniz.
salakmısın sen ya yrumum yarım kalmış.Sadece gözlere takılma canım kiloda önemli diyecektim sorunlumsun ya özür dileriz heyallahım evet sibirya kurdu değilsin sadece gözüne baksınlsar güzellik bir bütündür o arkadaslarını dinleme kısa olmansa kötü bişey değil.Hkarate etmene gerke yok
Hakaret eden ben miyim acaba :D
salak, sorunlu vb kelimeler kullanan sensin :)
ama senin sözünle ne salak ne de sorunlu olmayacağıma göre sorun yok :)
yinede teşekkür ederim :)
he gülüm he :D kilo ver tamammı okeymi ya da çok fitsin gözün renkli yeter güzelsinmi diyeyim egonu tatmin etmek içinmi sordun ? evet salaksın daha bilip bilmeden saldırıyosun cünkü olumsuz bişiyler sormak istmeiyorsun egonu tatmöin etmek istiyorsun istediğini yaz bidaha sana yazmayacağım
:D ego mu egoo :D :D:d:d.d.d::D.d..SD.SD.SD:sdşlidslf.
sevimli hoş tatlı cici bir bayan
Normalmiş bence.
Herkese hitap etmiyorum.
yaşınız kaç ?
18
İbrahim Saraçoğlunun boy uzatma ile alakalı kürleri var onu dene
155 diye boy mu olur ya!
kısa ve kilolu :((((
45 süper olur :*
45-50 olman gerekir.
guzeldır bence
kısa ama etli butlu