Saçlarım zaten koyu renk ama 2 ay kadar önce siyaha boyamıştım. Şimdi mavi siyah denemek istiyorum, Palette mavi siyah saç boyası deneyeniniz var mı kızlar? Çok mavi mavi olursa diye korkuyorum. Bir de köpük boya kullananlar varsa uygulaması hakkında bilgi verebilir mi kendim düzgünce uygulayabilir miyim? En iyi mavi siyah saç boyası markası hangisidir sizce, siz hangisini kullandınız?Mavi siyah saç boyası kullananlar
Selamlar💙 Mavi siyah saç boyası, oldukça herkes tarafından kullanılan bir renk. Bu konuda sana deneyimlerimi, aklında takılan soruların cevaplarını paylaşmaya geldim :)
Mavi siyah saç kullanmanın avantajları nelerdir?
🌟 Elbette mavi siyah, aslında tüm kadınları korkutan bir renk. Ama bir o kadarda kullanılan saç renklerinden biridir. -Mavi siyah saç kadınlara bir gizem katmaktadır. -Yüz güzelliğini tamamen ön plana çıkarmaktadır. -En önemli avantajlardan biride, çoğu ten rengine uyum sağlar.
Mavi saç rengi kimlere yakışır?
🌟 Gelelim mavi siyah saçın kimlere yakıştığına. Beyaz tenli, renkli gözlülere yakışan bu ten sayesinde aydınlık, enerjik görünebilirsiniz. Esmer tenlilere ise, açık mavi siyah tonları tercih ederek, tenlerine uygun seçimler yapabilirler. Buğday tenliler ise, kesinlikle mavi siyah saç rengini herhangi başka renk seçimi yapmadan, gönül rahatlığı ile tercih edebilirler.
En iyi mavi siyah saç boyası nasıl seçilir?
🌟 hemen hemen herkes mavi saç rengini kullanıyor. Bu tabikide belirttiğim gibi her saç rengine göre değişir. Önceliğin kullandığın ürünü iyi bilmek ve tanımak gerekir. Saçlarına kattığı nem, bakımı, parlaklığı boya seçiminde dikkate alarak ilerlemelisin.
🌟Pure Color 1.4 Üzüm Reçeli ile siyahın asilliği üzerinde olsun!🌟
🌟 Rengi ana siyah tonda olmayıp, hafif bir mavi alt tonu barındırıyor. Kesinlikle %100 beyaz kapatıcı özelliğe sahiptir. Kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. Saçlarımda eşsiz yumușaklık sağladı. Saçların "Pure Color" sayesinde, sağlıklı bir görünüme müthiş bir parlaklığa sahip olur :) İçeriğinde süper bir formül var. "Aleo vera, kaktüs" nem kazandırarak uzun süre kalıcılığını sağlayacaktır. Bakım kreminin içerisinde "Jojoba yağı" bulunuyor, bu sayede saçların canlı ve ışıltılı bir görünüme sahip olacaktır. Kullandığım bir ürün saçlarım daha canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandı. Mutlaka denemeni isterim ve memnun kalacağından eminim 💙 Üstelik kel kıvamı evde saç boyamayı çok fazla kolaylaştırıyor, boya hiçbir yere akmıyor ♥
Mavi siyah saç rengi bir dönem aşırı popüler olan bir renkti, neredeyse herkes saçlarını mavi siyah saç boyası ile boyuyordu :) İşte o dönem ben de denemiştim, aslında gayet kullanışlı bir renk. Her ten rengine de yakışıyor, düz siyah sevmeyenler için harika bir tercih olabilir.
En iyi mavi siyah saç boyası markası hangisi?
''Zaten hepsi aynı renk yapıyor, markaya dikkat etmeyeyim'' gibi bir yanılgıya düşmeyin sakın. Her boyanın içinde farklı maddeler bulunuyor. Bazıları saçları boyarken bir yandan bakım yapıp yıpranmanın, kırılmaların önüne geçiyor. Bazısı da saçları çok fazla sertleştiriyor.
1. Palette mavi siyah saç boyası
Palette mavi siyah saç boyası
Ben özel yağlar ve jojoba sütü ile geliştirilmiş formül olan Palette besleyici krem boyayı kullanmıştım. Akmayan mavi siyah saç boyası arıyorsanız tam da doğru yerdesiniz :) Boyama sonrasında saçlarım hiç sertleşmedi, olduğundan daha da yumuşaktı diyebilirim :) Kalıcılık konusunda zaten üstüne tanımıyorum. Çok hoş görüntü oluşturuyor.
2. Palette Deluxe Gece Mavisi
Palette Deluxe Gece Mavisi
Ben kullandığım zaman bunu görmemiştim, sanırım direkt bunu denerdim. Siz kendi içinizde karar verirsiniz artık :) Palette mavi siyah saç boyası besleyici yağlar içeriyor ve renk kalıcılığı gerçekten çok iyi. Kullananlar memnun. Palette kullanıcı yorumu için:Palette Deluxe Eşsiz Yağ Bakımı Serisini Deniyorum: İstediğin Renk, İstediğin Sen!
3. Koleston mavi siyah saç boyası
Koleston mavi siyah saç boyası
Kullananların memnun kaldığı saç boyalarından biri daha. Nemlendirme etkisi sayesinde saçların boya sonrası sertleşmesini engelliyor. Beyaz kapama gücü de iyi, beyazlarda turuncu yansımalar yapmıyor.
Mavi siyah saç rengi nasıl yapılır, kimlere yakışır?
Koyu bir renk olduğu için her saç rengine tutuyor, açıcı gerektirmiyor. Saçlarınızda açıcı varsa renk grileşebilir, tekrar boyama gerektirebilir. Bu boya markası ile ilgili bir şey değil, renkle de ilgili değil. Açıcı üzerine kullanılan koyu renkler genel olarak siliniyor yavaş yavaş.
Mavi siyah saç rengi karanlık ortamda düz siyah gibi görünür ancak ışık vurduğunda koyu mavi yansımalar yapar. Yani saçlarım çok mavi olacak diye korkmayın. Son olarak: Her ten rengine yakıştığını da söyleyeyim :)
Mavi siyah saç kullananlar memnun kaldı mı?
Mavi saç boyası kullananlar tıpkı platin saç gibi bağımlılık yaptığını söylüyorlar :) Işık yansımalarında saçların mavi yansımaları oldukça çekici bir görünüm katıyor. Mavi siyah saç boyası yapısı gereği oldukça parlaktır, diğer renkler gibi çabucak matlaşmaz. Kullananlar bu sebepleri tercih edilebilir buluyor :) Parlak duran siyah saç boyası önerileri için:En parlak siyah saç boyası hangi markada var?
Selam, Çok güzel bir renk mavi siyah fakat doğru markadan almak ve doğru renk tonunu bulmak önemli bu noktada. Bu yüzden yakın zamanda benim de denemiş olduğum Pure Color Saç Boyası'yla tanıştırmak istiyorum seni. Ürünün özellikleri ve renk hakkında biraz detaylı bilgi vermek istiyorum sana.
Pure Color Kaliteli Bir Boya Markası Mıdır?
Piyasada o kadar çok boya markası var ki, hangisi güvenilir ve kaliteli pek emin olamıyoruz denemeden. Boyanın içeriği saçlarımız için çok önem arz ediyor o yüzden her boyayı kullanmadan önce tereddüt durumu yaşayabiliyoruz. Bu durumu yaşamayıp, gözün kapalı güvenebileceğin sayılı markalardan biri de Pure Color' dır.
Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli
Jel formülü sayesinde saçlarıma kolaylıkla uyguladığım ve sonucun gerçekten de benim için harika olduğu bir renk oldu. Ayrıca boya sonrası kutunun içinden çıkan Jojoba yağı içeren bakım kremi de saçlarıma ışıltı ve daha sağlıklı bir görünüm kazandırdı. Akma ve damlama gibi sorunlarla yaşamadığım için de tertemiz işimi hallettim. Ayrıca Pure Color'ın 1.4 Siyah Üzüm Reçeli rengi ana siyah tonda olmayıp hafif bir mavi alt tonu barındırıyor. Üstelik, bu renk tonu %100 beyaz kapama sağlıyor.
Pure Color Saç Boyasının Özellikleri Nelerdir?
• Saçlarına jojoba Yağı içeren bakım kremi sayesinde ışıltı, canlılık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. • Vanilyalı tart, buzlu kestane gibi iştah açıcı 15 farklı, en sevilen tatlılardan esinlenilmiş renk seçenekleriyle gönlümüzde taht kuruyor. • Jel formülde olduğundan akma ve damlama gibi sorunları ortadan kaldırır. • %100 beyazları kapatma özelliği mevcut ve oldukça kalıcı bir saç boyası • Aloe vera ve kaktüs özleri barındıran içeriği sayesinde saçlara bolca nem sağlıyor, nem dengesini kuruyor ve saçlar boyama sonrasında yumuşacık oluyor 🙂 Kendim de kullandığım için rahatlıkla önerebilirim 🙂 Evde saç boyayanların işini çok kolaylaştırıyor ve sonuç gerçekten mükemmel oluyor ♥
Mavi olmuyor ancak çok güzel bir renk ben sarı uzun yıllar kullandım şimdi mavi siyah kullanıyorum ten rengine yakıştı öyle mavi değil sadece güneşte bir parlaklık oluyor okadar
Palette deluxe gece mavisi ben iki kutu kullandım çok güzel 🥰 fakat eline eldiveni çift Tak bide anlına bant yapıştır kuşağına da ben çok beğendim üzerine haftaya full mavi atacağım iki tüp aralars da gri çıt çıt ya da kaynak atacağım tavsiye ederim boyamayı bilmiyorsan hiç uğraşma varsa tanıdık kuaför boyasın
benim saclarim da mavi siyah ve gercekten guzel duruyor guzel bi renk oneririm boya bence mavisi belli olmuyo pek sadece guneste falan daha cok belli oluyo daha cok dedimse abartilcak gibi degil hafif bi mavilik korkmadan deneyebilirsin
cok belli olmuyor, sadece ışıkta anlayabiliyorsun. güzel renk bence. köpük boyaların pek kapatıcı olmadıgını duydum. normal boya kullan hatta kuaförde yaptır
Ben denedim ve çok iyi oldu saç boyutunuza göre beyaz renkli saç kremi alıp koyun göz kararı ben omzumda diye 1 avuç koydum aynı resimdeki gibi çok güzel oldu ve saçım dogal rengine döndü ton eşitsizlikleri kayboldu mucize bir renk