resmen göz şekli değişmiş. ne uyguluyorlar bilen var mı

estetik olmayan yeri yok ki bunun bide kaş kekli değişince makyaj stili değişince gözleri de farklı duruyor artık illa gözlerine işlem uygulamasına gerek yok gerdirme yöntemi de bir ihtimaldir ama burun estetiğiyle burun kemiği şekillenince gözler de hafif gerilme mümkün
Estetik değil makyajı kaşı vs değişmiş belki boyıc vardır biraz çekiklik var
okudum yüz gerdirme varmış
gerçekte bir şey var mı bilmiyorum ama bence biraz gözlerini kısıp baktığından biraz da makyajdan öyle gözüküyor.
yok bu fotoda yandan baktığından öyle duruyor. megan fox estetiksiz yaz görürsün googledan ben yükleyemedim şimdi :D
Gerdirmiş ve takma kirpik falan bence boşver eminim senin gözlerin daha iyidir dogallık herzaman iyidir
yok yaptırmıcam meraktan sordum
Anladım
Cevap
12Cevap
Bunlari görünce Tuba Büyüküstün 'e olan hayranligim artiyor.
Gozlerine estetikk uyguladigini sanmiyorum, kaşlarinin seklini degistirip daha koyu bir goz makyaji ile ve bronzlasarak gozlerini daha az dikkat cekici yapmis.
Bence makyajla biraz daha küçük ve çekik göstermişler, estetik gibi gelmedi bana.
megan fox 7 kez estetik olmuş bir insan
Estetik yapılmamış demedim, gözünde estetik varmış gibi gelmedi bana dedim.
Fotoshop degil makyaj ve kas farki var. Surdugun kalemin kalinligi ve sekli bile gozu degistirmeye yeter
Botoks yok göz kenarlarında bunu Megan Fox olmadığına dair fotoğraflar yayinlamisti birkaç sene önce sadece burnunda estetik var.
soldaki gençlik hali sanırım ama herkes biliyor sahte güzelliğini :)
göz altı dolgusu diye birşey duymuştum olabilirie botoksta olabilir zaten çoğu estetik
göz kenarlarına dolgu bence bide burunda degişmiş oyüzden degişik duruyor bayağı dogal halinden farklı
Kaş ektirmiş goz makyajı yapmıs estetiklik bir degisme yok
Illaki botoks vardir ama yapilan makyajla goz sekli bakislar zaten degistirilebiliyo
yaw birde kız olacaksın, göz şekli değişir mi hiç :) kaşlarını uzatmış baksana
değişiyor yüz gerdirme yapmış öğrendim. daha belli fotolar vardı koyamadım yüklenmedi. ayrıca bunun kız olmakla ne alakası var
Takma kirpik var eyeliner var gözleri kısık bakmış sürekli estetik yaptırıyorlar vardır başka sebebide doğallık en güzeli boşver kim ne yaparsa yapsın😝
Yoo makyaj o. Gözleri aynı. Sadece dudak ve burun estetiği var.
Karinin her yeri degismis bir gozu degil ki
Ben degisen bisey gormedim
tamamen makyaj etkisi bence
Bisey yapmamiy sadece makyaj farkli göstermis :D
Bence makyajla değişmiş
hayır botoks göz kenarlarına
orjinal gözleri daha güzelmiş maffetmiş salak
plastik cerraha sormalısın
Ne bilelim cerrahmıyız biz ya :D
Makyaj dan bence :/
yok ya bu fotoğrafta belli olmuyor ama estetik var. daha belli olan foto atıcaktım yüklenmedi
Makyaj
Taş gibi taş :-D
Makyajdır
Capon yapmışlar
Çelik yapmıslae
gözlerini kısmış.
daha çekik duruyo..
makyaj o
Her hali ruya be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar