Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (mümin kadınlar), ellerinin altında bulunan (köleleri), erkeklerden, kadına ihtiyacı kalmamış (cinsî güçten düşmüş) hizmetçiler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler. Gizlemekte oldukları zinetleri anlaşılsın diye, ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hep birden Allah'a tevbe ediniz ki, kurtuluşa eresiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
sen anlamazsın takılma boyle seylere kezban..
Kız kapalı giyiniyor diye kezban oluyor ama böylelerine dibin düşüyor.
Ya lütfen sus.
@Sayrığs kafan basmazkı ne dıyım ben sana
kanka kafa değil o hormon hormon
@Sayrığs ıste basmaz kı dıyorum :) hele su kızlarla erkekler arasındakı kanka ayagınada oluyorum :)
Azcık nefsine hakim olsan karakter tınıları görebiliyorum
@Sayrığs benım nefsım benım tınılarım benım karekterım benım yetısme buyume tarzım salla sen anlamazsın boyle seylerden...
bir bildigi laf sen anlamazsın böyle şeylerden sen çok anlarsın ya ge*şek kaybol git herkesin kendi düşüncesiyse yorum yapma
hadı canım benım uzaa...
kendilerini sunuyorlar kaçerkek onlarabakarak boşalıyo ah bir bilseniz bacım
Güzel görüncez diye çırılçıplak gezin bari hayvandan ne farki kaldı?
Kesinlikle katiliyorum canm. her seyin bir sınırı var ayip kendinize sayginiz olsun bukadar merakli olmayin vücudunuzu gostermeye.
İnsanlar çok dar görüşlü..
böyle giyinen kızlara ben bile bakıyorum ne yalan söyliyim
Bizim okul komple boyle normal bence.
amaçları umrumda değil..
Kadınlar kadınları bile anlamiyorsa vay halimize
Herkes istedigini giyer
Bence de çok haklısın! :*
Güzel vücutlar boş suratlar
kuralları yok cunku ama senın var
En sondaki hepsinden iğrenç
Haklısın her şeyin adabı var
tahrik etmek, bakılmak hoşlarına gidiyor
Kendilerini teşhir ettirmek ilgi çekmek
Bana da bu tipler itici geliyor
Hoslarina gidiyordur
herkesin tarzı farklıdır
Dogru söze ne hacet. ...
9 köyden kovdular :):):)
Sen söylede kovanlar utansın :)
o degilde. bu tur tayt giyenler bin kat daha itici
Kendine baktırmayı seviyorsa bunda sıkıntı yok :D
Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (mümin kadınlar), ellerinin altında bulunan (köleleri), erkeklerden, kadına ihtiyacı kalmamış (cinsî güçten düşmüş) hizmetçiler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler. Gizlemekte oldukları zinetleri anlaşılsın diye, ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hep birden Allah'a tevbe ediniz ki, kurtuluşa eresiniz.
sorsan çok rahat O yüzden, derler..
Sizene hanfendi..
Sitres atiyolar ya da acik gyinmeyi seviyolar
Yakışan giyebilir :D
Neden olacak bizleri etkilemek istemeleri
Yokya siz hayvandan bile tahrik oluyorsunuz
o değilde taytlı hatun fenaa ya dibim düştü :D :D
Açık değil ki şu giyim
işte bunlar hep se ks
Dikkat çekmek^^
Aptallık..
seni merak ettirmek