Bir bayan olarak çok merak ediyorum bu tip açık saçık giyinen kızların amacı nedir? (Resimli)?

Öncelikle iyi akşamlar herkese bende bir bayanım fakat neden bir kadının aşşagıdaki gibi giyinmesi gerekir sonra bu adamlar laf atınca laf attı elleyince taciz etti oluyor kusura bakmasınlar ama benim yanımda sevgilim varken ben utanıyorum adama neden bakıyosun dıyemıyorum cunku ben bıle bakıyorum tamam tabiki giyinişe erkeklerın laf etmesi normal degil ama Allah aşkına biraz edep yahu edep.
Bir bayan olarak çok merak ediyorum bu tip açık saçık giyinen kızların amacı nedir? (Resimli)?
Yani hanımlar bunun mantıgı yok şayet giyiyorsanızda kusura bakmayın ama resmen aranıyosunuz. hadi alta şortu giydin o göbek gögüs neden açık yani bir anlam veremıyorum :D veren varsa yoruma :D