Öncelikle iyi akşamlar herkese bende bir bayanım fakat neden bir kadının aşşagıdaki gibi giyinmesi gerekir sonra bu adamlar laf atınca laf attı elleyince taciz etti oluyor kusura bakmasınlar ama benim yanımda sevgilim varken ben utanıyorum adama neden bakıyosun dıyemıyorum cunku ben bıle bakıyorum tamam tabiki giyinişe erkeklerın laf etmesi normal degil ama Allah aşkına biraz edep yahu edep.Yani hanımlar bunun mantıgı yok şayet giyiyorsanızda kusura bakmayın ama resmen aranıyosunuz. hadi alta şortu giydin o göbek gögüs neden açık yani bir anlam veremıyorum :D veren varsa yoruma :D
Bir bayan olarak çok merak ediyorum bu tip açık saçık giyinen kızların amacı nedir? (Resimli)?
Çünkü güzel görünüyor. Aranmakla ne ilgisi var şu bizim milletin kızları bile bu haldeyken erkekleri hiç anlamıyorum. Bu kızların ciddi ciddi 'Şunu giyeyim de erkekler üstüme atlasın' dediğini mi sanıyorsun?
Güzel görünüyor, kimse vücudundan utanmak zorunda değil, * ben yurtdışındayım, şu kızlar kimsenin tacizine falan uğramaz ama bizim millet 'Amacı ne acaba, kesin aranıyor' gibi saçma salak düşüncelere kapılıyor.
Tekrar söylüyorum, giyiniyorlar çünkü güzel görünüyor.
Kadınları 'Göt' olarak gören bir zihniyet. Enteresan.
Bu arada, sevgilin var mı bilmem, ama o burun kıvırdığın şu fotoğraftaki hatunlardan biriyle bir gece yatabilmek için yapabilecekleri şeylerin limiti olmaz.
Sebebi de senin zihniyete sahip olmaları, ömürlerinde kadınları insan olarak algılamayıp, ulaşamadıkları için tabulaştırmalar.
Sırf 'götünü' kapadığı için daha ahlaklı, daha uygun, daha düzgün insan olduğunu sanmak bana daha saçma geliyor.
Muhtemelen baskıyla yetişmiş, istediğini giyebilen insanları gördükçe içten içten çekemeyen ama tepkisini dışarıya bu şekilde onları kötüleyerek yansıtan, dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen dar görüşlü, başka yaşamlara ve düşüncelere tahammülü bile olmayan bir yobaza ne anlatsak boş.
Hahahaha :D ya colugunuzu cocugunu bir giydirin böyle sonra bana namus bekciligi yapın burada şnu diyen zihniye bunu diyen zihniyet :) önunuzden kıcı sallana sallana geçen birini görünce kimin agzının suları akar acaba :))))
Benim akmaz, heralde hem cinsel hayatımın hem de kadınlarla ilişkilerimin sağlıklı olmasından dolayıdır. Ömründe kadın görmemiş erkeklerden oluşan bir çevren var ise, sorun sende.
Senin gibi yetiştireceğime inan kızımı böyle giydiririm daha iyi.
İnsallah bir gün kızın olursa kızını yatakta basarsın serefsiz cok mu hosuna gidiyor cıplak görmek öldükten sonrada allahın gazabını cıplak gözlerinle görürsün
Arkadaşım açık giymeyi eleştirmişsin tamam... Ama ne demek ''bu adamlar laf atınca laf attı elleyince taciz etti oluyor'' ? Bir insan açık giyindiğinde taciz etmek mi gerekiyor? Türkiye sınırlarında o kadar açık giyilmez bunu bende onaylarımda ne demek taciz edebilirler? Senin gibi düşünenler sayesinde Türkiye ileri gitmiyor ha şunu da söyleyim sadece açık diye taciz edilmiyor bir bayan, kapalı olanlarda taciz ediliyor... Bir bayan olarak şu düşüncede olman tuhaf!!!
ya abi böyle giyiniyorsanız güzel görünmeye çalışıyorsunuzdur fakat bir erkek tarafından bu böyle düşünülmez aranıyor gibi düşünülür, dikkatli olun burası Türkiye.
Küpe takan gay oluyor renkli pantalon giyen gay vs oluyor mini etek vs giyen kaşar oluyor siz hayırdır ya bunun üzerinden prim yapınca çok mu namuslu dort dörtlük oldun kendini yükselttin? Ne zaman dört dörtlük bir insan oldunuz da milleti bu kadar eleştirir oldunuz madem bu düşüncedesin bu fotoğrafları koyarak yayarak birçok erkeği tahrik etmeye sebep oldun günahı da sana geliyo bu kızlara gittiği gibi... benim düşüncem bu günahı bize gidecegimiz cennet ya da cehennem herkesin kendine sen eleştirip millete ahkam kesemezsin
9
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla yazdigini okumadi sonu haric ama gotu memes acik kiza saygi gostermicem canım kb
Sen bilirsin benim düşüncem böyle sert çıkışarak daha da kızıştırıyosun ortalığı tatlı dil diyorum böyle yaparak sadece öfkeni attın kimse on numara degil
Abdullah b. Amr radıyallahu anhuma şöyle demiştir:Muhakkak ki Allah’ın indirdiği kitapta iki sınıfın ateşte olduğunu buluruz: Bunlardan birisi: Ahir zamanda, yanlarında bulunan sığırkuyrukları gibi kamçılarla insanları suçsuz yere döven, karınlarına ancak pis (haram kazanç) sokan bir topluluktur. Diğeri ise; Giyinmiş fakat çıplak olan, meyleden ve meylettiren kadınlardır. Bunlar cennete giremeyecekleri gibi, kokusunu dahi alamayacaklar.”
"İki sınıf insan vardır ki, onlar cehennem ehlidirler; Bunlardan biri ellerinde sığırkuyruğu gibi kamçılar olup insanları dِvecekler. Diğeri; vücutlarını belli edecek elbise giyen, bu elbiselerle erkekleri meylettirmek için kırıtarak yürüyen, saçlarını deve hörgücü gibi başlarında toplayan kadınlardır ki; bunlar cennete giremeyecek ve çok uzak mesafelerden bile hissedilen cennetin kokusunu dahi duyamayacaklardır.
Ha, "açık giyinenleri tecavüz edin zaten suç onlarındır" diyorsun. Parlak bir zihniyet.
Tamam, devam yavrum. Gelişin biraz, ya da insanları olduğu gibi bırakın. Zihniyetler yozlaşmasın, yozlaşıyorsa sana versin dezavantajını öhöm faydasını?
Kapalı giyinene de karışmam, göbeğini açana da. Bana ne?
"Sonra laf attı elleyince taciz oluyor." Bir kadın ne giyinirse giyinsin taciz doğru bir şey mi? Bunu söyleyen hele de bir kadınsa asıl o aranan kızdır. İnsanın istediğini giyme özgürlüğü vardır. Kendime yakıştırır giyer. Taciz hakkı mı? 6 yaşında bile tacize uğrayan çocuklar var ve bunlar sizin gibi suçu tacize uğrayanda suç bulanda. Başkasına yobaz diyorsun ama asıl yobazlık senin.
ben gelsinler taciz etsinler demedim hanımfendi ben adabı var dedim üstü açıyor altta g*t açık yanakları bellı oluyor sonra yakısan gıysın kusura bakmayında kızınızı öyle dışarı cıkarırısanız haber verın.
Açık ve dar giyinen kadın kul hakkına girer. Çünkü erkeği günaha sokar. Ama erkek de ikinci bakışı yaptığı zaman günaha girer. Evet kadınların cehennemde daha fazla olmasının sebeplerinin başında tesettür sorunu geliyor. Bir kadın ve bir erkeği düşünün karakterleri, ibadetleri hep aynı ama erkek dışarı çıktığında kıyafetinden dolayı günaha girmezken, kadın örtülü değilse günaha giriyor. Nur suresinin 31 ayetine değindim açık giyinenleri gördüm benim Rabbim örtünmeyi emretmedi mi benim peygamberim emretmedi mi benim dinimin emri örtünmek değil midir benim peygamberimin hanımları kızları örtünmediler mi kadının eli yüzü hariç her tarafı avret yeri değil midir.. ee havalar sıcak ne yapalım diyenler.. kardeşlerim böyle giyinerek kendinizi taa ateşin ortasına atıyorsunuz ateş soğuk mu sanki yapmayın Allah aşkına yapmayın uy. Kur'an-ı Kerim de : Deki cehennem ateşi daha şiddetlidir.. buyuruluyor...
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senin yaptığın dedikodu, aşağılama bundan daha günah madem müslümansın bunu da bil. Ağzı sulanacak başı bozuk erkek için bunlar gerekmez, aç bir twittera bak kapalı kızlar mı açık kızlar mı o sapık erkeklerin daha çok dikkatini çekiyor. İnanılmaz özgüvensizsin belli. Bence bunlarla uğraşacağına nasıl beynini çalıştırırsın onu öğren.
Başkalarının vereceği tepkileri göz önünde bulundurlarsa özgürlüklerinden olurlar çünkü. Olay açık ya da kapalı giyinmek değil, hiç kimsenin çok açık giyinmiş bir kadını da, siyah çarşaflar içinde bir kadını da yargılama hakkı yok. Kimse erkekler rahatsız etmesin diye yaşam tarzından ödün vermek zorunda değil, erkekler insan olmak zorunda.
tam akpli görüşü açık giyiniyosanız tecavüze hazır olun aferin ailen seni çok güzel yetiştirmiş. Herkes istediğini giyinebilir beğenmeyebilirsin '' aranıyor '' ne demek be kör cahil
19
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hadi ordan be pis yobaz akp li falan degilim bu arada ortada herşey k*ç açık gögüs acık kusura bakma aynı yollular gibi görünüyorlar. eşinin sevgilinin bakmasını istemeyecegin tipteler zorunuza gitmesin
Türbanlılarıda görüyoruz merak etme herkes farklıdır. '' aranıyor '' diyen kişinin pis yobaz diyerek kendiyle çelişmesini çok ilginç buldum doğrusu. Sonra derler düşünce özgürlüğü neden yok bunlar yüzünden :D
Türbanlıları savunmadım aslada savunmam canım ailen güzel yetiştirmiş dersen az bile yedin o lafı sen altta g*t açık üstte memeler fışkırmış yanınızdan geçse ayy o... bak dersınz burada herkes herşeyi giyer hadı l*n ordan
iki saattir çok önemli bir zat-ı muhteremmiş gibi halka seslenip duyuyorsun kim takıyor seni? sokakda kıskanıp kıskanıp gelip burada sinirinizi çıkarıyorsunuz. Ben ınsanlara bakarak yürümem ayrıca. İnsan kendine ne yakıştırıyorsa onu giyicek kimseye laf söylemek düşmez şimdi hadi hayırlı işler
ben fikrimi söyledim sen bunların içindesin demekki bu kadar alındın tatlım :) yanı yorum yapmak zorunda degildin kıskanma v. s bir durumum yok olanı söyledim siz gibileri nasıl adam ederiz diye.
sen kimsinde beni adam ediyorsun gizli hanım? kimsin sıfatın nedir neredensin kimlerdensin bunları bilelim ondan sonra saçma olan adamlık konusunu konuşuruz
taytli kizin poposu cok guzel. hem sen neden kiskaniyorsun milleti? kara carsafli insan olacagina bunlardan olsun. senin vucudun cirkin diye. milleti kiskanmanin anlami yok. birde sevgilin varmis guya senin sevgilin olsa ne olur sakalli biseydir
Allahımm şu dindarlara bak okadar muslumansınızda rujlu gotunuzde dapdar kot kafayı kapattın ahh ben tabiki Müslüman ve edepliyim he siz cennete gitçeksiniz biz cehenneme 😊
Kadınların şerlisi kendini beğenip kibirlenen ve (açılıp saçılarak) teberrüc yapanlardır. Onlar münafıktırlar. Bu yüzden kadınlardan cennete girecek olanlar ayağı sekili karga gibi azdır.
"İki sınıf insan vardır ki, onlar cehennem ehlidirler; Bunlardan biri ellerinde sığırkuyruğu gibi kamçılar olup insanları dِvecekler. Diğeri; vücutlarını belli edecek elbise giyen, bu elbiselerle erkekleri meylettirmek için kırıtarak yürüyen, saçlarını deve hörgücü gibi başlarında toplayan kadınlardır ki; bunlar cennete giremeyecek ve çok uzak mesafelerden bile hissedilen cennetin kokusunu dahi duyamayacaklardır.
Abdullah b. Amr radıyallahu anhuma şöyle demiştir:Muhakkak ki Allah’ın indirdiği kitapta iki sınıfın ateşte olduğunu buluruz: Bunlardan birisi: Ahir zamanda, yanlarında bulunan sığırkuyrukları gibi kamçılarla insanları suçsuz yere döven, karınlarına ancak pis (haram kazanç) sokan bir topluluktur. Diğeri ise; Giyinmiş fakat çıplak olan, meyleden ve meylettiren kadınlardır. Bunlar cennete giremeyecekleri gibi, kokusunu dahi alamayacaklar.”
İticiler. Ben omzum açılacak yok şalımdan saçım görünüyor diye günde 10 takla atıyorum bunlar Götlerini açıyorlar ve buna modernlik diyorlar. Ahirette sizi modern ateşte yakacaklar tatlım merak etmee :))))))
12
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok az insan var böyle düşünen sonra islamdan bahsederler :)
Değil mi ama? Biz böyle düşününce "kafa basmıyor" olur. Kafa değil o hormon ama anlayabilene işte. Nefislerine hakim olamadıkları gibi bunlar gibi insanların da egolarını kaldırıyorlar.
Agzindanda dedikodu eksilmiyordur ama cehennemde yanan en cok kul hakkina girebler olacak dedikodu yapanlarda genelde senin gibi baskalarini cekemeyen kizlar oluyor özgüvenin olsa biraz Böyle konusmazsin midernlik sizin gibi dedikodu yapanlar sadece zaten dimi
"Aranıyorsunuz" ? Sen kim oluyorsunda bu kelimeyi kullanabiliyorsun be? Kendi hemcinsine aranıyorsun demek neyin kafasıdır sen ne yaşıyorsun değişik gerzek? Sanane hem? İsteyen istediğini giyer a mk yobazı. Edep demiş birde sen kesin şu höşgorü dinindensindir değil mi cahil?
8
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hadi ordan gevezee akepeci degilim tatlım yanıldın :D ve kusura bakmada canım orasını burasını açıp kendın reklam edenlere ayneen aranıyosunuz dıyorum memeler fırlamış popo meydanda gezdir kızını sonra gel bana o küfürleride alır sana bişey derdimde :* üzüldüm haline çırpındıgına göre yaran cok :):):)): bunlardansın sende hahaha :D
Bence senin yaran çok dingil yobaz öyle vucüdun olsa kucaktan kucağa atlardın a mk kevasesi :D ayrica yaram filan yok ama sana çok pis girmişler girenler Allah onlardan razi olsun. Sanki sadece akpliler yobaz oluyor a mk malı :D :D çırpınanda sensin zaten kendini rezil etme bari laf soktuğunu sanan gerzek
Her şey senin anlam vermen için yapılmaz zaten. Giysinler isteyen istediğini giyebilir yani itici gelir o ayrı bende sevmem çok açık ama giyiyorsa giysin kendi fikri kendi tercihi
8
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bana itici hatta sü*rtk gibi geliyolarla ^_^ teşekkürler yorumun için..
Birgün bir kız arkadaşımı uyardım giyme açık diye ne olacak birşey olmaz yakışıyor falan dedi bende onu tutup hayat kadınlarının olduğu bir yere götürdüm dedim bak kiyafetine kadının onla senin aranda ne fark var dışardan gören sizi ayirmaz dedim... bu arada isteyen istediği gibi giyinsin beni ilgilendirmez ama benim kardeşim eşim akrabam böyle giyinemez başka erkeklerin midesi kaldırıyor sa giydirsin
Ulan sen elin adamı konumundasın elin kızının kılına kıyafetine ne hakla karışıyorsun evli olsan hadi neyse ama senin bu yaptığın insanlıktan çıkmıştır!
Zavallısın kendi görüşünü hakaret bile etmenden savunamayacak kadar. Ama sana acıyorum çünkü bir geleceğin yok. Hayatın boyunca annesinin dibinden ayrılmayan ve kendini erkeklere iyi göstermeye çalışan bir köle olacaksın. Aşağıladığın o kızlar senin hiç bir zaman olamayacağın kadar özgür ve mutlu olacaklar. Sende sevmediğin bir herifle evlenip her gününü kendine lanet ederek geçireceksin.
O sütyen değil de büstiyer olarak geçiyor ama sen bilirsin 😂 Dediğinde haklısın, her milletin kendine ait kültürü var. Türkiye bunu kaldırabilecek bir kültürde değil.
kızma onlara ablası onlar özgür istediğini giyer ama etrafta ki insanların özgürlüğü iradesi altında ezilir. bir şey dese de suç ama şimdi hepsi geri kafalı görür bizi boşver ses etme :D
Haklısın ama öyle giyindi diye kimsenin taciz etmeye hakkı yoktur neden taciz ettin açık giyinmiş sence bu mantıklı bir sebep mi evet yaptıkları yanlış ama bu onların sorunu dimii
İslamiyet açısından evet, bu tarz bir giyim hoş değil. Sanırım Türkiye de de hoş değil, toplum böyle bir şeye hazır değil. Ama kişisel fikrimi sorarsan, ben laf etmem, karışmam, herkes özgür sonuçta..
Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (mümin kadınlar), ellerinin altında bulunan (köleleri), erkeklerden, kadına ihtiyacı kalmamış (cinsî güçten düşmüş) hizmetçiler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler. Gizlemekte oldukları zinetleri anlaşılsın diye, ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hep birden Allah'a tevbe ediniz ki, kurtuluşa eresiniz.
@kdr1333 9 yasında kızla evlenmiş bir peygamberi savunmak ile bugün çocuklara tecavüz eden pedofili savunmak benim için aynı şeydir. Ahlak sana doğru olanı din ise emredileni yapmanı söyler. Din olmadan da doğru insan olunabilir. Örnek verdiğin kitapta peygamberin cinsel yaşamını düzenleyen ayetler var. Koca evreni yaratan Tanrı işi gücü bıraktı bir faninin cinsel hayatı ile ilgili ayet mi yolladı? Önce insan olmak sonra bir dine inanmak ve bu inancı sadece kendi bünyende yaşamaktır olay. Senin inancın sağlamsa ve düzgün bir insansan önünden çıplak kadın bile geçse seni enterese etmemesi lazım. Dikkat edin ülke dincilerin eline geçtiğinden beri ahlaksızlık aldı başını gitti. Ben damacanaya hallenen, çocuk miken ateist görmedim ama dinci gördüm. Önce insan olun sonra neye inanırsanız inanın benim umrumda değil çünkü o seninle Allah arasında sadece
GÖRÜŞ SAHİBİ; peygamber efendimiz Ayşe Annemizi putperslerden korumak için Nikah kıymış, ergenliğe girmeden onun ile gerdeğe girmemiştir. Eğer Allaha ve peygamberlerine inanıyorsan, İslam Dininide İYİCE ARAŞTIRIP, Kuranında hepsini baştan sona okuyup anladı isen, Peygamberlerin Günah işlemeyeceğini, Peygamberlerin İnsanalrdan üstün olup , insanlardan daha doğru karar verdiğini ve PEYGAMBERLERİN Allahın dediklerİ ve gönderdiği ayetleere aykırı hiçbirşey yapmadığını bilirdin. Şimdi sana soruyorum hiç ALALHIN PEYGAMBERLERİ ergenlik çağına girmemiş bir kadınla gerdeğe girer mi? Nikah altına almakla gerdeğe girmek bambaşka birşey. Önce güzelce araştır güzel kardeşim peygamberler birşey yaptı ise sebebi vardır.
@kdr1333 O zaman niye nikahına alıyor evlatlık alsın. Ergenliğe girince sen şimdi 12 yaşında kızla cinsellik yaşayabiliyor musun? Ayrıca peygamber de senin benim gibi insan nesi benden üstün? Peygamber gerçek anlamı ile elçidir sadece. Kuran-ı hakkıyla yaşayan bu ülkedeki insan sayısı 2 elin parmağını geçmez. Dini eğip büküp kendine yontan, kafasına göre hadisler uyduran aklı sikinin üstünde dönen sapıklarla dolu ortalık. Dindar insana lafım yok saygım da sonsuz ama bu ülkede ve birçok Müslüman ülkede dincilerden çektiğimizi kimseden çekmedik. Hiçbir şey üretmeyen ama din tüccarlığı ile cenneti burada yaşayan adamların peşinden dolanan cahillerle yaşıyoruz. Üryan geldik üryan gideceğiz. Kimse bacağı açık dekoltesi görünüyor diye ahlaksız olamaz ve tecavüz taciz haklı gösterilemez. Ben işim gereği hemen hemen tüm müslüman ülkelerde bulundum. Açıkça söylüyorum dünyanın en sapık en tiniyeti bozuk insanları din ile yönetilen ülkelerde yaşıyor. Bastırılan cinsellik, günah, ayıp diye diye
sapıklar yetiştiriyoruz kendi elimizle. Cinselliğe aç, kadına aç adamlar mikecek birşey bulamayınca eşeğe halleniyor, damacanaya halleniyor, ses çıkaramaz diye çocuklara halleniyor, olmadı gay sitelerinde takılıp delik olsun da farketmez diyor, açık giyindi diye kadına saldırmayı tecavüz etmeyi kendine hak görüyor ve bu soruyu soran örümcek beyinliler gibi diğerleri de onu destekliyor. Ben inanmıyorum belki ama o cennet veya cehennem varsa oraya gitmeyi müslüman dediklerinin %99 undan daha çok hakediyorumdur. Çünkü ahlakıma inanıyorum, vijdanıma inanıyorum. Para için ruhumu satmıyorum. Et görünce salyam akmıyor. ve böyle bir insan olmak içinde dine ihtiyaç duymuyorum. Son sözüm Müslüman ülkede yaşıyoruz ama 100 kişiden 80'i Kuran'ı okumamıştır. Kuranı Kerim’in Bakara Suresi’nin 183,184,185 ve 187 numaralı dört ayetinde oruçla ilgili tüm bilgiler verilir. lakin 600 senedir orucu ne bozar öğrenemedik. Nihat Hatipoğlu var ya nasıl olsa. Okusalar aslında kimin ne olduğunu anlayacaklar..
Lafa gelince her müslüman der ki onlar gerçek İslam'ı bilmiyor. Yahu Arap ülkelerinde yaşayan her adam Kuran-ı ezbere bilir bizzat şahidim. Ama biz her konuda olduğu gibi bu konuda da okumadan bilmeden adamın kendi dilinde gelen dinini ondan daha iyi bildiğimizi savunuruz. Neyse bu konu hakkında günlerce yazsam bitmez. Rica ediyorum aklınızı şeyinizin üzerinde alın kafanızdaki örümcek ağlarını temizleyin ve aydınlık kafa ile Kuran-ı okuyun. Dini camideki hocadan Cübbeli Ahmet'ten öğrenmeyin. Arapça küfür edene amin diyecek 50 milyon insan var bu memlekette. Kadınları et olarak görmeyin. Kızlık zarının çocukları dış etkenlerden koruyan bir çeper olduğunu namusla alakası olmadığını anlayın. Kapalı olup p*rno yıldızlarından çok günah işleyen kadınlar tanıdım ben. Aile baskısı olmasa veya okuyup kendini geliştirse örtünmeyecek %90 kadın nüfusu var bu ülkede. Artık dinin sadece birey ile Allah arasında olduğunu anlayın. Bir ceza varsa bunu siz değil Allah verir
Giyinmeyi unutmuş gibiler ama ERKEKLERDE DE var baksır görünecek otururken belleri açılacak hele o geniş v yaka tşörtler beni benden alıyor kadın erkek fark etmez iki tarafda giyinmeyi bilmediği sürece birbirini eleştirmesin...
Ben Müslümanım ve dinim gereği yanlışa yanlış demek zorundayım dinim kuranında tehdit ediliyorum uyarmadığım zaman. Açık giyin ekmteşhir etmek günahtır ve hoş karşılanmaz. Bşz buna iman ettik ve başkalarına da yanlışı demek görevimizdir. Rencide etmiyor suçlanıyor sadece yanlış olduğunu söylüyorum
Ben k ndime özen gosterip yakışıklı görünmeye celisiyorsam kkqrsi cinsi etkilemek içindir ama mahrem yerine mizi belli etmiyoruz etkilemek için kızlar her türlü hileyi kullanıyor tabii
Haklı olduğun yanlar var.. fakat burası Türkiye lafına katılmıyorum.. Ben de oaralara gitmedim ama avrupayı amerikayı bize tanıttıkları gibi bilmeyin.. o* gibi giyinen her yerde o* gibi algılanabilir.. çünkü orospular her ülkede üç aşağı beş yukarı aynı giyinir.. ha başka ülkeler de orospuluk bize nazaran daha normal karşılanır hale gelmiştir onu bilemem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Umarim bir gün tecavuze ugrarsin ve adi araniyordu zaten olur :)
şuanda türkiyedeyim ahahahha sizin gibiler yüzünden toplumun fikirleri değişmiyor işte çok sığ düşünüyorsun derdin namussa avrupada tecavüz diye bişey yok kimse istemediği bişeyi yaptıramaz kimseye insan halkları diye bişey var adalet yasa var türkiyede bu yok mu yoksa :D
kendini karakter olarak millete kabul ettiremeyen ahlak yoksunları nın, vücutlarını kullanarak toplum içinde yer etmeye çalışmalarından başka bir şey değil...
Özgürlük başkasını rahatsız ettiğin yerde biter. Çıplak gezip sonra da bakmasınlar demek cahillik ve yobazlıktır. Tecavüz vakalarının çoğu böyle kaşarlar yüzünden oluyor.
o ne demek ya insanlar sıcak havalarda pantolon yerine etek şort giyiyorlar diye çıplak mı gezmiş oluyorlar ve tecavüzü hak mı ediyorlar bu ne biçim mantık?
Ayyyyy göğüs kılların gözüküyor tahrik oldum Hahahahaha ulan çarşafa dahi tacize uğrayacaklar, o kadar pis bir toplumuz ki eğilmekten korkacak normal insanlar.
Vitrinde ne varsa ona göre müşteri gelir derim hep.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bayan çıplak dahi olsa erkeğin onu rahatsız eder şekilde bakmamisi gerekir. Yobaz lar. .
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Amacları her yerini ortaya döküp, erkekleri tahrik etmek ve ilgi beklemek... sonra tecavüze ugradıkları zamanda ayyyy niye bana oldu böyle birsey diye hic sucu yokmus gibi masum ayakları yapanlar bunlar.
En İyi Cevaplar