Siyah saç renginin hiç modası geçmiyor, çok asil görünüyor olsa da boyamadan önce iyi düşünmek gerekiyor. Çünkü siyah saç renginden dönmek zor olabiliyor, özellikle kuaförler siyah saçı çevirmek için tereddüt ediyor.
Siyah saç nasıl akıtılır?
siyah saç boyası akıtmak
1. Limon suyu ile saç boyası akıtma
Limon suyu siyah saç boyası akıtmak için sıklıkla kullanılan yöntemlerden bir tanesidir. İçerisindeki asidik maddeler saç boyasının akmasına yardımcı olur. Saçlarınızı limonlu su ile haftada 1-2 defa yıkayabilirsiniz. Fazla yıkamak saçlarınızı kurutabilir dikkatli olun.
2. Karbonat ile saç boyası akıtma
Siyah boya nasıl akar diye merak edenler karbonat yöntemini de mutlaka denemeli. Karbonatta saç boyası akıtmak için kullanılan ürünlerden bir tanesi. 3 yemek kaşığı karbonatı su ile karıştırarak saçlarınızı durulamak için kullanabilirsiniz. Dilerseniz karbonatı şampuanınızın içerisine de karıştırabilirsiniz.
3. Sabun ile saç boyası akıtma
Siyah boya akıtıcı yöntemlerden bir tanesi de saf sabundur. Saç boyası akıtmak için sabun kullanımı da en çok tartışılan konular arasında. Sabun saçları çok fazla sertleştiriyor ve iyice durulanmadığında saçlarda kalıntılar bırakıyor. Sabun sonrasında iyi bir saç kremi kullanmanızı öneririm.
Siyah saçtan nasıl dönülür?
Siyah saç boyası nasıl akıtılır başlığı altında birçok yöntem vardır, ancak siyah saçlardan kurtulmanın en kesin yöntemi saçları boyamaktır. Siyah saçtan dönek zor olsa da elbette imkansız değil, kaliteli bir saç açıcı sayesinde siyah saçlarınızla vedalaşabilirsiniz.
Palette Deluxe Kalıcı Renk Açıcı
Siyah saçtan nasıl dönülür?
Palette Deluxe renk açıcı saçları 7 tona kadar açıyor. İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçları yumuşacık yapıyor, nem kazandırıyor. Açma işleminde saçların yıpranmasını engelliyor. İçeriğinde boya, sarı renk aktifleştirici, oksidan, eldiven bakım maskesi bulunuyor. Boyama için ekstra bir malzeme gerektirmiyor.
Palette Deluxe Kalıcı Renk Açıcı nasıl kullanılır?
Kutu içerisinden çıkan tüp boya ve sarı renk aktifleştirici oksidan içerisine eklenir ve iyice karıştırılır. Saçlar tutamlar haline ayrılarak boya iyice yedirilir. Kutu üzerinde yazan uygulama talimatına dikkatli bir şekilde uymanızı, bekletme süresine sadık kalmanızı öneririm. Açıcı uygulaması sonrasında istediğiniz rengi saçlarınıza uygulayabilirsiniz.
Siyah saçtan direkt olarak çok açık tonlara geçmenizi önermem, kahve tonlarını tercih etmeniz saçlarınızın daha iyi durmasını sağlayacaktır.
Pek bilinen bir yontem degil ancak ciddi yaziyorum bu cevabi.
arap sabunu aliyorsun. bununla sacini haftada bir kez yikiyorsun. bir aya kadar bayagi akitmis olur boyayi. islem gormeden once bir ay boyunca bununla yika.
bunu yapmazsan kuaforun oriel, ve baska acicilar kullanir ve sacinin yanma riski var acilirken. cok iyi bir yere gitmelisin. ben siyah renkten turuncuya bir kerede dondum ama kuaforum cok guvenilirdi ve o gun sanirim 7 saat kadar kuaforde kaldim. cok zahmetli ve zor siyah actirmak.
1 litre suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi kat, saçını bu suda beklet,(bir sürü terimle anlatmak istemedim) kısaca saçın keratin tabakaları açılır, sonra şampuanla yıka,daha hızlı akar. veya yine keratin tabakalarını kaldırmak için saçı alkali yani normal sabunla yıka,doğal yağlar sür,bunların hepsi hızlandırır,ama öyle bir günde çıkmaz o renk. boyamadan hemen sonra uygularsan bunları daha hızlı akar, yoksa tek çaresi zamandır, kolay gelsin
bebeimm sana bı fikir verırım sacını oksıjenlı su ıle yıka yada çamasır suyu ıle boya moya kalmaz sonra ıstedıgın renge sokarsın :D tekrar (lütfen evde denemeyınız)
saka bı yana kuaforde sacındakı boyayı cıkarırlar neden bu kadar kastın kı :D
yeni boyadıysan karbonatı ılık suyla karıştır. saçına dök 15 dakka bekle yıka . bunu bir kaç yıkama devam ettir. yeni değilse kuaföre açtırman en mantıklı kendin yapamazsın
kızıldım bende siyah yaptım kızılın yansımaları kaldı tekrar kızıl olurum duşuncesiyle siyahin ustune kızıl yaptım. Tutmuyor arkadaşlar siyahın ya da koyu rengin saçtan tamamen akması gerek
En İyi Cevaplar