14 yasinsaki kizim bb krem istiyor zararli degil mi cildine almalimiyim bir zarari olmaz mi
Zararli
Zararli degil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
BB krem fondoten değildir. Hatta özellikle, anlatılırken “yüzünüze fondoten gibi zarar vermez” denilir.
BB/CC kremler cildi onarmak için geliştirilmiştir.
Yine de, ne de olsa içerisindeRENK PİGMENTLERİ var. Kullandıktan sonra gözenekleri açık tutmak için yüzünüzü YIKAMANIZ ve güzelce TEMİZLEMENİZ gerekmektedir.
PİGMENT:
Pigmentler, tuzlar karışımı, oksit ve metal olabilir.
bence en ıyısı bır dermatologa danış sonucta hem ıcın rahat eder hemde belkı farklı bır urun yanında tavsıye eder belkıde zararlı der onların işi cunku bu cogu kozmetık magazalarında cılt analızı yapılıyor ucretsız heme sen bılırsın tabıkı yınede
Küçükken ben de istiyordum bıyıklı bir kızdım onu kapatmak için istiyordum (tabi işe yaramadı)
Ama suratinda hiç bir kusur yoksa sırf sürmek için sürmek istiyorsa durumu anlat ilerde zaten kullanmam gereken yerler olcak de gerekirse özenmesin aklı kalmasın diye düğünde bayramda izin ver
Arkadaslari kullaniyormus yuzunde cok sivilce var
Eğer çok fazla irinli sivilce varsa bir cildiyede gitmenizde fayda var her ne kadar ergenlikten sonra geçer diye düşünsenizde bazen sorunlu cilt veya allah korusun enzimlerinde sıkıntı olduğu için sivilce olabiliyor. İyi bir doktorun iyi bir tedavisi geçirecektir. Arkadaşlarının yanında sıkıntı çekmesin ilerde özgüven eksikliği oluyor iyi bir markanın ürününü kullanabilir. Ama gece yatmadan önce mutlaka temizlesin. Ben şahsen kullanmadım ama bir ara düşündüğüm için baya araştırdım missha, holika holika aqua petit jelly BB Cream veya Tony Moly etude House ürünleri kullanabilir bunlar Kore markası daha güvenilir olduğunu düşünüyorum ayrıca bu markalar gençlere yönelik
Yüzde altmış sekize şaşırdık doğrusu neysee bb krem tam tersi yüze bakım yapar hem nemlendirir ve zararlı güneş ışınlarından korur çok kapatma özelliği yok zaten rahat rahat kullanabilir
eminmisiniz
Evet eminim. Zaten 14 yaş bb krem için normal föndöten zararlı sadece gözenekleri kapattığı için ama bb krem adı üstünde krem bir zararı yok
Cevap
5Cevap
18-24 yaş arasında olup nasıl 14 yaşında kızın olabiliyor :D
33 yasindayim
bence 14 yaşındakı kiz sensin :D
peki oyle olsun
Ergenlık donemi tabiki zararlı BB krem yüzdeki gözeneklerin nefes almasını engelliyor yani sivilcelenmelere ve pskılojisinin bozulmasına kadar gidebilir. Kız çocugu sonuçta.
Kızınla gereken konuşmayı yapmalısın daha fazla geç kalmadan. Aksi halde bugün krem isteyen yarın elin erkekleriyle dolaşmaya başlar. Allah muhafaza kötü devirdeyiz.
Teyzecim bu nasıl bir üslup ya bende 14 yaşındayım bb krem kullanıyorum makyaj yapıyorum yani kremle erkek ne alaka bu eski kafayı ne olur bırakın kadın kızıyla ne konuşacak sizin dediklerinizi mi her neyse saygımı bozmak istemiyorum
kullansın en azından hevesini alır çok ince bir yapısı var zaten cildin emdiğini bile düşünmğyorum
Makyaj konusunda doğal ürün pek bilmiyorum ben yani genel olarak zararlı elbette ama sürekli bakım yaparsa ve iyi temizlerse belki..
Bb krem sonra ruj isteyip dudaklarini erkeklere çekici göstermek ister dizilerden bulari kapiyolar
Her akşam temizlemeyi ihmal etmezse sorun yok
4 yaşında doğum yapmak da zararlı😕😒😒
33 yasindayim
19 yasinda anne oldun demekki yazik
Neden genc yasta anne olmak daha guzel kizima hep bu ablan mi diye soruyorlar annem diyince de sasiriyorlar
Okadar genc ve guzel gosteriyosun yani😊
Canım 14 yaşındaki kız sen olma sakın
33 yasindayim 14 yasindada bir kizim var
Yaş olarak öyle görünmüyorsunuz
Hayatimda hic bb krem kullanmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar