Dudağımda Piercing var Ama Dilimede istiyorum :)) Çok tatlı duruyor bana göre :D Sizce Kızlar yaptıran varsa Biraz Anlatabilir Mi? Acıyor Mu? Dil Altındaki Damarlara Zarar Veriyor Mu? :/ DudakPiercingimin Fotosu Aşağıda :))
gayet itici duruyorr tatlım :/ Piercing yerine diş tası yaptırabılırsın ilk çıktığı zaman bundan 4/5 yıl önce bı cok kısıde vardı ama şu an yok denılebılecek kadar az :) bende var diş taşı gayet hoş duruyor gülerken ayrı bir tatlı oluyor insan :) ya da ne bileyım ben ızmırdeyım burada 13 yasındakı bir kız çocuğu bıle piercing takabılıyor bu yüzden ıtıcı gelmıs olabılır senın kararın :)
herkese meraba 2 gün önce dil piercingi yaptırdım, deldirme esnasında acı hissetmiyorsun fakat 2-3 saat sonda hafif ağrılar başlayabilir. ikinci gün ise makarna abur cubur istediklerimi yiyebiliyorum fakat ağız gargarası yapmayı unutmayın
Dudağında daha farklı bir model olsaydı yaptır derdimde bence güzel olmaz. Sen kimsin ben yaptıracam acırıyor onu söyle diyorsan delerken uyuşturuyo zaten sonraki bir gün sağlam sızlıyor. Benim arkadaşım dilini ortadan kestirmişti biraz yaptırdıktan sonraki bir gün mırın kırın etti sonra normal devam etti.
Ben 15 yaşındayım kaşım dudağım ve dilim delik. Piercing uygulamalarında soğutucu sıkıp uyuşturuyorlar fakat dili uyuşturmuyorlar çok kötü bir acı veriyor ama hemen geçiyor. En başta ağzını kapatamazsın peltek konuşursun konuşurken tükürürsün ilk 1 hafta yemek yiyemezsim dilin kocaman olur ama geçiyor şu an çok mutluyum ama en önemlisi ağız sağlığına çok dikkat etmelisin😁😁
hala aynı konuda bak sana bari kaşına yaptırsaydın dedim. en azından sıradan olmazdın bunu yoldan geçen herkızda görüyoruz kaş kulak yok farklı olabilirdin ama malesef sıradan olmuşsun
Sen kendini çokmu akıllı sanıyon * cahili.. daha piercing in ne oldugunu bilmiyon.. bellide ediyon zaten daha ordaki delikten su akarmı diyosun bide neymis demir iyice genişletirmis orayı.. amacın oyun oynamaksa yanlıs parktasın bebegim hadi defoll. :) :D
Benim dudagım acımamıstı sonradan cıkıyo acısı :D yaptırırsam 1 ay kıvranırım... Kulak kıkırdağımı da deldirmiştim bu 3. ayım oldu deldireli hala dokundukca acıyo oynattıkca zonkluyo 3 ay daha cekcem acısını :D
Acımıyo be benide zorla deldir delidr dediler 1 hafta deldir diye zorladılar bende korkuyordum sonra gittim saniyelik hemen deldiler hiçte acımadı sonradan acısı çıkıyo delik olan tarafa yatamıyorsun su an tane aynı kulak kıkırdağım delik :) aşağıya kadar indirmeyi düşünüyorum :D
En İyi Cevaplar