Moda & Stil Dil piercingi acıtır mı? Selensarsılmaz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu karantina günlerinden sonra yaptırmayı düşünüyorum acıtır mı? Bir de piercing hakkında ne düşünüyorsunuz sizce itici mi? Dil piercingi acıtır mı? Cevapla Piercing Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MurataSor Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Merhaba dil piercingi hiç acımaz korkmadan yaptırabilirsin. 1 0 Yorumla
güzkoşaner Takip Et Xper 5 Yaş: 124 , eic 73% +1 yıl 11 Mayıs'ta piercing yaptırabileceğimiz yerler açılmaz mı? 1 4 Yorumla Selensarsılmaz +1 yıl Açılsada gitmem sanada tavsiye etmem virüs bitene kadar Yorumla güzkoşaner +1 yıl Dil piercing güzel duruyor fakat 1 hafta çok rahatsız olursun yemek yiyemezsin kendimden biliyorum Yorumla Selensarsılmaz +1 yıl Ona değer ya Yorumla güzkoşaner +1 yıl değer Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Dil en güçlü kastır, bildiğim kadarıyla bir kaç gün yemek yemek zor oluyor ve şişkinlik oluyor konusma zorluğu çektiriyor 1 2 Yorumla MurataSor +1 yıl Steril yapılmazsa bunlar olur en kolay yerlerden biri dil hiç bir sorun olmaz. Yorumla BendenizEmreniz +1 yıl Kral zaten bildiğim kadariyla dedim 😂 Yorumla
Ugurbocegi34 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Diline tavsye etmem bdnde bir ara dusunmustum ama tad alma duyunu kaybtme ihtimslin oluyormus o olmasa bile itici bence 1 0 Yorumla
yasardemirci Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Burun piercingi bence hoş :) 1 tane iyi ama fazlası itici 1 0 Yorumla
Soledad__ Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl dilde beğenmiyorum kaşta hoş duruyor piercing 1 1 Yorumla Selensarsılmaz +1 yıl Bende kaşta itici buluyorum yani kızlarda Yorumla
zombi2616 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Acitir 2 avuc kan geliyor yaptirma bence 0 4 Yorumla Selensarsılmaz +1 yıl Cidden mi ya Yorumla PamukCandy +1 yıl Deri kolye takmış apaçi ne anlar öyle kan akmıyor Yorumla Selensarsılmaz +1 yıl Peki :D Yorumla zombi2616 +1 yıl Kaybol abicim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhaba dil piercingi hiç acımaz korkmadan yaptırabilirsin.
11 Mayıs'ta piercing yaptırabileceğimiz yerler açılmaz mı?
Açılsada gitmem sanada tavsiye etmem virüs bitene kadar
Dil piercing güzel duruyor fakat 1 hafta çok rahatsız olursun yemek yiyemezsin kendimden biliyorum
Ona değer ya
değer
Dil en güçlü kastır, bildiğim kadarıyla bir kaç gün yemek yemek zor oluyor ve şişkinlik oluyor konusma zorluğu çektiriyor
Steril yapılmazsa bunlar olur en kolay yerlerden biri dil hiç bir sorun olmaz.
Kral zaten bildiğim kadariyla dedim 😂
Diline tavsye etmem bdnde bir ara dusunmustum ama tad alma duyunu kaybtme ihtimslin oluyormus o olmasa bile itici bence
Burun piercingi bence hoş :) 1 tane iyi ama fazlası itici
Bende var acımıyor hiç
dilde beğenmiyorum kaşta hoş duruyor piercing
Bende kaşta itici buluyorum yani kızlarda
Acitir 2 avuc kan geliyor yaptirma bence
Cidden mi ya
Deri kolye takmış apaçi ne anlar öyle kan akmıyor
Peki :D
Kaybol abicim
diline yaptıran da ne biliyim abiiiiii
Çekici bence
Bence sana harika olur 😋